ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    27. Prosinac 2020. 23:24

Moj je isto svejed. Voce, povrce, tijesto, orasi, meso, riba, mlijecno daj sta das :) I nekak smo dosli do tog da stalno jede, bar kekse, smokije, vocni smothie il nes... jer sam skuzila da je odspavao najbolje taj dan kad sam mislila da se prejeo. A u zadnje dane bas inace lose spava. I kak non stop nes zvace tak vise nemamo fiksan raspored vec sve nesto kad mi se cini da bi mogao bit vise/manje gladan. Al ovih dana smo i mi bez rasporeda usred blagdana, tak da cemo vidjet kak ce bit kad prodju. Vjerojatno cemo se vratit nekoj rutini. S obzirom da nam se cini da je malo pao na vagi nije mi bed da stalno zvace nes (ima 9 kg, a prije mjesec dana je imao oko 9300, mada opet nasa vaga ko zna.)
    Hani, drago mi je cuti da malac ima apetit, pa to su stvarno super vijesti Sad ce on sve nadoknaditi za cas. Kako ste inace? Kad se vracate, ako ste jos tamo? 

mrgud_zg
    27. Prosinac 2020. 23:38

Ma ja fakat jesam sretna da on sve hoce jest i da nemam problema. Malo me zeza s tim kaj neda da ga se hrani na zlicu jer se meni neda svaku vecer pec nekaj 🙈, a jedino na zlicu prolazi instant zitarice i ad pa u nuzdi dobije to. Al fkt ima skembu. Pitat cu bas pedi za tjedan dana dal je ok. Ima sigurno 10,5 kila. Ne znam kolko je visok. Recimo lidlov 74/80 mu je bas mali. Imamo neki nasljedeci skafander koji sam mu danas obukla 74/80 i nije se jadan uopce mogo kretat u njemu 🙈 
    Mikio ma n bas fino izgleda. Nek jede kolko joj se da. Vidis da je na dane 😉
    Zarice mozda je izraso u duzinu 😉

beba2025❤
    27. Prosinac 2020. 23:58

Mrgud_zg, sretno na poslu 💪❤️, moja isto ima 10,5kg,80cm,nosi 80-86..samo što to što Mrgudic popapa za ručak, ona pojede u tri dana😂, al ne brinem.. Lijepo napreduje.. Vjerujem da će početi kad tad više papati🥰🥰
    Hani🥰🥰predivne vijesti, super da hoće papati ❤️❤️bravo za malog borca, a bome i tebi na hrabrosti i pozitivi ❤️❤️

Lavica27
    28. Prosinac 2020. 06:53

PetraB jeste dobro?? Vi ste blizu epicentra...

Lorena94
    28. Prosinac 2020. 07:01

Cure iz Zga? Petra? Jeste svi dobro?

Macutica
    28. Prosinac 2020. 07:12

Dobro jutro cure, ZG protreslo nas opet 🥴 Kako ste sve?
    Meni se L povampirila malo, bas se bila neko vrijeme budila nocu na svakih sat, doduse vise onako u snu, pa bi se brzo smirila, pa par noci op na noge i show program i tako.. A to dijete je inace spavalo u komadu od 19-7. 
    Prepolovila je i obrok rucka kolicinski, ali ajde mlijecne kasice sad idu donekle ok, imala sam sistem 😉 Napravim bocicu od 210 AD, pa manji dio tog mlijeka u kasicu, pa ostalo popije, samo sam povecavala onda kolicine kasice, sad na cca 120ml kasica bude, ostalo popije. 
    Mi imamo Bajkine papucice, tata kupio na nekom sajmu kad je isao ploce sebi gledati, stvarno su slatke, ne sklize joj se u njima i moze manevrirat u svojim dizanjima, spustanjima i hodanju uz namjestaj..

annika
    28. Prosinac 2020. 08:05

Cure, jeste sve ok? 

[iimg]

mrgud_zg
    28. Prosinac 2020. 08:49

Jutro zene!
    Bome je treslo 😬 ja se taman spremala za posao. Mali se nije probudio 👍 on i mm spavali do maloprije 🥳
    Petra i ne znam dal je jos tko prema sisku, svi ok?
    Moram vam priznat da su mi jutros malo suzile oci kad sam odlazila od doma. Nisam ocekivala da cu bit tak emotivna 🙈 al vidi se da je ovo doba godine, zgrada je poluprazna 😁

DeeDee
    28. Prosinac 2020. 08:57

Cure jeste dobro? Prva stvar koju sam pročitala ujutro, pa rekoh imala li kraja vašim traumama 2020., a taman noćas razmišljala kako meni osobno čak ni nije tako loša😬😬😬
    .
    I V jede puno i još više od toga.
    Hani super super super, sad ćete vi časkom nadoknadit 💓

[/url

Lavica27
    28. Prosinac 2020. 09:17

Losa i ja isto te fritule radila jucer navecer! Još me pita muz jel mu moze dat a ja kažem jesi normalan,rakija je unutra🤣🤣
    Nas je treslo isto pošteno,skočili smo iz kreveta ko ludi djeci u sobe a oni spavaju 🤦‍♀️
    .
    Mi smo ko mrgud,mali jede ko da je kanta za smeće. Skemba je postojana. Cca 10.2kg i 76-77dug. Ja ne znam da je on ikad odbio hranu🙈 Jede komadiće normalno,jucer sam mu radila pohani kruh,ubio je to🙈
    Hani jako mi je drago da ste bolje!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.