ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    25. Prosinac 2020. 21:01

Nama je dan bio tako predivan, baš sam sretna, srce ko kuća 💗💗💗
    Ove godine pokloni malo skromniji i više korisni, a manje igračke ali jaaaaako se razveselila music smart stolčiću s kojim se uvijek igra kod nećakinje pa su joj brat i šogi uzeli isti takav. Tako da veselje, ona cijelo popodne svirala i pljeskala, a sestrična joj plesala ❤️
    I ona ooogromna plišana Minnie za koju sam imala moralne dileme oko kupovine nećakinji je bila pun pogodak, u životu nisam sretnije dijete vidjela 🤭😁

[/url

Lorena94
    25. Prosinac 2020. 21:35

Sretan Božić žene, majke, kraljice, također i vašoj dječici i mužićima...da nam napokon počnu spavati malo bolje! Nama dan bio ok s obzirom da smo jučer išli kod dr, upala grla opet, temp, 2 zuba izlaze, cvilav da boli glava, zivkala dr od jutra jer to ne znate tko pije tko plaća kod nas.. popodne tek išli 🙄 ja danas za ništa nisam bila, mm ga uzme on u dreku tak da sam ko kokoš kakva bila, al zato  najela se kolača ostalo mi nije trebalo 🤣

DeeDee
    25. Prosinac 2020. 21:41

Mikio marte je od mojih dobila za Božić, u Deichmannu mama uzela, znači ja nešto tako slatko nisam vidjela 😍😍😍 Samo se nadam da će joj prestati noga rast sad malo pa da stigne i koji korak u njima napravit a ne se samo folirat. Btw 21, a taman taman su joj, kad si ono Lavice rekla da je tvoja nosila 21, sad? 😅😅😅

[/url

DeeDee
    25. Prosinac 2020. 22:04

LoSa dobro sad mi je lakše 😆
    Nisu prave Dr.Martens jer prave koštaju, paaa, kao prave, nisu normalni za tih par tjedana nošenja🤦
    Ne znam ako ima običnih crnih, ona je dobila na cvjetiće, ali imaju prošiven konac baš kako treba, meni su divne 😁

Evo nam obiteljske❤️

[/url

mrgud_zg
    25. Prosinac 2020. 22:06

Ajme nama isto bio predobar dan. Bili kod svekrve. Sutra cemo se vidjet s mojima. Sogor s familijom pobjego na more jer su oboje u profesijama di su ih zatvorili i praznici su. Cak je popodne i odspavao kod njih 🙈. Mi smo mu kupili sintisajzer, a oni 2 igracke koje sam ja odobrila al sam mislila kao jednu sad jednu za rodendan a oni mu dali oboje, al ok, ukupno je valjda 100injak kn. 
    Uglavnom ja ne znam cije slike su ljepse, mislim da apsolutno iz svih vas zraci takva sreca i ljubav da su zato i slike tak prekrasne 🥰🥰
    Mikio tnx, malo sam ju ipak popravljala jutros 🙈😂

• AnnA
    25. Prosinac 2020. 22:16

Cure, od srca vam zelis sretan Bozic i tako mi je drago da ste ga predivno proveli. Instagram nazalost nemam, pa cu samo zamisljati koliko ste svi lijepi

DeeSB
    25. Prosinac 2020. 22:34

Sefica napokon zaspala pa mogu pisati 😃
    Mi smo isto proveli super dan. Bili kod muzevih, tamo su bili i sogorica i sogi s djecom, pa kod mojih...isto puno kuca. Djeca zadovoljna poklonima. 
    L je dobila ona didakticki stolic, nekog robota koji je presladak (mm i ja smo odusevljeni s njim, L ne toliko 🤣), fotic i bebu i knjigu sa zivotinjama. Sa svime se igra pomalo, samo salta igracke. A seku sveznalicu stalno grli. 😂 Inace je u nekoj fazi da se samo grli...
    Mikio odustala sam od sopinga odjece dok ne skinem bar 5 kg...ali imale smo matchig neke snalice za kosu s biserima 🙈😂

L 💛

DeeSB
    25. Prosinac 2020. 22:35

Deedee marte su odlicnee! 😍

L 💛

Damnarexx 🌺
    25. Prosinac 2020. 22:50

Daaa bebice su sve top🥰❤️
    Joj sad bi i ja marte za E🤭 mene moje bordo cekaju pod borom u Zg😍
    .
    Da nam ne bude dosadno i predobro....E je dobila pelenski osip😓 sve joj dole crveno, imam neki antibiotik sta sam prije dobila kad bi joj  to izaslo u manjoj mjeri... Uopce ne kuzim zasto, cesto mjenjam pelenu, nista novo nije jela, prasak isti. Jedino ako je zbog jedne mandarije dnevno vec 6-7 dana. Mada nebi trebalo, jelda? 
    Bas mi je jadna..smeta joj i pece naravno😕

• Zarica
    25. Prosinac 2020. 23:18

Cure, sretan Bozic svima :) Mi jucer kitili stan, bor...danas kod mojih, sutra nama dolaze u goste :) Bas nam je super, al padamo s nogu. Malom raste donja dvojka i ne spava bas najbolje. No bozicni ugodjaj je tu:) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.