ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    08. Prosinac 2020. 21:05

Pozdrav cure, upadam vam u grupu iz zimskih beba 20/21, vidim da ste aktivne pa bih vas molila da podijelite svoja iskustva i savjete za vinogradsku, sto se tice poroda. Sad je korona i situacija drugacija, ali nigdje nema novih info, pa bi mi vase puno znacile... Hvala! 🥰

Damnarexx 🌺
    08. Prosinac 2020. 21:12

ovčica

Pozdrav cure, upadam vam u grupu iz zimskih beba 20/21, vidim da ste aktivne pa bih vas molila da podijelite svoja iskustva i savjete za vinogradsku, sto se tice poroda. Sad je korona i situacija drugacija, ali nigdje nema novih info, pa bi mi vase puno znacile… Hvala! 🥰

Meni su par poznanica rodile u Vinogradskoj i sve imaju same pohvale✨😊

beba2019
    08. Prosinac 2020. 21:27

Ovčica, ja sam tamo rodila 2011 i 2014.
    Lijecnici su stručni i divni, što je i presudilo da se vratim nakon 2011.
    Sestre su bile koma. One za bebe su toliko uzasne oba puta, da je meni bilo užasno. Neću napisati što se dogodilo, samo iz razloga jer mi ni tada nitko nije vjerovao, zašto bi sada. 
    Uglavnom, ja više nikad ne bih tamo išla roditi. 
    Imali su dva wc i dvije tuš kabine na 12 soba x nas 4 u svakoj sobi.. Žene su pušile i bacale prljave plahte i uloske po podu.. Više je do žena, ali ni čistačice nisu radile svoj posao. 
    Ja sam povracala svaki put kad sam morala ići. 
    Tako da je moje iskustvo jako loše sa izuzetkom liječnika.
    Žao mi je što ti to pišem, jer ne želim te prepasti, ali tako je bilo. 
    Sada je prošlo puno vremena, pa vjerujem da su se stvari promijenile i da zato mlađe mame imaju bolja iskustva..
    O Petrovoj sam uvijek slušala strahote, ali eto moje iskustvo je sa Petrovom jako dobro.. Posebno što se čišćenja tiče. 
    Svaka će ti reći nešto drugo i vjerojatno je u svim rodilištima manje više isto, tako da bolje da se ne opterećuješ previše 😊
    Želim ti divan i sretan porod, a tih par dana u bolnici kako god da bude ćeš izdržati i otići u svoj dom sa smotuljkom sreće 😍🥰

beba2019
    08. Prosinac 2020. 21:40

Damnarexx,, super da si našla kocku🥰
    A, bude papala, sigurno zbog zubića neće.. Moja inače baš ne jede, pa ne mogu se izvlačiti na nista🤭ima 4 i pol zubića tek😂
    Losa, ja isto mislim kao Damnarexx da nam mlijeko ne treba, kalcija ima u lisnatom povrću i bademu i svugdje i bolje je iskoristiv. 
    Mi smo jedini sisavci koji konzumiramo mlijeko kao odrasli i to od drugih vrsta. Nije da nas izjednacavam sa životinjama, samo kažem  da mislim da nam nije potrebno za život.. A to što ga volimo i želimo konzumirati je druga priča.. 
    Ja sam sigurna da ti i Grizli znate puuuunnoo više od mene, ali mlijeko u tetrapaku mi ne može obraniti nitko.. Tak da odustajem☺️☺️

ovčica
    08. Prosinac 2020. 21:41

Hvala cure na odgovorima i lijepim zeljama! Svaka podrska jako puno znaci! ❤️

beba2019
    08. Prosinac 2020. 22:04

Jel počela koja nakon dojenja sa kakvim kremicama i masazama grudi?
    Ja sutra idem kupiti neku i malo se trackati, jer ovo je sad srednja žalost na šta liče😏😏
    Ako koja ima prijedlog za kremu,, javite ❤️

DeeDee
    08. Prosinac 2020. 22:05

Ajme damnarexx pa E ima puna usta zubi 😮😮
    Totalno je preslatka 😁😍
    Kod nas puna 4, ona "dvojka" koja je prva izašla je ipak jedinica 😅😂
    A dvojke na milimetar od probijanja vec valjda mjesec dana 🤦

[/url

beba2019
    08. Prosinac 2020. 22:09

DeeDee

Ajme damnarexx pa E ima puna usta zubi 😮😮
    Totalno je preslatka 😁😍
    Kod nas puna 4, ona "dvojka" koja je prva izašla je ipak jedinica 😅😂
    A dvojke na milimetar od probijanja vec valjda mjesec dana 🤦

DeeDee, jesi redovna sa vježbama?
    Ja tek 4.dan i već sfušala😔😔
    Baš sam koma!
    Vita ima zubića ko i moja 🥰

beba2019
    08. Prosinac 2020. 22:18

LoSa

Jel vase bebe isto imaju razmake medu zubima? Moj ih ima

Moja ima, al imale su i ove pa kasnije zubići narasli i stisnuti su jedni uz druge.. Iako ima klinaca kojima ostane razmak.. Ja nisam klinka🤭al imam malecki razmak između gornjih jedinica😊

Damnarexx 🌺
    08. Prosinac 2020. 22:22

Mikio da, 8 zubica. Prva dva dobila s 5mj pa s 7mj druga dva donja. I sad u zadnjih mj i pol 4 gore😐bas se napatila i jako mi ju je zao...
    Sad mi se cini jos ti dole...pa imat cemo 10zubica s god dana,pm😂
    Beba ma ni ona nije ni inace od jela, nekoc je znala pojesti kolko tolko a sada🤦
    Deedee znaci V je mi zecic😊✨
    Losa da, dole su joj svi razmaknuti..a gore cemo vidjet kad do kraja izrastu. Al dobro, doci ce to na svoje🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.