Jutro cure 😉 😉
Nikako da vas stignem.. Sretni rođendani red, angelly, mala 🎂
Lavice, izdrzi.. Moj ponekad ima to igranje al srecom ne cesto.. A u zadnje vrijeme ga cesto moram nunati za uspavljivanje ko da je mali bebac, inace se vrti sat vremena i cvili...
Mi smo kolace narucili, a mama i svekrva ce napraviti oblatne i princeze.. Inace volim peći kolace, al ne zamara mi se sad s tim 😎
Ja upisala jos jedan faks.. Nije mi zao obrazovanja..
I da lavica, mislim da radimo u istoj grupaciji jer sam i ja dobila istu bozicnicu i jos + od svoje firme..
Pododavat cu vas ovih dana sve na instagram pa da znate 😉
Sad gledam da je idući rođendan simbalija preksutra, jel se čuje tko s njom? Mikio?
.
Lavice jao, nadam se da će proći čim prije.. nama se dosta popravila noć.
Valkris čestitke na curici 🥰
[/url
E Damnarexx, zaboravila sam iskomentirati, V ful reagira na Šank 💪😁😁
Počne plesati i pljeskati. Na njih, Grad i Idijote ❤️
I bubamaru točkicu i batti batti le manine😂😂
[/url
Valkris, 😍
Lavice, mi imali 2 tjedna takvog kaosa nedavno. Pojacala medjuobroke i sad je opet mir:)
Mikio, za rodjenje dijeteta je neoporezivo 10000kn. Jedino ak si vise od toga dobila. Meni ta materijalna prava zvuce ko mito da ih ne tuzis zbog ovakvog traljavog otkaza Ne znam jel si vec u fazi za crni humor u vezi tog:D
Red, nema vise takvih normalnih... a ove god su ruzni bas ono pravo ruzni. Jedino sam za malog nasla neki slatki u Pepcu.
Lavice 😕 tocno znam sto opisujes za noc. Evo jos jedne sa istim scenarijem. Nis nisam spavala. Ona 2h sgo je ona spavala, moj dragi hrkao. Doslo mi da se bacim u wc skoljku i pustim vodu.
Mislim da kod moje je u pitanju opet neki napredak jer se sve vise pusta stajat bez drzanja i pokusava ustat od pod na noge bez oslonca. A takve seanse smo imali kad je trebala se posjest, propuzat...
Mom mi imamo smart trike i koristimo ga i sada kad nije kisa. Obucem ju deblje i furam u tome, cak sam izvadila jedna hlace od flisa sa nogicama sto su broj vece joj pa kad ju naumim voziti u tome preko sve njene robe obucem joj to pa znam da joj nije hladno. Voli se voziti u tome jako. Meni je recimo to super ako idemo u trgovinu onako po par stvari s njom jer zauzima manje mjesta od kolica, okretnije. Iako me nekad na jako glatkom podu iznervira kotac koji se okrene kako njemu padne napamet a ne kako ga ja usmjerim.
Valkris cestitam na curki sto stize! 😍 Slatko! Cekam te na IG 😉
Bozicne lijepe sam vidila u C&A... Tj muzu kupila bas lijepog na velikog soba. Ja imam neki od prije 2 godine bit ce sasvim ok i ove. A M dobila toliko toga bozicnog da necu njoj ni kupovat pulover obuci cu joj bodij i vesticu. Jer mi je bodij bas slatki.
Valkiris cestitke na curici 🥰🥰🥳🥳
Ja mislim da je neoporezivo do 7500 za sve dodatke (bozicnica, regres, nagrada, kako god se to zvalo- ukupno godisnje). Nama su ove god skidali sa svakog za bandicev solidarno fond koji je osnovan poslje potresa. Mozda cu zvucat sebicno al nabijem ih za svaku kunu koju su mi uzeli jer znam da ce to nekom u dzepu zavrsit 🙄🤬. Da su rekli za radnike nase firme koji su nastradali dali bi odma, al ovak mi se sere na tu politiku.
Lavice mi smo isto dobili majicu. Ne znam uopce koja je to etiketa 🙈. Super je to kak ste si ostale u kontaktu 😊 kaj se spavanja tice mogu rec samo “izdrzi”. Meni kad su to svi govorili htjela sam ih poslat u jedno lijrpo mjesto 🙊 al ja nisam ni jednom metodom utjecat na to. Nase faze partijanja su bile prek ljeta. 2 mj se budio svakih sat vremena i odjednom spava fakat ok 😁 (1-2 hranjenja i jos jedno kmecanje). A pribavala sam i kasne vecere i rane i bez. Setnje i bez setnje sveee.
Mislim da sam oduzila 🙈
Ne kuzim kako su vam to samo oduzeli. Bas mi nema smisla da firma sama odluci uzeti dio nagrade od radnika. Valjda bi to trebala biti individualna odluka. Ja takodjer nebi nista uplacivala u taj fond :D
Prigodne nagrade bozic.uskrsnica regres su do 2500kn neoporezivo...a to su primitci koje daje lokalna i podrucna regionalna samouprava i oni se ne smatraju dohodkom koliko god predvide u propracunu
Valkris cestitam na curici....
Mrgud i ja bi poludila zivcira me kad me se ne pita...ti me pitaj pa cu odlucit ocu dat ili necu...a taj novac i potres zalosno al neko ce se bogatit na tome....
Lavice tebi bas to spavanje sa oboje potrefilo....izdrzii....🤗🤗...
Grizli tnx za trike...sad jos moram odlucit dali ga kupit....
Sortiraj odgovore
Najstariji