ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Prosinac 2020. 11:15

PetraB nista znaci otvorene oci kontinuriano, legnem s njom ona se digne na noge, ruke spusti na krevet i tako hoda po meni. Sjela u fotelju i legla ju u narucje izvija se u luk, mm probao ista stvar, u kreveticu se okrene na trbuh i place ili digne na noge i hoda u krug. Lazi mirno samo kao joj jednom rukom drzim i mazim obe rukice, a drugom drzim guzu i mazim kao po kuku. I ovca ewan radi ššš...  Zatvori oci al na sekundu i opet otvori. Napravila mrkli mrak u sobi, makla joj njenog zeca, promjenila pidzamu, vrecu, deke, pelene, posteljinu, upalila lampicu, dala caj, vodu, ad, kravlje mlijeko, cicu, keks, nista 0... 👀
    Sad je mm uspio uspavat i nadam se da ce spavat jer ovo nije normalno
    Meni mama pravi bakalar, uvalila joj iz samilosti da si ona smrdi kuci a ne ja stan. 

DeeDee
    24. Prosinac 2020. 11:15

Mi spavale do 9i30, sramota me uopće pisat nakon Grizli. Probudila se u 7, ja joj napravila bočicu, legla u krevet i onda tek skužila da je jutros već ali sreća pa je i ona nastavila.  Žao mi je, nadam se da vam je bilo jednokratno iskustvo😳😳😬
    Petra pošaljem ti na Messengeru, ljubičasta sam. Jako 😁
    .
    Upravo poslala njih dvoje kod sveki a ja krećem u akciju zvanu Badnjak 💪

[/url

annika
    24. Prosinac 2020. 12:21

MikiO jel vi to kasnite sa cjepivom ili? M je dobio jedno u ruku, sva cjepiva dobili prema kalendaru 

[iimg]

mala.le.90.
    24. Prosinac 2020. 12:22

Spavali od 2 do 6...evo da Grizli ne bude usamljena u ocaju🙄

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    24. Prosinac 2020. 13:34

Oh moja Mikio ja mislila da je regresija sna ovo sto vec 2 mjeseca spava nikako, budenje svako malo, cendranje nocu, nikakvo spavanje danju rijetko kad malo duze... A sad me razveselis da je mozda tek pocelo. 😭... Mi imamo bozicno sve 86 sta je njoj jos veliko pa joj kombiniram majicu 74 ili 80 ispod pa preko bodij, obrnuto obucem pa joj izgleda dobra roba. 😁 A hlacice podfrkem.
    M uvijek nakon cjepljenja ima masnicu i zadnji put mi sestra kod pedi kaze da kad dodjem doma joj namazem sa maslacem hladnim okolo s time da izbjegavam mjesto uboda naravno. 🤷‍♀️ Bila neka druga seatra ne nasa. I stvarno joj bio manji podljev. Dal je zbog toga neznam al bolje izgledalo u svakom slučaju.
    Mala.le 😒 druze u nevolji

mala.le.90.
    24. Prosinac 2020. 14:02

Grizli moj i sad na meni spava...al identicno...2 mjeseca spavanja su kaos...
    Biskvit za cupavce se hladi,kuca kaos...
    Bor sam stavila vani i muz je dosao i rekao da ih je ugasio jer to izgleda kao da ih je postavila defektna osoba😂😂😂 al stvarno nemam volje nizasta, vjerujem da je grozno izgledalo🙈

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    24. Prosinac 2020. 14:35

mala.le.90.

Grizlimoj i sad na meni spava…al identicno…2 mjeseca spavanja su kaos…
    Biskvit za cupavce se hladi,kuca kaos…
    Bor sam stavila vani i muz je dosao i rekao da ih je ugasio jer to izgleda kao da ih je postavila defektna osoba😂😂😂 al stvarno nemam volje nizasta, vjerujem da je grozno izgledalo🙈

Oplakah na ovaj bor 😂😂😂😂😂

[/url

annika
    24. Prosinac 2020. 15:04

M je dobio  MMR vax pro samo. Nema ni otok ni ništa, samo sam mu prije cijepljenja dala sirup. 

[iimg]

mrgud_zg
    24. Prosinac 2020. 15:40

Samo sam dosla rec da su sviiiii klinci na ig bozicno preeeeslatki 🥰🥰🥰

Angelly
    24. Prosinac 2020. 16:56

Mi smo isto samo u rukicu dobili sad s god dana a slj imamo za 2 mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.