ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    18. Prosinac 2020. 12:58

Apsolutno sam za to da se u skolama uci o nasim pravima, puno toga ne znamo..
    Zarica probala bi ju stavit sebi na prsa, ili ju uspavat dalje al nema sanse. Kad se razbudi bude ok.

DeeDee
    18. Prosinac 2020. 12:59

mrgud_zg

da, ja radim u jednoj veikoj firmni i nitko nas nije nista pitao, to je sve politika, a kad se pomnozi s brojem radnika ispadne poprilican iznos. jer je bilo malo od bozicnice, malo od regresa i tak . ma uglavnom fuj.
    ugl danas nisam nis ispekla za veceru jer mi se neeeeeeda vise kuhat, a malog ostavljam kod mame jer idem nes obavit i sad nemam pojma kaj ce jestmoram nes pod hitno smislit. a da nije na zlicu.
    e da ne proucavam, imate preporuku za neke baby kekse a da nisu puni secera? da imam za takve dane kad nemam nis spremljeno a on nece grizeve i slicno,losaja bas mislim gledat kumeka. mislim da je dost kasno pa stignem uspavat malog i pogledat u miru

U Mulleru neki njihovi od pira i voća, bez dodanih šećera su. Stoji kraj AD-a, bar kod nas

[/url

mrgud_zg
    18. Prosinac 2020. 13:34

Deedee hvala 😘
    Ja se isto slazem sa zaricom. Opcenito o takvim stvarima se premali uci, moras uvijek bit “veci papa od pape” da se za sve izboris. Ok moja firma je ogromna i kao sve je uvijek ok. Al evo ti ovo. Pa onda kad sam se zaposlila su mi prvi mj krivo izracunali onaj odbitak (dobila previse jer sam mijenjala posao usred mj, ili su mi mozda u bivsoj firmi dali previse, nisam to nikad tocno znala, pa drugr godine dosla kuverta da moram platit porez. Popizdila sam 🙈
    Moj se budi u placu samo po noci. Mislim da fkt mrzi mrak. Nakon jutarnjeg spavanja uvijek super volje. Ujutro isto. A popodne kad vec padne mrak uvijek plac 

• mom12
    18. Prosinac 2020. 13:42

Ja sam isla u upravnu skolu i dosta toga sam ucila i poslje na pravo...imas zakone al ti svi zakoni imaju rupe koje ja vidim a ne neko ko je puno vise upucen u to...ja vecinom znam svoja prava al uvijek te se moze zakinit ili iznenadit...jednom meni na poslu trebao sl. Dan nesto za faks mislim ispit ili sl. I sefica koja je mjenjala moju seficu mi nije tila dat...i ja kazem u redu ja cu koristit slobodne dane koji su placeni za skolovanje ova se samo povukla i odma mi dala sl.dan... e da je neko drugi bio ne bi zna za to a ocito ni ona nije znala...
    A npr ja nisam dobila od grada niti opcine di sam prije bila prijavljena za dijete naknadu...pisala zalbe sve zivo al nista...

beba2019
    18. Prosinac 2020. 13:44

Helouu🥰🥰
    Došla sam samo čestitati ❤️
    Angelly, sretan rođendan 🥰🥰🎂🍨
    Valkris, čestitke na curici🥰❤️
    Nisam stigla sve stranice pročitati..kako sam ja ovdje upala🤭🤭jedina bez završenog fakulteta 🤔
    Bravo za sviju❤️😊

mala.le.90.
    18. Prosinac 2020. 13:55

Lavice i Grizli nama je tako vec nekih mjesec, mozda i vise dana. Mislim da je razlog napredak. U nasem slucaju stajanje, prohodavanje...jako je iscrpno. 
    Sto se tice financijske pismenosti, nikada to nece uci u nas skolski sustav dok su na vlasti ovi sto vladaju 30 godina.
    Zasto bi oni dopustili opismenjavanje mladosti pa da ih sutra obrazovani klinci zamijene a nekorumpirani suci osude i oduzmu nelegalno steceno?
    Balkan, teski Balkan. 

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    18. Prosinac 2020. 14:05

mala.le.90.

Lavice i Grizlinama je tako vec nekih mjesec, mozda i vise dana. Mislim da je razlog napredak. U nasem slucaju stajanje, prohodavanje…jako je iscrpno.
    Sto se tice financijske pismenosti, nikada to nece uci u nas skolski sustav dok su na vlasti ovi sto vladaju 30 godina.
    Zasto bi oni dopustili opismenjavanje mladosti pa da ih sutra obrazovani klinci zamijene a nekorumpirani suci osude i oduzmu nelegalno steceno?
    Balkan, teski Balkan.

Slažem se, nažalost.

[/url

Lavica27
    18. Prosinac 2020. 15:20

Hanukica ahahahah umirem🤣
    Jesam ja jedina koja nije skuzila kaj je Marina mislila s tim da se opustimo?🙈
    Hvala cure, sve se preživi pa budem i to. Da se utješim narucila sam si neke stikle🤣 Mohito ima -50% pa yolo. I klincima sam matching pidzame kupila awww🎅
    .
    Mom moja kći je s 9 mj počela drvit po smart trikeu. Isto nisam fan zbog samovoljnih kotača ko Grizli
    .
    Muz me nagovara da gledamo kumeka veceras a rekla sam si da idem u 8 spavat pa nek se u 3 probudi🧨
    .
    Valkris ajme curka🥰🥰 Cestitam! Ma daj, jesi u Combisu ili😁
    .
    Zarica jako lijepo objasnjavas! U LC Waikikiju imaš jako lijepih božićnih za cijelu obitelj. Arena park.

Angelly
    18. Prosinac 2020. 17:10

Hvala na cestitkama svi 🥰🥰
    Joj ja vam moram rec da me malo naziviciralo ovo sto su uveli max dva kucanstva da smiju bit za blagdane 😒 smisla mi nema, recimo mi se druzimo stalno s mojim i njegovima i na 3min svi...i sad ne mozemo skupa bit...a cak nas je sve zajedno manje od 10....i za novu smo mislili s dva para proslavit...jooooj

annika
    18. Prosinac 2020. 17:11

A mikiO ja u potrazi za magom ali malo mi daleko jankomir 
    Ja pravim tortu za rodjendanko, prvi put je radim pa me trta. Doci ce nam baka i djed, kasnije kuma jer na pravi rodjendan ne mogu

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.