ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    29. Prosinac 2020. 10:19

Lorena 🤞❤️da brzo ozdravi 🥰
    MalaLe 🤞❤️da nije korona
    DeeDee, jesi ti dolje kod mora, ili na onom brdu?
    More obožavam, ali kad vidim nevrijeme na moru, uvijek mi je to prestrasno😏

beba2025❤
    29. Prosinac 2020. 10:21

Petra, super za sobu❤️❤️
    Mi smo isto sredili još jednu spavaću, pa su sad svaka u svojoj sobi i baš je zakon!
    Svatko svoju posprema🤣🤣

DeeDee
    29. Prosinac 2020. 10:23

Beba a ja sam ti između, na pol brda :)
    Desetak minuta pješke do mora

[/url

beba2025❤
    29. Prosinac 2020. 10:44

DeeDee

Beba a ja sam ti između, na pol brda :)
    Desetak minuta pješke do mora

Super ☺️☺️taman 😊😊tamo smo bili par godina u par apartmana🤩🤩

PetraB
    29. Prosinac 2020. 11:30

Mala.le 🤞🏼 da nije korona a ako je neka bude sto blazi oblik ❤️
    Daaaa, spavali kao normalni ljudi u bracnom krevetu na koji mogu sa svih strana, ne moram se provlacit uz kindace i izigravat macku pri odlasku na spavanje. Okreces se normalno jer nisu kindaci uz krevet pa ne moras pazit da ne grunes u nekoga, ma... Uopce je svaki komentar mig trenutnog stanja uma suvisan 🤭
    Jedino se stariji stiskali na jednom krevetu sinoc jer nismo vise mogli stvarno slagati Megzin krevet, tak da je ona nadurena od jutra 🙈😅. Oko 8 je sisla u dnevnu i nakon 5 min se pobrala natrag u krevet demonstrativno kad je vidjela da krevet nije slozen 🤦🏼‍♀️ (jedva cekam pubertet 🙄) i spavali su do sad. Curke jos spavaju (od 10 😳). Ne znam jel vrijeme, zvijezde, mjesec, planeti al boli me briga, pijem kavu vec sat vremena u miru i tisini 😅💪🏼

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    29. Prosinac 2020. 11:42

Petra i tebi se napokon zvijezde posložile :) 
    Mala.le držim fige da bude što blaži oblik ako je....zar niste vi već ju imali u prvom valu?
    DeeDee kod nas sunce i pretoplo je vani...mi odvalili sat vremena šetnje i sad je zaspao. Koliko mi super što napokon nema oblaka i  magle to mi je fuuuj jer je kraj 12og mjeseca i treba padati snijeg a ne biti 15 stupnjeva. 

mala.le.90.
    29. Prosinac 2020. 12:13

Mare muz je imao u prvom valu, a na mene nije bilo preslo. Nisam imala antitijela, provjeravala sam.
    Al sad sam uvjerena da sam prebolila, vidjet cemo uskoro

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeSB
    29. Prosinac 2020. 12:47

Petra…cure iz zg i okolice...jeste dobro? Ovaj je i u Brodu posteno zatresao...gledam na tv-u snimke, pa to je prestrasno... 

L 💛

Grizli
    29. Prosinac 2020. 12:49

Cure ste sve ok? Ovaj smo i mi osjetili full. Mi smo samo 2 kat i bogami bor se tresao posteno. A da bude bolje kod nas vani tuča bila. 
    Nisam citala sto ste pisale jucer me rastavila migrena. Idem sad vidit

DeeDee
    29. Prosinac 2020. 13:16

Tu taman provirilo sunce pa smo bili u šetnji Lungomare, nismo osjetili ništa ali sad čitam po fejsu da se i kod nas osjetilo i da je jači od onog zagrebačkog na proljeće.😳😳
    Cure ako se ikako može pomoći ovako na daljinu, javite. Šaljem vam svu pozitivnu energiju svemira i zaista se nadam da ste sve dobro 💓💓💓💓🙌

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.