ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    14. Kolovoz 2020. 10:51

Moja isto "pleše" na muziku i pokušava pljeskati 😁 najviše voli baby sharka jer imamo igračku koja to pjeva, sve ostalo od rocka do Graša joj je manje zanimljivo 😂 ali preslatki su kad se tako njišu i plješću 🥰

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    14. Kolovoz 2020. 11:09

Ifkaminja fritula 🤣🤣🤣
    Imala sam ja i gorih izleta, icokej 😂
    Nekad upalim CMC kad stvarno ne znam sta bi ili mi šteka YouTube, kaže mi dečko: oštetit ćeš joj sluh 😂😂😂

[/url

DeeDee
    14. Kolovoz 2020. 11:13

E da, ne znam ako je slučajno ali super mi je kako na dva benda na koja me ritala u trbuhu i sad reagira smijehom i nekim poluplesom 🥰
    .
    Što se tiče različitih metoda, pretezno isto radimo jer skupa i učimo u koracima ali mislim, znam da radi ono što misli da je najbolje..odlučila sam se općenito ne nervirati previše bar oko toga 😁

[/url

Grizli
    14. Kolovoz 2020. 12:00

Moja redovito zaspe na pjesmu od Grase Ako te pitaju, od Houdeka Zeko i potocic varijantu i na Vela luka od Olivera i Zlokicke. Izbor pjesama joj je super za uspavanke, meni se isto sviđaju pa neka. Al ona se na njih bas umuri i kad je najzivcanija. To sam slucajno skuzila jer Narodni nam svira redovito, a te pjesme kad su ona se bas umiri nekako. Tako da joj to pjevusim pred spavanje, malo ju mazim i zaspe u roku 5 min najvise. I funkcionira... Sva sreca nije jos pocela prigovarat da lose pjevam 😁. A jako voli slusat muziku. 
    Naravno onako razdrkana cijelu noc se budila svakih sat i pol, gospodin uredno prespavao iako sam ga sutala da se dize i ide ju umiriti samo se okrenuo i nastavio dok ga nisam slapom zviznula onda mi je uputio da nisam normalna i da sam agresivac. M nije htjela ni cut da je kod njega u narucju vikala, kad bi ju ja uzela smirila se i nastavljala spavat bar to malo sto je spavala. On je nesto nadrkan zbog posla, pa pretpostavljam da osjeca taj nemir i jos se ispostavilo da je pricao sa sestrom si koja mu je napunila glavu da beba od 7 mj MORA spavati 2x na dan po 2 sata, a ne 3 puta na dan, i da noc bi trebali izbaciti dojenje i da od 6 mj sve bebe spavaju u svojim sobama a eto ja sam posesivna mama pa ju jos dojim nocu i necu je staviti u njenu sobu. A ni nezna da razmisljamo o tome da se preseli vec neko vrijeme al sam cekala da se nauci sama okrenuti sa trbuha u snu. Na kraju sam popizdila jutros na njega kad mi je to sve izreferirao jer neznam samo od kud mu ideja da njegova sestra zna najbolje za nase dijete. I ako dijete je savrseno dobro zapravo vec skoro 7 mjeseci ne vidim razlog da sad naglo se slusaju savjeti nekog ko nema iskustva, ma cak i da ima svoju djecu, M je nasa i ako smo si mi ko obitelj stvorili rituale sta se itko ima mjesat.
    Kad dodje doma slijedi ozbiljan razgovor jer u buduce cu stvarno sto kazete pokupit se pa nek se javi kad se smiri mala, a ne razdrkanu mi ju dati a on se poklopi s usima ili ode na trening ja nek se snalazim i glumim dvorsku ludu. 

Taani
    14. Kolovoz 2020. 12:23

Grizli, u potpunosti te razumijem. Iste scene smo mi nedavno imali. Mm ga ne uspije uspavati na svoj nacin i onda krecu tvrdnje da mu se ni ne spava, da ga treba izmorit!! Stavi ga na trbuh da se igraju... Ja dobronamjerno kazem da je dijete vec umorno i da treba zaspati, on po svom. Naravno, ne mogu slusat umorno dijete kako cendra pol sata pa popizdim i uzmem ga uspavat, a stvarno bih trebala samo otici negdje da ne slusam.
    Skuzila sam zasto bude tako tvrdoglav... ne moze s malim biti cijeli dan zbog posla pa na to jos slusat UPUTE od mene jer bi to znacilo da on ne zna svoje dijete... naravno da ne zna bolje od mene jer sam ja cijeli dan i noc s njim, ali tesko mu je samom sebi to priznat pa onda tera inat. Razumijem i njega i nije mu lako, ali dokle god otezava malome svojim inatom, ja ga ne mogu pustiti i otici... Razmisljam prvo o svome djetetu, a za njega mi manje bitno. Odrasla je osoba koja bi takodjer trebala traziti najbolje za malog.
    Razduzila sam misao, ali bas si me nasla sa svojim postom 😆.

ifkaminja
    14. Kolovoz 2020. 12:24

Pitaj muža jel sa sestrom ima dijete ili sa tobom. A njegovu sestru pitaj jel ona to iz iskustva priča.

Mom je njegova sestra, nakon provedena 2 dana sa nama i malom, rekla da joj nije bilo baš jasno zakaj sam otišla k starcima ali da sad razumije. Jer je mala 300 na sat. A sestra naravno nema svoje.
    Što bi se reklo.. lako je tuđim k* mlatit 

• Zarica
    14. Kolovoz 2020. 12:32

Grizli, bas mi je zao da vam je tak trenutno. Nekak mi se po iskustvima drugih ljudi cini da je prva godina braka najteza, tad najcesce bude i prva beba pa pretpostavljam da je to velik dio razloga. Budete se vec nasli na pola puta. Treba vremena. Mi prije nismo zivjeli skupa i sad brak, beba, zajednicki zivot, novi posao, sve doslo odjednom i nekad i nama bude tesko i zafali nam razumjevanja jedno za drugog. I tvoj muz je vjerojatno malo izgubljen i boji se da nesto treba ponekad drugacije, al bude to doslo na svoje. Samo razgovarajte, puno i smireno. Sto se tice da beba treba svoju sobu, to su gluposti. Beba moze biti s vama koliko god vi zelite, nema tu neceg sto se mora ili ne mora. Nekima je komotnije da bude u svojoj sobi, a neki je zele sto duze uz sebe jer jednom kad ode vise se nikad nece vratiti. Uzivajmo dok ne bjeze od nas (Ove ostale stvari koje bi beba kao trebala raditi necu ni komentirati)

• Zarica
    14. Kolovoz 2020. 12:53

Inace i mom malom je sve gore jako naoteklo, jesva cekam da izbiju ti gornji zubi. Bas je turbo nervozan zadnjih par dana. A jedna gornja dvojka mu onako izbija od naprijed, ne onako da ce izrast dole nego se zub probio s gornje strane. Nis mi nije jasno. Mislila sam par dana da ima aftu, al smo jucer skuzili da je zub. Al bas je jaaako naoteklo sve....

Red Fox
    14. Kolovoz 2020. 13:21

Evo cure da vam se javim, jucer stigli s mora, konacno imam i internet i signal i sve. Zapela sam na 1122 strani pa cu sve procitiati sad samo da se javim kratko.
    Vidim da sve imamo slicne brige, znate kak je nas mali super spavao? Sad ga vise ne znamo uspavati, vrti se po kinderbetu, udara glavom u resetke, mislim da bum srcani dobila. Idem iduci tjedan po ogradicu oko cijelog kreveta.
    Moram samo podijeliti par crtica s vama. Jucer na putu stali u mc donaldsu i zenska hrani bebu, od oka bi rekla da je mlada od mog malog, sa onim mc donalds zitaricama s preljevom od jagode🤦🏼‍♀️ A ja se zivciram jer mu dajem hipp.
    Inace ja ne znam kak je vama, al ja se nikak nemrem opustiti, svi mi kazu pusti ga nek prode cijeli stan, ja ko kobac visim nad njim stalno.
    U sjecanju mi je da je netko pitao za novalac it, ja svom dam za jedan obrok, ujutro najcesce i nije mu vise tak tvrda kakica.

DeeDee
    14. Kolovoz 2020. 13:47

Mda, mi smo 7 godina skupa i tako...🤣🤣😅😅😅
    Promijenilo nam se sve za 180 od bebe, a nekako imam dojam da to njega ni najmanje ne dira (šta je super) ali zato ja imam krize identiteta svaki treći dan pa on ispašta najčešće..sedma i bebuška u kombinaciji, tko preživi pričat će 😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.