ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Prosinac 2020. 19:50

Mala.le ma da jw bar nocas htjela spavat na nama. Bas smo mm i ja komentirali popodne da dok je htjela zaspat na nama je bilo mila majka jer jedan bi bio s njom na kaucu/fotelji a drugi u sobi spavao, a sad nema sanse ni jedan da spava kad je full budna i ima performanse.
    Nasmijala si me s borom. Nadam se da ste ipak uspjeli ga sloziti kako treba 🎄... 
    Napokon je zaspala (ovo sapcem da ne probudim lava) i spava vec 32 min... Nadam se da necu pozalit sta sam to napisala sad... A ja idem zavrsiti mjesiti raviole za sutra i onda se nadam spavat... Trebala sam mm prekrojiti odjelo od djeda mraza al mislim da ce sutra biti kako bude. 
    Svima mirnu noc nek nam to bude bozicni poklon od nasih zvrkova! 

DeeDee
    24. Prosinac 2020. 22:53

Kakvo zatišje, nadam se da je kod svih mirno ☺️
    V se odlučila u 20 probuditi i partijat do 22i30 ali mi je to danas nekako baš super, slavimo skupa🤭😁
    Meni je moram priznati dosta čudno bit doma večeras, inače smo na Badnjak uvijek vani, čak i lani s trbuhom do zuba 

[/url

Damnarexx 🌺
    24. Prosinac 2020. 23:26

Jedva sam vas uhvatila🥳
    Ja sam mislila tko zna sta se desilo.. 25str za procitati, a kad ono beba se raspisala😂😁😘
    Petra tu sam tu sam. 😁 Kod nas ti je bila identicna situacija sa zubima. Sva 4 gornja odjednom. Sta da ti kazem, osim opce veselje.
    Sad joj rastu donji ocnjaci.🙈
    Ajme grizli nadam se da ce vam ta luda faza cim prije proci🤔 uzas..
    .
    Svaka cast svim vrijednim domacicama, ja sam pobjegla u drugu zupaniju kod svojih i sad kemijamo kako cemo nazad😂
    Kolac ni jedan ispecen🤭
    .
    Vidim kod svih isto stanje, vecinom zajebavaju na spavanju + po danu su čičci. isto i kod nas. Sad mi je lakse da nije ona jedina podviljala.
    Luda sam..kod nikog nece, osim k.meni...stalno mi je na oku, nemam predaha osim kad spava. Jedva cekam nazad😂

PetraB
    25. Prosinac 2020. 03:49

Sretan Bozic zene!!! 🎄🎁🎀🎅
    Zelim vam svima prospavane noci a dane pune smijeha. I naravno da nastavimo nase tipkanje 😘
    Ja tek sad legla... Klince nikako potjerat u krevet pa dok sam zavrsila sve kaj sam trebala u kuhinji... Onda zamatanje poklona...i eto me sad gladne u krevetu i ne mogu zaspat. Samo gledam na sat i razmisljam kak ce se one za tri sata probudit 🤦🏼‍♀️
    Grizli strasno. Takve faze moji stariji nisu imali pa na zalost nemam savjet. Jesi mijenjala joj nesto u prehrani? Mozda ju je probava samo jako mucila. 🤔 Drzim fige da je bilo "jednom i neponovilo se".
    Damnarexx 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ drago  je da si "ziva"!!! 

url=https://lilypie.com][/url

mala.le.90.
    25. Prosinac 2020. 05:29

Drage mame, sretan vam Bozic❤🎄🎁
    Mene je muz sinoc poslao u 8 u krpe i rekao da mi nije nista kupio, al da spavam cijelu noc bez dizanja, on ce sve oko maloga.
    Nisam bolji poklon nikad dobila, to tek sad znam.
    Pozdrav od naspavane i sretne Male.le 🤩👋

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Taani
    25. Prosinac 2020. 08:28

Sretan Božić 🎄🎅🥰
    Mi smo imali 2 ture deranja i skakanja po nama, to je trajaaaaalo... taman sto sam zaspala, on poceo 😏 . Znaci Mikio, sve isto. Nalijevam se kavom, a njemu sam bananu izrezala na kockice da jede sam, posto je to super sklisko, nadam se 10 min mira 🤭.  Mm normalno spavao cijelu noc, dok se ovaj bacao po nama i plakao dok nije sisu dobio... 

Valkris
    25. Prosinac 2020. 08:39

Sretan Božić drage mame i bebice 🎄🎄💖💖💖
    Zelim svima mir i veselje 🥰🥰🥰

Red Fox
    25. Prosinac 2020. 08:54

Nisam vas stigla pratiti vec par dana 🤦🏼‍♀️ Sretan Bozic svima 🎄
    Ig sam obrisala jer mi poceo stekati mob pa sam brisala aplikacije tak da znate da nisam nestala 😂

DeeDee
    25. Prosinac 2020. 08:58

Sretan Božić svima, želim vam puno sreće, zdravlja, ljubavi i spavanja 💓

[/url

annika
    25. Prosinac 2020. 10:13

Sretan Božić ♥️

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.