ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2019
    19. Prosinac 2020. 00:52

E,, super popusti u Froddu,, ja pokupovala svim curama papuče u dva broja, teni, gleznjaca, svega, ma baš se isplati😂😂
    Samo, ne znam kako vas, al mene ovi lockdown samo udebeli i osiromaši😂😂😂😂

annika
    19. Prosinac 2020. 00:55

Nisi beba, i losa i ja smo 84.

[iimg]

annika
    19. Prosinac 2020. 00:55

Mislim godište

[iimg]

PetraB
    19. Prosinac 2020. 00:56

Vecer... 
    Hani ❤️ pa ovo su divne vijesti. Bravo! Stvarno mi je jako drago da je sve proslo super. Sada zaslizeni odmor i mami i malom borcu 😘
    Kak ja uvijek propustim ovakve pi...rije...marina ne kuzim al dobro
    Propusnice... Hm, da... Ne smeta me previse jer ionako ss druzimo s nasima al zato mi J ne moze u vrtic. Prebivaliste njemu i mm je u Zg... 🙄
    Beba mislim da vas ja sve mogu po sibice slat 🤭. .. Ako sam dobro pohvatala ja sam najstarija 🙈🙈🙈 meni jubilarka za mjesec dana 🥃
    Isuse, popizdit cu od cendranja... Cijeli dan i evo proteze se kroz noc... Sutra sam zombie

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    19. Prosinac 2020. 00:57

annika

Pih... Balavice 🤭😅

annika
    19. Prosinac 2020. 01:03

Ajde da i mi i to netko kaže, dugo nije
    Zaspao je. U 1 Nadam se da ce i tvoje petra uskoro

[iimg]

beba2019
    19. Prosinac 2020. 01:04

PetraB

annika

Pih… Balavice 🤭😅

Annika 🤭🤭znala sam da si ti tu negdje, ali Losa me sokirala😂
    No, no, Petra, ajd... Ok.. Jbt. Ja zabrijala da sam ja ovdje šefica, kad ono ti😂😂😂😂😂donijet ću ti sibice i viski. Nema frke😊😊
    E, moja buca spava već dva sata, ali ja umjesto da spavam, kupujem i klepećem po forumu. Tak da se ja ne smijem zaliti🤭🤭

beba2019
    19. Prosinac 2020. 01:11

Mikio, mi kaskamo,, još niti ono sa 8mj.nije primila.. pedica kaže, ima vremena..... 

PetraB
    19. Prosinac 2020. 08:11

Kazu mi da je jutro... Pa ono, evo... Jutro 🤦🏼‍♀️
    Ja ne znam koji im je klinac... Mislim da su zubi jer ne vidim drugi razlog al covjece, do kad?!?!?! K se samo vuce za mnom i cendra, ovu noc imam osjecaj da sam se samo dizala i ssskala i mazila i dodavala dude, pokrivala, otkrivala... 😩 A sad me ceka ono kaj je Beba opisala jucer... Netko bi jeo, netko bi pisao, netko bi pio, pa daj pomozi slozit kockice, dodaj im case, presvuci pelene, obuci, svuci, skuhaj jedan, drugi rucak... Naravno da ce i muz uletit sigurno s nekom idejom... I onda, bas kako je Beba napisala, u jednom trenu "jesam ja pisala ono kad mi se pisalo ujutro🤔🤯🤯🤯🤯
    Jucer navecer napravila narudzbu za konzumklik za drive in, jer ne znam kak cemo stic u kupovinu (a iskreno ni neda nam se po dycanima) i naravno nema termina 🤯🤯🤯🤯... I sad cu cijeli dan klikat stranicu da cim puste termine, uletim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Ja vec navikla da sam najstarija gdje god dodjemo 🤷🏻‍♀️... Ja sam stala na svojih 23 i bas mi je dobro 😅... Cekam samo DeeDee da se javi 🤭

PetraB
    19. Prosinac 2020. 08:38

E da... Stigao i vrtic za cure i dobila jucer mail da ce ranije stic krevet za M 🎉... Madraci koje smo narucili (uz krevet dolaze tanki spuzvasti almi smo uzeli deblje s oprugama) ce doc kak je i planirano al krevet im je ranije gotov pa ga salju sa gratis madracima ipak. I mozemo si ih ostavit 💪🏼😎... Imam ideju im odmah za igraonicu i za terasu 🤭🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.