ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    28. Prosinac 2020. 09:36

Petra, jeste ok?
    To je kod nas blizu skroz bilo😏
    Ja sam ga prespavala.. 

DeeDee
    28. Prosinac 2020. 09:43

Čula se ja jutros s Petrom, kaže da je sve ok, stariji prespavali potres:)

[/url

Valkris
    28. Prosinac 2020. 10:30

Uh koje buđenje opet.. Nadam se da ste sve dobro...
    Hani, drago mi je da je pozitiva kod vas 💖💖
    Moj brljavi s hranom cijelo vrijeme. Rekao je pedijatar da me ne brine to jer dobro napreduje..
    Ali evo počeo je jesti kruh i komade pa sam sretna 😊 
    Ali je zadnjih dana sav cendrav, mislim da ga zubi jako muce opet..
    Uvijek nešto 🙈🙈 hehe

• Zarica
    28. Prosinac 2020. 10:54

Mi do 3 ujutro bili budni jer smo radili zadnju provjeru za stan prije potpisivanja ugovora danas, i skuzili neku nelogicnost u projektu. I onda me potres probudio i nije dao spavat jos neko vrijeme, pa me probudio i drugi. Znaci glava puca...

PetraB
    28. Prosinac 2020. 13:02

Evo me zenske... Da... Danasnje budjenje ne ponovilo se... 😳
    Tutnjalo za poludit, porusilo par stvari sa polica i kuh elementa ali sva sreca nista strasno... Dobro je sto smo prosirivali kucu pa smo ujesno i "ucvrstili" stari dio. Uglavnom imamo betona i armature u temeljima, dekama i stupovima za 3 kuce valjda 💪🏼😎 tak da ona nece nikam al zivci zato...e to je druga prica... Tresla sam se dobrih sat vremena, taman se smirila prije drugog i treceg... Cure se probudile u vrisku kod prvog a drugi malo bolje podnijele 😉 al zato stariji prespavali sve. I bude su 10, sidje M dolje vidno uzrujana (pomislim da je skuzila ipak) i kaze: "pa dobro sta je tata toliko lupao i busio ujutro?" 🤣
    Nadam se da je najgore proslo, ne ponovilo se!!!!
    Hani super da je G poceo klopati, bas mi je drago da vam oporavak ide tako dobro ❤️❤️❤️
    Mrgud nadam se da radni dan prolazi mirno
    Losa, Lavice sad mi se fritule jedu... Kao da dovoljno ne zde...jedem 🤭 ovih dana 🙈

url=https://lilypie.com][/url

Macutica
    28. Prosinac 2020. 13:54

Cure, sta ne bi smjela u fritule staviti malo ruma, to ne ispari?
    Znam da onda ne upiju puno masnoce, a i zbog arome..

MaRe
    28. Prosinac 2020. 14:13

Petra M je kraljica😂😂😂😂 bitno da ste svi ok
    Losa cep rakije prije spavanja i da vidis kako ce spavati 😂 Nisam jos pravila fritule al ih obozavam jesti. Mogla bi koji dan isprobati.
    Hani samo neka jede ❤ sad ce on nadoknaditi sve..a i kao sto je neka rekla jos dobru kilazu i ima s obzirom na zdravstveno stanje.
    .
    Sve ostale u potresu nadam se da ste ok i da je to to za ovu godinu...iako ce sad opet bit more ovih manjih popratnih.

• Marina111
    28. Prosinac 2020. 15:11

Cure evo i mene , kao prvo sretan Božić svima 😘🥰
    I da se vise nikad ne ponovi ovaj jutarnji dio. Eto i mi smo ga osjetili al je sve ok. Bitno da se nikome ništa nije desilo .
    Ma ja kuham i na vinu i svašta i mala jede ,ništa joj neće biti . 

mrgud_zg
    28. Prosinac 2020. 20:03

hellou! ja prezivjela dan na poslu. priznajem nisam nis radila, popila 2 kave, srela 10 ljudi na hodniku sa svakim blabla i prosao dan, mm je komentirao da uopce nije problem bit s mrgudom  lako tako kad mu je spavao do 9, za dorucak mu je dao kupovnu kasicu, za meduobrok vocnu vrecicu, onda su prosetali do svekrve i tamo jeli rucak  i ja poslje posla dosla po njih  zezam se, drago mi je da im je bilo super. mrgud se ful veselio kad me vidio na vratima, bas me grlio i ljubio 
    losa planiram dojit ujutro prije posla i navecer prije spavanja, te uglavnom ima jedno cicanje kroz noc. mislim da mu je to dosta. al sad sam mu za veceru radila neke popecke i napravila sa strane na rijetko zitnu kasicu s ad da malo umace. 
    drago mi je da su svi dobro i da ovaj potres bar nije nikom materijalnu stetu nanio 

DeeDee
    28. Prosinac 2020. 20:18

Mrgud super da je prošlo tako bezbolno, i tebi i njima 😃
    Tu lije kao iz kabla cijeli dan, V je njurgava jadna, točno vidiš da ne zna više šta bi sama sa sobom..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.