ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2019
    08. Prosinac 2020. 00:04

Dva puta sam čitala, rekoh, možda više upamtim🤭🤭
    Losa, sorry ako sam pisala zbunjujuce. 
    Ove AS bez baze se samo prikače na isofix i također imaju crveno/zeleno da vidite dal je dobro skopčano.. Kiddy nemaju svoje pojaseve, već jastuk preko kojeg se AS veze pojasom auta..
    Bravo za malog hodača🥰🥰

MaRe, 2017 godište.. Pa, to je nov auto, stvarno ne vjerujem da nema isofix, baš nam javi🤭🤭

Mikio, drago mi je da ste bolje, eto preživjela si i to💪
    Nas jedan auto je isto Ford i to 2011,nije imao te kukice, al je suprug bio uvjeren da mora imati isofix.. Rovao i našao te kuke unutra, pa se čuo s likom u servisu.. Lik mu je objasnio da je to priprema za isofix i pojasnio što da kupi.. Kupio je te kukice i napravio to.. Od tad imamo za dvije AS isofix i prikopcane su.. 
    Pa, eto.. Tak znam da to može biti.. Ne tvrdim da je na svakom autu isto, samo da postoji mogućnost 😊😊

Grizli, ja sam jako dugo razmišljala o posvajanju, ali kad sam čula samo od 7-8 parova kako čekaju godinama, odustala sam.
    Jako puno djece ima u sistemu koju nitko ne želi, jer većina ljudi bi bebu, a to je teže, hvala Bogu jer ih ima manje napustenih. 
    Smatram da posvojitelji trebaju biti zaista posebni ljudi toplog srca i divne duše, jer lako je voljeti svoje dijete.. Lako je i ovako biti drag prema tudjoj djeci, ali posvojiti i voljeti to dijete istinskom ljubavlju i prigrliti ga za čitav život kao da je tvoje vlastito je jako teško, tako da se ja divim svakome tko to napravi!
    Lako je reći.. Eto i ja bih, ali zapravo ne znam da li sam sposobna za tako nešto. 
    Ti razmišljaš zapravo da posvojite?
    Bebu bi ili ti je svejedno?

Zarice, nemam pojma zašto opet piše 1godina..pisalo je tako 30.11..da nisi rekla, ja ne bih ni vidjela🤭baš sam smušena. 

Angelly, a joojj,, da, da, ništa sladje od toga kad se tako gegaju, uživaj.. Stvarno proleti vrijeme.. Sad ova mala kako trckara i počela je sekama otimati igračke i sve što prime u ručice.. Uopće nema veze više sa bebicom.. To je sad mini djevojčica 🥰presmiješno mi je kako leta okolo ko neka patuljčica i samo zgraba šta god.. Nije bitno šta.. Šćapi moj grudnjak s komode, nabije ga na glavu i trči po kući smijuci se.. Ili nabije kanticu na glavu, ne vidi ništa, al svejedno trči i zabija se di stigne😂😂

MaRe, bravo za malog hodača🥰

beba2019
    08. Prosinac 2020. 00:05

MaRe, 2017 godište.. Pa, to je nov auto, stvarno ne vjerujem da nema isofix, baš nam javi🤭🤭

Mikio, drago mi je da ste bolje, eto preživjela si i to💪
    Nas jedan auto je isto Ford i to 2011,nije imao te kukice, al je suprug bio uvjeren da mora imati isofix.. Rovao i našao te kuke unutra, pa se čuo s likom u servisu.. Lik mu je objasnio da je to priprema za isofix i pojasnio što da kupi.. Kupio je te kukice i napravio to.. Od tad imamo za dvije AS isofix i prikopcane su.. 
    Pa, eto.. Tak znam da to može biti.. Ne tvrdim da je na svakom autu isto, samo da postoji mogućnost 😊😊

Grizli, ja sam jako dugo razmišljala o posvajanju, ali kad sam čula samo od 7-8 parova kako čekaju godinama, odustala sam.
    Jako puno djece ima u sistemu koju nitko ne želi, jer većina ljudi bi bebu, a to je teže, hvala Bogu jer ih ima manje napustenih. 
    Smatram da posvojitelji trebaju biti zaista posebni ljudi toplog srca i divne duše, jer lako je voljeti svoje dijete.. Lako je i ovako biti drag prema tudjoj djeci, ali posvojiti i voljeti to dijete istinskom ljubavlju i prigrliti ga za čitav život kao da je tvoje vlastito je jako teško, tako da se ja divim svakome tko to napravi!
    Lako je reći.. Eto i ja bih, ali zapravo ne znam da li sam sposobna za tako nešto. 
    Ti razmišljaš zapravo da posvojite?
    Bebu bi ili ti je svejedno?

Zarice, nemam pojma zašto opet piše 1godina..pisalo je tako 30.11..da nisi rekla, ja ne bih ni vidjela🤭baš sam smušena. 

Angelly, a joojj,, da, da, ništa sladje od toga kad se tako gegaju, uživaj.. Stvarno proleti vrijeme.. Sad ova mala kako trckara i počela je sekama otimati igračke i sve što prime u ručice.. Uopće nema veze više sa bebicom.. To je sad mini djevojčica 🥰presmiješno mi je kako leta okolo ko neka patuljčica i samo zgraba šta god.. Nije bitno šta.. Šćapi moj grudnjak s komode, nabije ga na glavu i trči po kući smijuci se.. Ili nabije kanticu na glavu, ne vidi ništa, al svejedno trči i zabija se di stigne😂😂

MaRe, bravo za malog hodača🥰🥰

Mrgud_zg,, hahaaa, sad kad si ga jednom pustila, gotovo je.. Mi sad kad idemo van, obavezno čizmice i na zemlju odmah, jer nosiljka i kolica više nemaju šansu.. Čim je prvi put setala vani sama, gotovo, sad stalno tak hoće. Super što ti da da ga bar držiš za ručicu, ova moja ne da ni prići, odmah misli da ću ju uzeti pa galami😂🤭
    Uzivaj u prljavoj blatnoj odjeći idućih 15 godina 😂to je jedna od rijetkih stvari koja ne prodje brzo🤭

beba2019
    08. Prosinac 2020. 00:12

Ajoj, bio je predug kom. pa sam krivo zalijepila. Jbg.
    DeeDee, Hahaa, tebi sam se smijala, al ne znam zašto.. Moram opet natrag.. Jel se ti ono skrivaš i jedeš? 😂

RedFox, ma moja ti isto tako brljavi i pomalo, počet će oni fino papati❤️

Losa, gotovo je s onim da papa u određeno vrijeme 🤭sad kad mu se svidio klipic, pa ce htjet svaki dan u pekaru❤️🤭

Joj, nadam se da me Losa neće virtualno ubiti, al kad čitam sad kako se sve vracate na posao polako, ja sam tako sretna što sam trenutno nezaposlena i da ne moram nikamo!!
    Svaka vam čast svima, stvarno!!
    Držite se ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

beba2019
    08. Prosinac 2020. 00:27

Eto mene sa 13 postova😂😂
    Ja sam počela pazit malo što jedem, jer sam počela vježbati, pa mi je doslovno grijeh pojesti tipa kolač, kad znam koliko mi je trebalo da izgubim toliko kalorija🤭🤭

Za Sv. Nikolu sam rekla da neću pretjerati ove godine, jer svake godine su prozori puni, čizmice se i ne vide.. Tako da su dobile slatkiše, čarapica i ona najveća kinder jaja, ali pala mi je namjera u vodu, jer dok su ujak, baka, dida i svi stavili po nešto.. Opet je kaos nastao.. Najzanimljivije su im drvene igračke iz Lidla i bebi jednorog koji svijetli i ima neku melodiju.. Veći je od nje, uprti ga na rame i tako hoda po kući 😂😂

Moji općenito imaju problema sa kupovanjem našoj djeci, ali uvijek pitaju smiju li, pa mi ih bude žao i popustim. 
    Suprugovi srećom ne kupuju, jer bi smo bili još zatrpaniji. 

Suprug često kupi sve trima svašta.. Uvijek kupi super stvari i budu presretne.. Ali, ne znam da li bi kupovao da je stalno doma, a i nebitno.. Meni svejedno tko kupi.. Bitno da su sretne🤩

Ono što mene zabrinjava je kako će se to što kao male imaju svega previše, danas sutra odraziti na njih kad odrastu. 
    Iako često razgovaramo o skromnosti i tome kako su stvari zapravo ne bitne, bojim se da im to neće ostati u glavi.. 
    Možda bezveze brinem, jer mi često pokažu kako su zrele i divne, posebno od kad imaju malu seku.. Baš sad kad smo bolesne, šokirana sam bila koliko obje pomažu i rade stvari koje i ja radim i to totalno spretno!
    Nadam se da će i ostati tako brižne i divne.. Dok ih pubertet ne opali🤭🤭

beba2019
    08. Prosinac 2020. 00:29

Mislim da sam prokomentirala sve što ste pisale i mislim da je dovoljno monologa kako DeeDee kaže. 🤭
    Odoh probat zaspat. 
    Mirnu noć svima 🙋🏼‍♀️

Lorena94
    08. Prosinac 2020. 03:39

Hej cure.ja dok sam vas pohvatali, dobar dio i zaboravila 🤨
    Bravo za sve male gegavce,hodale 😁 moj nikako da se pusti.. neki dan bila kod bake njena nećakinja sa malim,mlađi je od T skoro 2 mjeseca, još se nije sam posjeo, ne puže, a koliko sam vidjela u tih sat vremena što sam bila tamo niti se okreće trbuh/leda. Ona njega stavi u hodalicu i on je stalno u njoj... A moj ko zvrk, počupao ga,ugrizao jer je dirao njegove igračke 🙄😬 
    Mikko nadam se da ćeš ozdraviti što prije, iako koliko čujem od prijatelja i poznanika svakom je drugačije.sretan imendan N sa malim zakašnjenjem 😘🥰🥳
    Damnarexx pripremi se za udaranje/tuckanje u glavu, evo T se sinoć bacio u kinderbetu i lupio od drveni dio glavom,ja se svaka 2 h budilani gledam ga i sad nemrem zaspati 😱 a za 3 h ustajanje i na posao 🤣 malo se derao poslije toga udarca,pa se igrali sat vremena i zaspao.. iako zadnjih tjedan dana spavanje opet koma, ja danima ko zombi na poslu..vidim ima vas koje kemijate kako i što za posao,ja se preporodila otkad radim. 
    Beba vama bez oporavak želim 🥰 dijeli savjete sa nama, ja Prekopakra pol auta dok sam našla tu pripremu za isofix, HVALA ! 
    T je dobio svašta za sv.Nikolu ali je zanimacija za sve cca 10ak min, najviše se veseli kad izjava plastične posude i zavuče se u element. E da i susjed mu donio nekakvoga psa za sv.Nikolu,mene infarkt skoro spičio. Mm poludio jer su nam još radovi oko kuće, čekamo novu ogradu i kapiju,a u kući mi trenutno ne treba 🐕 na kraju ga uzeo kumovi tata jer je njegov uginuo. DeeDee 🤣🤣🤣🤣 za papanje skrivečki,morala bih i ja tako počet, bude urnebes ako mu ne damo da proba što i mi jedemo. Hmm ja bih stvarno još djece, ali porod u ružnom sjećanju,trudnoća najljepši period iako sam onak kasno saznala (na pola) 😁☺️

Lorena94
    08. Prosinac 2020. 03:42

Losa moj u šetnji ako smo pored pekare vrišti dok nešto ne dobije za jest,a u većini slučajeva jede 15ak min prije odlaska u šetnju. Moja baka ga je neki dan šetala kolicima i spavao 3 h što već ne znam koliko dugo nije.. 
    Vježbanje - nije izgovor ali trenutno nemam vremena nekad ni ujutro za spremiti se kak  je red. Stala na vagu 61 kg,a imala 65 prije trudnoće..

beba2019
    08. Prosinac 2020. 08:01

Lorena, hvala ti, bolje smo, polako ☺️
    Super da si našla 🥰
    Hahaa, ja se nadam da nama neće nitko više donositi ljubimce.. Dobile su zlatnu ribicu i zeca, pa poludjeti!!!!
    Pustit će se beban kad vidi šta može, više ga nećeš uloviiti🤩🤭
    Waaauu,, koja kilaža😍
    Baš super da si dobila posao i da uživaš 😊😊

Lavica27
    08. Prosinac 2020. 08:29

Al ste se natipkaleeeeeee!
    Bacati ću kako se sjetim.
    Deedee nisam V pohvalila sto pici uz namjestaj!! Bravo! Moj je ko kamikaza, dodje nasred hodnika,ustane i nakon par sekundi padne ko kruška,ja ga gledam kud se ti puštaš pa daleko si ti od ravnoteže za hodanje🤦‍♀️🤦‍♀️ A 
    Kci je bila čisti ziheras, dok nije bila 200% sigurna,tad se pustila. Dosta su različiti njih dvoje.
    Beba moja cybex se veze kod tvoja kiddy. Isofix pa pojasom od auta.  Uh te crijevne mi budu najgore,sve nas pokosi!
    Mrgudic je presladak dok se gega🤩 Sad moram malo proturjeciti bebi al meni su isto govorili kad ti prohoda nema sanse kolica,valjda sam imala pravu gospodju,ta se bez problema vozila u kolicima još godinu dana🤣
    Na pekaru bi se isto bacila al sam pametnija od nje pa sam prešla cestu u blizini pekare ahahahah 
    Ja bi usvojila,i tazmisljala sam o tome al nisam s mužem pricala. Treće ne smijemo,a uvjeta imamo...pa zašto ne. 
    Ja jučer stala na vagu -2kg a bas jedem kak se spada🤣 Rekla bih da je to jer sam prestala dojiti efekt. 
    Cek sjetim se ostalog...
    Aha,moj N ima 10kg,rodio se sa 3310. Znaci taman je utrostrucio. Do 1.rockasa računam da je na 10.5kg,dug je 76cm trenutno. Ima skembicu,gradjen je ko seka😁

Grizli
    08. Prosinac 2020. 08:59

Lavice moja ti je tako cisti ziheras, proba 2 puta ako joj ne ide onda cjezba do savršenstva kad nas nema blizu i tek onda krene pred nama. Presmjesna je jer mi ju "spijuniramo" al ocito takav tip. Recimo uz kauc se digne, stoji, korak vamo korak tamo, a u vrticu ili kreveticu di ju ja kao ne vidim hoda uz rub klimavo al hoda.
    Beba e tog je i mene strah da ce zbog toga sto sad ima sve na dlanu i sto njen osmjeh kad nesto dobije nas ocara, da ce jednog dana biti pohlepna i nezahvalna. Nazalost al moj necak je takav, od malena smo mu svi sve kupovali sto si je pozelio/volio. Nema cega nema... Onih bruder vozila sve ima, kao i legice vise ne muller. Igrao se on zbila s time lijepo, al sad recimo das mu cokoladu on kaze sta samo to? Poklonimo mu džemper bozicni za sv. Nikolu ni ne pogleda samo da vrecicu mamo ili tati. Mm i ja stalno si ponavljamo samo da ne bude takva.
    A za posvajanja da ja bi posvojila, doduse mm zna da sam o tome razmisljala onako usput al nisam jos s njim da sad to mislim ozbiljnije. Realno rađe bi cim manje dijete jer je po meni lakse odgojiti dok je maleno i jos nije svijesno svega, niti iztraumatizirano previse za razliku od nekog djeteta sa 6-7 godina recimo.
    Nasi poznanici su se borili sa neplodnosti isto cca 5-6 godina, a pošto su joj dali nikakve sanse da zatrudni dali su papire za posvojit i u međuvremenu dok su cekali da dobe dijete ostane trudna. Prelezala cijelu trudnocu i taman kad je rodila dobili i tog deckica kojeg su cekali da im odobre ja mislim 2 godine. Bio je beba kad su krenuli u postupak. Tako da znam da je to uzasno dug postupak i to je jedino sto me odbija od pomisli. A udomljavanje mi je tesko zamislit da netko jednog dana odvede to dijete kojem sam ja spremna dati sve.
    Joj ja i dalje neznam sto cemo M kupiti za orvi rođendan 😭... Sve mi bezveze ili su vec drugi kupili/rekli kupiti, a hocu da bude nesto posebno. Pa primam prijedloge... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.