ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ifkaminja
    07. Prosinac 2020. 13:58

Naravno, ako imaš kaj za povrat.
    Ako nisi imala nikakvu oporezivu isplatu u ovoj godini, znači da nisi ni platila niš poreza, pa nebuš ni dobila niš. Pod oporezivom mislim da je obračunat i plaćen porez.
    Jer ak imaš do 5.000kn bruto plaću (ili i više, ali imaš i veće olakšice), onda ti se nema ni na kaj ni obračunati porez, tak da ni ne plaćaš porez-nemaš ni povrata.

ifkaminja
    07. Prosinac 2020. 13:59

MaRe

Red rijetko koja firma isplacuje porez pa da bude krajem godine,vecinom dobijes u 8om mjesecu kad je redovni povrat poreza…al kazem zavisi od firme.

Po zakonu su obavezne obračunati i isplatiti.

MaRe
    07. Prosinac 2020. 14:18

Ne znam...znam da u zivotu nisam dobila povrat poreza u firmi niti vecu placu za 12mj....samo ono u 8om mjesecu sto bude. Privatnici 🙄

Taani
    07. Prosinac 2020. 14:25

Mare, ista stvar. Dobila u 8. mjesecu povrat poreza, u 12. nikad. 🤷‍♀️

• Zarica
    07. Prosinac 2020. 15:00

Firme bi trebale to odraditi krajem godine po zakonu, al cesto ne odrade i zato taj povrat dobijete u osmom mjesecu od drzave. Cisto jer firme ne odrade svoj posao. 

Lavica27
    07. Prosinac 2020. 15:15

Kuzim.ifkaminja, zbunilo me zašto sam 2017 dobila povrat a isto bila doma. Sad sam doma od 10.mj prošle godine pa nisam imala u ovoj godini nikakvu placu (npr u 1.mj isplatu za 12.mj);vidjet ćemo od bonusa hoce kaj sjesti.  A necu se žaliti,bit će Božićnica i ono šta 1000kn mi firma svaki mjesec daje drugih 6mj roditeljskog. Kad se sjetim naknade za produljenje🙆‍♀️🙈🤯

.
    Mi imamo 3500 zaposlenih pa ide sve po p.s.-u,dobivam povrat na zadnjoj placi.
    Red a je*emu🙄

DeeSB
    07. Prosinac 2020. 15:53

Hej cure...ja sam isto prosle god dobila u 12.mj. Ove god nema nista, ali cemo bar dobiti bozicnicu za seficu...tako da bar nesto. Provjerite cure svakako s gradovima/opcinama sta daju. 
    -
    Meni je porodiljni do 12.1. i onda cu koristiti dio godisnjeg tako da 1.2. startam 🙈 malo me vec frka, ne posla (iako mi se bas i ne radi 🤣🤣) nego kako cu sve uskladiti....smjene, vrtic, baka servise, bit ce svega 🤦‍♀️🤣
    -
    Zarica znam to za plivanje, ali svakako hvala na savjetu! 🤗

L 💛

• Zarica
    07. Prosinac 2020. 16:06

Mikio, moj ti hoce komadice ako je bas onako ful lagano za zvakat. Tipa danas je jeo piletinu, brokulu, tikvicu sve na pari i zgance sa strane. Doslovce je zvakao cijelu brokulu, al tak sam je zaparila da se raspadala na samom dodiru. Inace nece bas komade cim je malo teze za zvakat tak da u pravilu i dalje miksam. Inace, mi skoro uvijek te instant zitarice za dorucak pa pomjesamo s vocem/jogurtom/sirom itd. Za veceru danas planiram muffine s grizom i jabukom, al vidit cemo jos do navecer

• Zarica
    07. Prosinac 2020. 16:09

DeeSB, bas pisem i mislim si da si mozda profi jer malo ljudi uopce pliva za rekreacijuNo eto, reko ipak da podjelim:)

DeeSB
    07. Prosinac 2020. 16:26

Zarica

DeeSB, bas pisem i mislim si da si mozda profi jer malo ljudi uopce pliva za rekreacijuNo eto, reko ipak da podjelim:)

Hahah...daleko od profi, ali trudim se 😂 Inace volim plivati, i onaj osjecaj kad zaronis i cujes samo vodu - odmor za mozak 😂 Ali imam kolege koji se bave s tim pa onda uzicam savjete, vjezbe i tako. 

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.