ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    17. Prosinac 2020. 17:46

Zarice kako ti dobro objasnjavas 😁
    Lavice pa kak se onda ta cura zove ? 😂😂😂 btw imamo istu majicu i to bas danas sam mu i ja obukla 😍🎄
    Losa ja imam 3 frendice s faksa s kojima sam si ostala super. Ostalo su sve cudaci bili 😂

mrgud_zg
    17. Prosinac 2020. 17:48

E da meni sjela isto porodiljna al nikakav povrat poreza 🙄 mislim nisam ni ocekivala al eto 😂

Grizli
    17. Prosinac 2020. 17:50

Ma nije bas da uzmem ravnalo zene nego imam onu silikonsku za mjesiti na kojoj je ravnalo sa svih strana stavim kolac na to i onda fino izmjerim kolac i ppdijelom da budu svi komadi jednaki.
    A vaser vagu ne koristim al vagu da. Ja uvijek izvazem koliko imam npr. kreme i onda ako moram 4 fila naprvaiti da svaki ima istu kolicinu. Isto je ibsa tijestom za kore, biskvit sve ja to vazem. Profesionalna deformacija...
    DeeDee moja je lijepo razvila hvat zahvaljujuci rizinim popsicima. To joj dam na pladnjic, em ne mrvi, em znam da se bas i ne moze ugusiti s time. Ostalo mi kad sma radila cokoladu s rizom i dala joj. 
    E zenske danas isla u postu jer na wish mi pise da je paket u lokalnom uredu vec mjesec dana. Sva nabrijana di je moj paket. Na kraju zenska nasla 4 paketa koji cekaju isporuku. Rekla je da imaju u cijeloj drzavi kronican nedostatak radnika i da nema tko im one obavjesti izlistavat. Tako da prvo sad rasporeduju postu iz hrv i pisma, a onda sto im ostane vremena do kraja radnog dana pobacuju jos pokoju ino posiljku one male paketice. Pa kad stignu stignu ako ntko ne dodje prije traziti u ppstu to sam. Tako da ako vam se da tlaciti i nisu vam dosli paketici jos odite u pustu i trazite voditelja/icu dostave. 

mrgud_zg
    17. Prosinac 2020. 17:53

E doso mi kupon iz bubamare rodendanski. Kupon za puzle. Jel netko mozda podigo puzle? Koja je dimenzija?

DeeDee
    17. Prosinac 2020. 18:16

Hvala LoSa kao da jesi 😁

[/url

• Zarica
    17. Prosinac 2020. 18:20

Pa drago mi je da sam od pomoci:) Nadam se da ce upaliti:) Evo i meni sjelo prije koji cas na pbz. 

PetraB
    17. Prosinac 2020. 18:28

DeeDee bas danas mi je fizijatrica rekla za to sjedenje na petama... Predje u onaj W na kraju... Ukoliko je na kratko, tipa da se samo malo odmori, to se ne ispravlja, no ako se zaigra u tom polozaju onda ispravljati. Zarica je super opisala vjezbe za posjedanje, radi s njom par dana tako i da vidis kak ce se posjest. Meni V htjela tako sam kroz vjezbu, sama nikada i eto je sad i sama. S tim da sam ju ja zadnjihpar dana pocela spustat u sjedeci polozaj da vidi kak je to super polozaj 🤣... I onda mi veli danas fizijatrica kad sam joj to rekla i pitala jel to bilo krivo rekla da je bitno da je nisam spustala u taj polozaj dok nije svladala prebacivanje iz tog u sjedeceg u cetveronozni. Uglavnom nisam si zaj... dijete 🤭😅.

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    17. Prosinac 2020. 20:07

Hvala svima na cestitkama 🥰 u zurbi smo pa sam vas polovicno citala 🤦🏼‍♀️
    Da ne zaboravim angelly sretan rockas bebacu 🥳
    Mala.le bas mi je zao kaj vam je tak bilo😕 
    Grizli hvala na receptu 😊
    Mrgud place mi se kad vidim kad napises kolko muffina tvoj pojede 😭 moj samo baca sve, danas nije pojeo bas nista. Samo bananu 🤦🏼‍♀️
    Petra super da curke napreduju i da sve ide kak treba ici.
    O faxu necu puno, osim da mi se vrate traume kad samo vidim rijec biokemija 🙄 ja dam na faksu imala snove o ambulanti, kirurgiji, pesekima i macama i nasla se u skroz desetoj strani, ne znam jos tocno jesam je tu bas pronasla, al za sad mi je dobro. Posao mi obuhvaca previse podrucja u premalo vremena i nema kvalitetnih edukacija tako da sve moram sama i to je malo frustrirajuce.
    Meni nije dosao nikakav povrat poreza😭
    Stavljam slike na ig od jucer 😊

mrgud_zg
    17. Prosinac 2020. 21:09

Angelly sretan rooockas 🥳🥳🥳🎉🍻
    Mala nAdam se da ste bolje 🤞
    Red moj fkt puno jede, al sad hoce samo sam. Stalno je cijeli zmazan i presvlacim ga stalno 🙄 ja stalno razmisljam pocet mu manje davat jer nas ima velku skembu. A opet mi bude zao kad tak trazi jos i jos 🙈

Damnarexx 🌺
    17. Prosinac 2020. 21:44

Vecer curke😁
    Nikako vas uloviti, ni za glavu ni za rep!
    Lijepo je vidjeti toliku masu obrazovanih i uspjesnih zena. Svaka vam cast! 💯👏
    Evo jedne najgore ovdje 😂 faks nisam zavrsila, cak dva puta upisivala al shvatila da nije za mene.
    Trenutno nisam prezadovoljna sa radnim mjestom, al bila sam i na gorima....
    Ne znam kako cu i ako cu ga mjenjat..tko ce me uzeti s malom bebom i bolovanjima - nitko.
    Suti, trpi..radi... Deedee, poznato? 🎶🎸
    Angelly sretan rođendan!!🥰🥰🥰 Mali je presladak!
    Redfox takodjer💕
    Hani?? 💕
    .
    Mi cemo raditi samo cupavce za svoj gust. Ljuta sam na ove propusnice... Ne znam dal cemo moci do mojih. Svekrva pozitivna i u izolaciji do 27.12.
    Njih mjesec dana nismo vidjeli, E ce ih zaboraviti🙈
    Vec vidim da cemo prvi put na Bozic biti sami.
    Uvjek je zima neka depra, al advent i taj Bozic popravi stvar..al ocito ne i ovaj put.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.