ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    23. Prosinac 2020. 22:37

Losa, meni su iskakala rebra do negdje 12, 13 godina. Tolko da su me bake na plazi znale pitat jel jedem kruha i mlijeka Vjerojatno mu se skuzi jace kad lezi... 

Taani
    23. Prosinac 2020. 22:49

Opet se probudio, al mislim da sam skuzila sta ga pati. Poceo je bas nemirmo spavati pa onda kad god se treba okrenuti ledja-trbuh kao da nema.dovoljno mjesta da to izvede pa se probudi.  Dok recimo kad spava s nama nema tih problema. Izokrece se 300 puta i cesto mene probudi, ali on samo nastqvi spavati.
    Sad sam ga ja uspavala i spustila nekako na trbuh pa idemo dalje 😏

MaRe
    23. Prosinac 2020. 23:25

Sve sta pisete je i kod nas...znaci cijeeeeli dan trci za mnom i tuli...ako sjednem i igram se onda se i on igra o miran je...nek sam ustala evo vec place i vuce mi nogavice. Al dobro odspavao je posteno dvaput dns pa sam uspjela jos malo sredit kucu. Sad pravila princess krofne i cupavce...a time da mi je biskvit za bacit i ujutro moram ponovo peci 🙄😷 a s ovim cu neki šućmuć napravit 🤣
    Laku noc..vise ni sloca ne vidim..kao kad pises pijan hahhaha 

PetraB
    24. Prosinac 2020. 01:50

Isuse kad sam vidjela koliko je sati 🙄... No dobro... Uspjela napravit zvjezdice i smjesu za raspukance za ujutro. Jos mm spajao struju u spavacoj i naravno da je usred pecenja zvjezdica 3 puta nestalo struje 🤦🏼‍♀️. Al dobro, sve je ok, cak su mi ispale najbolje do sada 😅😅😅.
    Kod nas isto, K se i dalje vuce za mnom tuleci cim ustanem. U jednom trenu je iza nje ostajao slinavi trag na laminatu kao poslije puza 🙈🙈🙈 Straaasnooo... Nisam uspjela ni raskrcit hodnik za bor od njenog cendranja... Al je mm kupio borcinu od 2,5 metra 😅 pa smo ga odlucili staviti u ovaj nadogradjeni dio (tam stane lijepo) iako jos nismo probili i spojili sa starim. Nema veze... Posto su klinci ove godine dobili, tj dobit ce velike poklone, jos i bolje da je tam. Idem se onesvjestit 😔... Aj bar mi sat od sutra ne zvoni 🎉
    Nis nisam popamtila, procitam zadnje strane ponovno ujutro uz kavu. 😘

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    24. Prosinac 2020. 09:51

Mikio nadam se da je ave ok nakon cjepljenja. Bas je narasla miskica...
    Losa moja je isto zgoljo i vide joi se rebra kad lezi i n ledima i na trbuhu. A logicno mi ima trbuscic onako ko sve bebe samo 5 min nakon sto zavrsi jesti ostalo je slim.
    Jel jos kome bebe uopce ne spavaju, nigdje i nikako? Ona je budna od sinoc u 00.30. Nije htjela ni na nama spavati,ni s nama. Jede u svoje regularno vrijeme ko da spava, skace, igra se, jedino ne spava uopce. To ne moze biti zdravo?! Cak sam iz ocaja joj nocas i kamilicu kuhala popila je pola bocice kroz noc al nista. 
    Taani dala mi ideju probat cu i ja danas sve maknut iz krevetica joj 😞... Neznam vise sto raditi, da bar nekko oce spavat. 

Grizli
    24. Prosinac 2020. 09:57

Place mi se... Jucer odlucim napraviti baklavu koju nisam 100 godina radila. I zamolim mamu da mi donese orahe jer ih nemam dok ja izvucem tijesto. I donjela mi neke jos kao domaci su. Nisam ih probala. Nazaj* se sa korama, od viska kora spekla pitu od sira, napravila baklavu lijepu ko slika. I probali sad svi happy da nas bar taj secer lupi da zivnemo mm i ja. A ono katastrofa od okusa. Orasi su gorki, rancivi... Da sam ih bar jucer probala mogla sam sve pitu sir napraviti. Sad sve bacila u smece i place mi se! 

PetraB
    24. Prosinac 2020. 10:05

Oho... Nikoga?! 🤔
    Fino, pola 10 a vi spavate... Krasno mame, krasno... A ja sama nek tipkam? 5 litara kave popijeno, idemo dalje 🤪.
    Juuutroooo... 
    DeeDee cekam fotku nove boje 😜

PetraB
    24. Prosinac 2020. 10:08

E jbg, kad tipkam, presvlacim, dajem dorucak pa pisem na rate... 
    Grizli bas nista ili je lose spavala? 😳... Probaj sve iz kindaca maknut. Moje nemaju ništa sta osim svaka svoju tjesilicu al i to cu maknut jer ih vise ne zanimaju.

PetraB
    24. Prosinac 2020. 10:46

Losa i ja radim oslic a la bakalar 🤣... Ne volim miris bakalara i meni prekomplicirana priprema njega. Otkad smo otkrili ovaj oslic u konzervi samo njega tradicionalno na Badnjak za veceru. 😎

Taani
    24. Prosinac 2020. 10:53

Ma Petra budni smo svi 😊 mi od 7... vec sme svi toliko iznervirali da mi se nista ni ne radi.
    Grizli, suosjecam za baklavu 😪
    Moj je sad zaspao nakon sto sam ga 2 sata slusala kako cendra jer mu se spava 🤯
    Mm odve pesekicu na kontrolu, sad je mir u kuci. Kuham kavu i planiram ju popit 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.