ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    18. Prosinac 2020. 22:19

Hani ❤️ Sve znas. Baby steps. Sve ce sad napokon doc na svoje 🥳🥳😊
    Marina ja ne kuzim zakaj si se naljutila. Pa tu svak komentira nekog il nikog, razgovor ide, nitko se ne ljuti ak se neko pitanje preskoci 🤷‍♀️
    Ja danas isto imala nekaj za obavit pa produzila u shoping. O majko mila kako sam se nazivcirala oko svega. Prazne police, redovi, u bipi btw opet nemaju promo poklona a alcija im je pocela prije 2 dana 🤬, u bubamari slikovnica mini al ok besplatna je, a onaj bon od 34 kn. Smijesno, vrijedi manje od mjesec dana samo na pune cijene 🙄 ugl dogovorila sam sa svekrvom da si nis ne kupujemo ove godien, zivcira me sve. 
    Nego, preporuka za slasticarnu za tortu u zagrebu?
    Mikio ja da sam bila s muzem 3 sata u shopingu, sad bi bili pred razvodom 😂😂😈

mrgud_zg
    18. Prosinac 2020. 22:22

Annika svaka ti cast 👌 vi sutra slavite?

beba2019
    18. Prosinac 2020. 22:41

Haani❤️❤️❤️❤️❤️hvala Bogu da je napokon gotovo i da je dobro sve prošlo ❤️❤️❤️❤️spavajte, odmarajte, uživajte, grlite se i ljubite🥰🥰možeš udahnuti punim plućima 💪😊
    Anikka,, bas cool, Mickey je zakon😄😄ček, jesi i sebi uzela? Meni je baš fora kad se uskladimo svih pet🤭🤭
    Losa i Zarice, ja baš obožavam Rio MaRe i sve gledam kako bih joj ponudila, sutra ću 😄😄kad ste vi, mogu i ja🤭🤭
    Marina, wtf?????
    Ja se trudim redovito čitati, ali il netko nešto hoće jesti, ili piti, ili ide na wc, a ja nisam čula obavijest iz prve, pa ponavlja, treba nešto dohvatiti,treba printati ili pjevati, u nekom trenu skuzim da ja trebam na wc ili sam zaboravila jesti i sl. 🤭🤭uglavnom, zaboravim 70%svega što pročitam ovdje i ne mislim da se itko ljuti.. a i ako se ljuti, šta ja da radim.. možda da neki put ne odem na wc pa da miru odgovorim svima po redu😄😄
    Kaj god. Digla si nos bezveze. 
    Ovdje su svi baš super i dobrodošla si, ali nije baš da će te netko moliti da ne ideš nekamo. 
    Da si imala neki problem, vjerujem da bi se cure potrudile hitrije odgovoriti, ali ovdje svi imaju djecu i obaveze, pa sumnjam da itko dežura 24h dnevno u slučaju da netko pita kako se radi umak ili bilo šta drugo..
    Još su ti brzo cure i napisala, tak da skuliraj. 
    Ovaj forum je preživio Jasnu.
    Ne može nam nitko ništa 😂🙋🏼‍♀️

• Marina111
    18. Prosinac 2020. 22:48

Cure , sve ok . Nemam ja vremena za to tipkanje, i sve ostalo. Samo se vi družite , ne ljutim se niti za sto niti tražim neko moljakanje 😄🙉 
    Imam previše godina da bi tu sa vama čavrljala, premalo vremena..,

• mom12
    18. Prosinac 2020. 23:16

Annika al je i vama sutra rodendan?vidis nisam skuzila da smo rodile na isti datum😅😅..meni u glavi bilo da smo ja i red negdi blizu ostale nisam pohvatala🤭

• AnnA
    18. Prosinac 2020. 23:49

Hani jako su me obradovale ove lijepe vijesti :)
    Bebacima koji su proslavili svoj prvi rockas zelim sve najbolje.
    Tunu sam nekako izbjegavala, pretezito jede oslica, ali mogla  bih i ja probati. Hocu reci, beban bi mogao.
    Loncic sveznalica je u kauflandu 155 kn, pa ako nekom treba...
    E da, petra super za curke
    Osjecam se malo glupo, ali isla sam guglat koji je to film kumek. Pssst nemojte nikome reci
    Damnarex i mene ljute propusnice. Pretpostavljam da i ti pokusavas pobjeci u ri. Ja se nekako nadam da cemo u utorak popodne otici. Samo ne znam koje su mjere za vracanje u svoju zupaniju, hocemo li se moci vratiti kad zelimo
    Eh obrazovanje. Sad mi je krivo za neke stvari al sta je tu je. Smatram da sa svojih 18-19 nismo dovoljno zreli donositi zivotne odluke. Meni je npr uzasno krivo sto nisam studirala povijest, radje bih tu diplomu od ove svoje. I da postoji vanredno, upisala bih.
    Btw osjecam se uzasno nesposobno. Nista ne stizem i stalno sam umorna za poludit. 
    Deedee i moj najcesce grabi cijelim dlanom
    Mrgud mi imamo baby keksice iz lidla ili babylove. 125 g 10 kn. Nemaju secera

mrgud_zg
    19. Prosinac 2020. 00:04

Fkt me ne diraju prepirke na forumu al ovo moram iskomentirat - marina nek si ti nama “spustila” buahahahahha 😂😂😂😂😂
    Zakljucila sam da ove nase tv imaju previse reklama za roditelje s malom djecom 🙈 zaspala sam prije kraja filma 

annika
    19. Prosinac 2020. 00:07

Mom, Mrgud u utorak je rodjos ali baka i dida ne mogu preko tjedna dolaziti pa cemo sutra proslaviti,  nece biti više od dva kućanstva istovremeno ako nas čitaju članovi civivilne zaštite u dva dana ce nam doci sve skupa 10 ljudi
    Beba polako, i ovo je veliki korak za mene  
    A mom nisam balone napuhalasad si me podsjetila
    Još je budan sinoć do jedan ujutro 
    Marina 😒 kad si se prijavila bila si dva dana mladja pa ne kužim baš ovaj dio kako imaš previše godina da tu klepećeš s nama.  LoSa jel bi se mi trebale zabrinuti za nas starije gospoje?

[iimg]

annika
    19. Prosinac 2020. 00:18

Baš sam guzica- petra 👏za cure. 
    MikiO moje torte su ti preružne,ali stvarno. Ona tvoja je remek djelo naspram mojih uradaka. jednom rijetkom prilikom kad mi je lijepo ispala, ja je vadim iz hladnjaka i hoću staviti na stol ispred gostiju i spuzne s podloge ravno na stol 
    Još biserka idem danas raditi tortu koju nikad nisam jela ni pravila ali su je hvalili na coolinarici

[iimg]

beba2019
    19. Prosinac 2020. 00:47

Mom,, sreeetaaan vam rodjendanko❤️❤️🍨🎂uživajte 🥰🥰
    Petra, bravo za curke, neka su im pokazale🥰❤️
    Anikka 🤭🤭probudi mi bebu skoro😂😂😂😂😂bila dva dana mladja🤭🤭🤭🤭pa, da. Uopće ne kužim. Al, ja nemam faks, meni se oprasta kad ne shvaćam nešto 😂😂,, nego, ja sam ovdje najstarija, zar ne??
    Ajmo! Raport😂😂
    Ja imam 36 godinica🤭al, u duši 23😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.