ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    25. Prosinac 2020. 10:57

Sretan i blagoslovljen Božić svima 🎅🤶
    Želim vam svima sto vise mira i sna 😘😘 i zdravlja a za ostalo lako 😉

mrgud_zg
    25. Prosinac 2020. 11:18

Sreta Bozic drage zene 🎄😘🧑‍🎄. 
    Svima vam zelim zdravlja i srece, i spavanja 😉🥳
    Mi imali ok noc 🙈 dresiram malog da sam otvara poklone 🙈to mi je bas slatko kad djeca sama. Cak ga je zabavljao cijelo jutro 😂
    Nadam se da ce prvu turu odspavat da se uspijem sredit da bar na nes licim za slikanje 😁😊

• mom12
    25. Prosinac 2020. 11:39

Cure opet sam u zaostatku...pa nemogu bista komm...samo sam tila rec SRETAN BOZIC SVIMA VAMA NASIM MALIM PRINCEVIMA I PRINCEZAMA I SVIM OSTALIM U VASOJ OBITELJI...😍😍😍😍❤❤❤❤

Lavica27
    25. Prosinac 2020. 15:24

Sretan vam Božić moje drage virtualne frendice! Da su nam djecica zdrava i spavaju fino po noći,za ostalo ćemo  lako😁
    Mi smo imali party od 3.15-4.45 al šta sad, Božić je😁
    .
    Pohvatat ću vas nekako do sutra🙈

Grizli
    25. Prosinac 2020. 16:15

Sretan Božić svima... Mi obavili rucak s bakom, nakuhala sam se ali mi bas pahalo da smo kod nas. 
    M se raspametila od silnih poklona. Mm se obuko u djeda mraza pa nam je to jutros bio show... A spavanje i dalje koma, al vidim da ima jos drama ekipe...
    PetraB nista novo joj nisam uvela jec 2 tjedna bas zato jer kao stalno mozda je nesto od hrane, pa pidzama, pa krevetic, pa klinac nis, ocito nam tako grah pao. Nocas vise od ocaja nismo znali sto pa je dobila paracetamola i onda je zaspala 30 minuta nakon toga i spavala 3h u komodu sta nije jaaako dugo. Tako da ne znam dal ju sto boli mozda, al opwt mi nekako malo da je dijelovao samo 3h. 🤷‍♀️
    Uzuvajte svi... 

Damnarexx 🌺
    25. Prosinac 2020. 16:32

Sretan Bozic zenice! Fino papajte😁
    Takodjer zelim isto da nam bebice dobro spavaju i papaju i da su zdrave sretne i vesele❤️
    .
    Mi smo malo tuzne jer smo bez dragog al dobro, sa svojima sam pa mi ne pada pretesko kao njemu.
    Nadamo se da ce uspijeti dobit propusnicu i doci po nas🤗💕
    .
    Grizli bemu misa, nek prodje cim prije!

Damnarexx 🌺
    25. Prosinac 2020. 16:33

Btw,.mala M mi je ista tata☺️

MaRe
    25. Prosinac 2020. 19:24

Loša ni moj uopce nista nije dozivio..a mozda mu i bilo previse odjednom...sad prije spavanja je obisao svaku igračku i poigrao se sa svakom pomalo :) 
    .
    Joj bila sam gladna i sad se napucala francuske i prasetine da mi je muka...a morala sam čekati da ode spavati inace bi me zicao da i njemu dam 🤭🤭
    On spava a mama i tata mogu malo uživati i opustiti se 😀
    Nadam se da ste sve provele divan dan iako smo bez bozicnog ugođaja i snijega....bas mi fali i uopce nemam dozivljaj ove godine. 

beba2019
    25. Prosinac 2020. 19:27

Heejjj🤩🤩
    Kasnim s čitanjem.. Samo da poželim.. 
    Sretan i blagoslovljen Božić svima vama, vašim bebicama i obiteljima sve najbolje od srca 🤩🤩❤️❤️🌲🌲🥂🥂

DeeSB
    25. Prosinac 2020. 20:00

Sretan Bozic svima...zelim Vam zdravlja, ljubavi i sna!! 🤗🤗🥰

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.