ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    18. Prosinac 2020. 20:40

Hani bas mi je drago sta si se javila...bas sam mislila na vas...kako ste??? Bebac?? Operacija??? Ne drzi nas u neizvjesnosti....

Grizli
    18. Prosinac 2020. 20:41

Haniii kako je G? Jel prosla op? 🤞
    Sta vi jos niste zenske skuzile da lavica zna sve 😁? 
    Apropo ucenja o pravima u skoli... Ja sam rpotiv toga jer da bi svi steki isto znanje to bi se trebalo uciti u osnovnoj, sto je po meni previse naoredno, ali i previs epored hrpetine svega sto djeca danas uce. Uz to u vecini slucaja dok bi zavraili skolovanje ta parav se promjene jer to su stvari koje mjenjaju onako otprilike svake 2 godine. Mozda neke osnovne pojmove da ali precise je tu rupa i rupica samo vi bezveze opteretili se informacijama. 
    Bila u shoppingu sama sa sobom 2.30h i iznervirali me ljudi da sam odustala od shoppinga iako sam imala free jos dobrih sat i pol. 

Grizli
    18. Prosinac 2020. 20:46

E da DeeDee jel ti jos ide mlijeko? 

• Hani
    18. Prosinac 2020. 20:48

I tako... Još malo o meni😁 Opet su bili odgodili za dva dana operaciju🙄. Doktor je to prošaptao i pobjegao iz sobe koliko mu je neugodno bilo, nije me mogao u oči pogledati. I onda dođu sutradan i kažu: znate, ne možemo više odgađati, on ne može više živjeti s tim pritiskom na pluća. Ma nemojte me zezat! Znači, odugovlačili koliko su god mogli. A da se razbolio ili nešto, što onda? Srećom, danas su operirali, uspjeli s jednom operacijom, kaže kirurg da je prezadovoljan, svaki djelić posla je prošao najbolje moguće! Zasad je dobro, zanemarit cemo male komplikacije, svaki dan može biti nešto, idemo dan po dan oporavljat se. Ja sam preporođena! Noćas spavam ko beba😊. Koja spava od 9 do 9😁. Nema takvih puno trenutno, čini mi se😊

DeeDee
    18. Prosinac 2020. 21:06

Grizli

E da DeeDee jel ti jos ide mlijeko?

Ide malo ali sam proslijedila izdajalicu 5.12. tako da sam službeno gotova. Pod tušem mrvicu stisnem i sad se već skroz smirilo, ali tipa ako sam dugo nagnuta prema dolje pojave mi se flekice 😅

[/url

• mom12
    18. Prosinac 2020. 21:16

Hani bas mi je drago...koje olaksanje....odmorite se i polako se oporavljajte...😘😘😘😘

• Zarica
    18. Prosinac 2020. 21:36

Hani, pa vijesti ne mogu biti bolje:)  Bas mi je drago drago 

• Zarica
    18. Prosinac 2020. 21:41

A da, znam to za zivu. Zato je u trudnoci nisam bas jela. Al generalno razmisljam na isti nacin pa se ne bojim toga. Marina, ja sam radila bas kako sam rekla. U gotovu vrucu tjesteninu samo ubacila konzervu i taj sos i promjesala. Bilo je fino toplo sve.

Lavica27
    18. Prosinac 2020. 22:06

Ajme Hani hvala  Bogu!! Prekrasne vijesti!🎉🎉🎉🎉 Spavaj zasluzeno😍

annika
    18. Prosinac 2020. 22:15

Hani ♥️ divno, divno. Spavaj mama, zaslužila si 
    MikiO hvala ti, pa ja se tuka toga uopće nisam sjetila. Napravila radinu tortu- kore s bjelanjcima i brašnom, - 3 fila- maline, cokolada i mascarpone sa žumanjcima i kindericu.  Ujutro cu ukrasiti, kupila topere na mickeyja. Totalno sam uz vas cool postala pa sam i M kupila majicu na mickeyja za slikanje

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.