ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    14. Kolovoz 2020. 17:58

I da. Spominjala sam muller baby club. Podignula sam taj etui i bas je fora

ifkaminja
    14. Kolovoz 2020. 18:13

Mi smo skupa, sad će 10 godina. 7 u braku. 
    Prije 4 smo se skoro razveli. Pod tim mislim- već smo bili pred sutkinjom, pa smo odustali.
    Meni je to bio strašno grozan period, osjećala sam se kao totalni neuspjeh. (njemu, pak, to ne bi bio prvi. A ni drugi )
    Razmišljanjem sam si zaključila da je to sve isto sranje samo drugo pakovanje, pa kad već znam sve njegove drekece.. bar znam kakav sve može bit. Al me ipak ponekad iznenadi. Uglavnom, i dalje imam Ally McBeal momente kad u svojoj glavi skačem na njega i trljam mu uši i slično. Samo se više ne dovodim u situacije u kojima bi se više onak osjećala ko pred "skororazvod". Znači, izbjegavam sve, ali više ne šutim i ne trpim nego je odmah povratna, pa makar bila bezobrazna. Odlučila sam si staviti sebe na prvo mjesto.
    I, da, život mi se okrenuo naglavačke sa malom. Nikad nisam mislila da sam tip za biti mama. Onda sam u jednom trenu zaključila da ću ili imati dijete sad ili neću nikad, jer sam već u godinama, pa idemo na umjetnu (kad ovak nije bilo niš)- ne želim se jednog dana tući po glavi zakaj nisam probala.
    I odmah sam si složila u glavi. Kad ispucam sve mogućnosti koje mi hzzo omogućava, bar ću biti mirna da sam probala. Ako bude uspješno - super, ako ne- nakon zadnjeg neuspjeha iz bolnice idem direktno u dućan po novi motor. Ostala sam trudna iz drugog pokušaja. 
    I totalno nije ono kaj sam očekivala. Puno je, puno bolje. 
    I tak, nisam komentirala moj nick. Ifka je moj nadimak, a minja (čit. Minđa ) je nadimak za moju Ninju (motor).
    I, da, i ja često čujem "kaj si nervozna/ nadrkana". Al popizdim kad veli da sigurno imam pms. To mi je 0-24, 24/7, 365.. da momentalno dobim popizditis 

mala.le.90.
    14. Kolovoz 2020. 18:14

Ahh,dobra tema!! Slazem se s Losa, prva godina kad beba dodje je najkriticnija. Bar je kod nas tako🤣
    Nas je mali prvih pola godine bio beba koja samo place, nosala sam ga po cijeli dan,uglavnom bio je uzasan. Mi smo se svadjali...pa bas bas cesto. Ja sam bila umorna, on mi je pomagao, ne znam jel u tih 6 mj otisao ikad na pice s prijateljima. Mali je stvarno bio prezahtjevan a mm nije padalo napamet ostavljat me kad dodje s posla.
    I bas jucer komentiramo kako se nismo odavno posvadjali🤣
    Mali je super vec neko vrijeme, ja sam i dalje umorna, ali se ne svadjamo jer je beba bolja, a ja raspolozenija. Mm je meni super sto se tice pomaganja, cista zlatna medalja, ali nikad nece moc razumjeti kako je meni...kad ti se ukenja 7 puta dnevno, pa kuhaj nama, kuhaj malom, pa setaj, pa nosaj, pa uspavljuj, pa sredi kucu, pa se istusiraj, pa okupaj bebu, pa ovo..pa ono...
    Mrgud to sa zubima slici na mog malog...tako nam je bilo 4 mjeseca...evo zubica svaki cas, haha...pa tek sa 7 mj.
    2 mjeseca se budio po noci i plakao drzec se za celjust.
    Kad su izbili, sve se vratilo na staro normalno. Spava noc super, a po danu zna i po 4 5 sati...
    Tako da, izdrzi jos malo...
    Nisu sve bebe iste, moj ce svaki zub dobro oplakat. A sta ces, svo zlo u tom bilo🤷‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    14. Kolovoz 2020. 19:30

A cure nije bilo u glavu, samo na njega

[iimg]

ifkaminja
    14. Kolovoz 2020. 20:00

annika

A cure nije bilo u glavu, samo na njega

Priznaj, samo nisi dobro gađala 
    .
    Šala. Znam kolko ti je digo tlak kad si to napravila.
    .
    Ajd još jedan vic, pa prestajem (jbg, inspirirate me )
    Dolazi mi frendica u posjetu, i pita me:
    Di ti je muž?
    Kažem: Eno ga u vrtu!
    Frendica: Pa nisam ga vidjela kad sam prolazila..
    Ja: Moraš malo kopati..

• AnnA
    14. Kolovoz 2020. 21:11

Mikio mogu poslikat. Samo me podsjeti. Postimage stranica. I koju velicinu slike izaberem da ne bude ogromna. Nisam jos objavljivala slike

• AnnA
    14. Kolovoz 2020. 21:15

Losa probaj opet. Jer oni su to sad predstavili kao nesto novo. Mozda sada dobijes

• Zarica
    14. Kolovoz 2020. 21:20

Ja se udala za srednjoskolsku simpatiju, samo ja tad nisam bila njegova  Znamo se od 16te. Al bit ce to dobro, nikad nije bio mamin sin

• Zarica
    14. Kolovoz 2020. 21:42

Jel se to u milleru zove mojaBeba? 

• AnnA
    14. Kolovoz 2020. 21:44

Znaci dobiju se dvije podloge. Dvije pelene ali mali broj, dvije kremice i male vlazne koje sam zaboravila staviti tu jer sam ih dobila posebno a ne u tome

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.