ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    26. Prosinac 2020. 08:00

Jutro!
    Damnarexx moja M ti je uvijek reagirala na citruse spelenskim osipom. Sve dok je pelene nosila. Ja radim domaci sok od bazge s limunom umjesto konzervansa i pocelanga je pit tek kad je pelene skinula. Prekisela joj je mokraca i jednostavno joj iritira kozu. Nadam se da ce proc brzo
    Ja upravo predala cure mm i vratila se u krevet. Proslu noc legla u pol 4 a one se zbudile normalno u 7 jucer. Sinoc legla u ponoc al V zezala jer joj nekak nos se zastopao pa 100 budjenja bilo. Nemrem gledat tak da mm preuzima a ja odoh natrag spat.
    😘

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    26. Prosinac 2020. 08:12

Jutro cure! Nama noć opet koma, milijun buđenja, cijeli se jadan preznojavao, 4 presvlačenja koliko je bio mokar, noćas nije imao temp. Petra vi imate centralno na drva? Kak se borite sa suhim zrakom?

Lavica27
    26. Prosinac 2020. 09:14

Jutro cure. Mi nemamo problema s pelenskim osipom niti citrusima,osim kad ide zubi pa kaka i do 6 puta na dan pa mu bude crvena guza. 
    Jpj N je dobivao duplo poklone jer mu je i imendan, dobio je isto taj didakticki stolic,pa nekog morskog konjića koji se zaljepi u kadu pa ide voda i pjena iz njega, pa neki set za serafljenje🤣 didaktičku kuglu/loptu...ugl kad sve igracke krenu svirati istovremeno smraci mi se🤣 Mi smo bili doma,moji su došli na ručak,njegovi su druga županija pa jbg..
    .
    DeeDee marte su preee🥰 Svi ste jako lijepi i instagramicni😁

Simbalija
    26. Prosinac 2020. 10:18

Cureee želim vam najsretniji Božić!! Nadam se da ste sve lijepo proslavile. Mi smo imali divan Božić i katastrofa noć  Nemam ideju što joj je, prvo sam mislila da joj je puna pelena jer je to zna buditi pa sam je išla presvlačiti pa sam shvatila da uopće skoro nije piškila...onda sam je još gore razbudila pa me navlačila po cicama još sat vremena. Pa sam mislila da joj je vruće, pa hladno... Uglavnom izludila me. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

PetraB
    26. Prosinac 2020. 11:32

Lorena94

Jutro cure! Nama noć opet koma, milijun buđenja, cijeli se jadan preznojavao, 4 presvlačenja koliko je bio mokar, noćas nije imao temp. Petra vi imate centralno na drva? Kak se borite sa suhim zrakom?

Draga nikak... Ovu noc je V bas zbog suhoh zraka se budila sto puta. Imam ovlazivac al im to napravi jos veci problem jer je soba jako mala pa im valjda previse ovlazi zrak. Najbolje je kad dooobrooo izluftam sobu prije spavanja (jucer je kisa padala pa nisam mogla) i naspricam sa sinomarinom nos. Imam onaj mini sprej. Tak imamo najmanje problema. 🙄

url=https://lilypie.com][/url

beba2019
    26. Prosinac 2020. 13:30

Damnarexx, jel uspio suprug doći po vas? 

DeeDee
    26. Prosinac 2020. 14:00

PetraB

Lorena94

Draga nikak… Ovu noc je V bas zbog suhoh zraka se budila sto puta. Imam ovlazivac al im to napravi jos veci problem jer je soba jako mala pa im valjda previse ovlazi zrak. Najbolje je kad dooobrooo izluftam sobu prije spavanja (jucer je kisa padala pa nisam mogla) i naspricam sa sinomarinom nos. Imam onaj mini sprej. Tak imamo najmanje problema. 🙄

A da probate old school stavljanje zdjelica s vodom na sve upaljene radijatore? Nama uopće nije nešto posebno suh zrak a isto centralno imamo 🤷

[/url

Grizli
    26. Prosinac 2020. 15:23

Nabrzinu citam samo da vas popratim... 
    Damnarexx za moju M mislis da je isti tata? Oooo to ti je copy paste izvana, a iznutra je mamina vragolanka. Srecom pa se to ne vidi na prvu 🙊. Zao mi je da je dobila osip E,jel bolje? 
    Mikio njoj je ocito 2h dosta sa beauty sleep, al mami i tati 22h ne bi bilo dosta da dodju k sebi...
    Za grijanje na drva, sestra ima centralno tako i na radiotore stavila metalne posudice sa vodom i unutra korice od agruma. Full lijepo mirisi, a zrak im nikad nije suh. Bar kad sam tamo nisam primjetila. 
    Mi kupili FP tablet i koji smo mi peh... Cijeli jedan red slova ne radi tocno... Stisne se B a on vice A, avion, zzzz.... Katastrofa! A ona se bas veseli tome i stisce sve redom, a meni zivac skoci odmah kad cujem to krivo. Kupljeno u kauflandu, nemam racun, a kutiju smo svu rastrgali i bacili prije nego smo probali. Moja se raspametila kad je dobila psica nekog sto seta i laje od moje mame. Lutki se razveselila al sad nezna jos sto bi s njom pa ju meni da da ju nosim ☺️. Al lutka je prelijepa neka guca lutka, nikad vidila al bas je neka stvarna, mekana, ja bi se igrala s njom. Mislim da si ti Beba slicno nesto bila spominjala.
    Nista curke izdrzite dane zderacine... 

Damnarexx 🌺
    26. Prosinac 2020. 16:01

Sta je moguce od jedne mandarine da tako izreagira?
    Prvih cetiri dana nista i onda malo po malo pa buknulo jucer😕 bolje joj je, i ne dam joj vise mandarine🙈😂a strasno ih volii!
    Beba nije, otpilili su ga.
    Od njegovog frenda frend je isao iz Pule do Zga danas pa su nas pokupili. Spas u zadnji cas🤗💕
    Grizli da da na tvoju M sam mislila. Hahaa dobra jr to kombinacija.
    .
    E je dobila nekog plisanog unicorna na foru psica sveznalice, muka mi je od krestanja😂😂 al ona mu se veseli.
    I one kolutove za ubacivanje, prvi puta se igrala time i sve postavila kako treba🥰

beba2019
    26. Prosinac 2020. 17:25

Da, da Grizli, prefora su mi te Reborn lutke-bebe.. Ima njih više vrsti, al uglavnom izgledaju stvarno.. Meni su neke na Ebay - u jezive😂jer izgledaju poput pravih bebi🤭🤭.. Volim da izgledaju lijepo, da nisu onak baš plastične i bezveze, al šta je previše /previše je🤩baš mi javi koju imate,, mi još nismo kupili, uzet ću Ritu, Danielu ili Nensy.. Vidjet ću još..
    Uzivaj u njoj dok ju M ne skuzi 🤭🤭
    Damnarexx, ajd super da ste se snašli 🥰
    Baš bi bilo koma da niste mogle doći 🙄🙄
    Ja podržavam to da se svi mi trebamo čuvati i ne širiti bolest, ali meni je ovo što su napravili u rangu sa ludilom!
    Hrpa ljudi je ostalo samih i tuznih za Božić, posebno stariji ljudi koji ne koriste net, videopoziv i sl. iako ni to nije isto kao kad se skupi obitelj, ali eto.. Moj brat nije smio doći kući.. Ostao je sam u Zagrebu, mama je cijelo vrijeme tužna.. Točno se osjeti kad netko nedostaje da to nije potpuna sreca 😔😔
    Nadam se da će iduće godine sve biti bolje🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.