ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    14. Kolovoz 2020. 14:02

Ček Grizli sestrs mu nema djece? Ja ne mogu vjerovati da je uooće išta slušao. Obožavam ljude koji nemaju djecu a sve znaju oko njih

[iimg]

annika
    14. Kolovoz 2020. 14:06

Nama je 14 godina braka i 19 godina veze i jučer sam bacila na njega fascikl sa matijinim papirima za operaciju, eto toliko

[iimg]

• Zarica
    14. Kolovoz 2020. 14:28

Joj Losa, i ja se nadam. 
    Inace Red, sad si me sjetila. Na moru sam se zaprepastila koliko beba su roditelji na silu kupali. Znaci bar 3 bebe smo vidli zadnji dan na plazi, vriste iz petnih zila, a roditelji ih guraju u more. Pa izokrecu iznad vode malo da ledjima, malo noge, pa ih bace s kolutom. A klinci vide se izbezumljeni od straha. Jedna je tako sigurno mucila malu bar 10 minuta. Mala se noktima drzi za mamu, vristi, a ova je tura u vodu. Tocno da razviju dozivotnu fobiju.

ifkaminja
    14. Kolovoz 2020. 14:36

annika

Nama je 14 godina braka i 19 godina veze i jučer sam bacila na njega fascikl sa matijinim papirima za operaciju, eto toliko

Oš reć da nejde ni nakon 7me na bolje?

To me podsjeća na vic:

Gatala mi ciganka, kaže da do 35 neću imati novaca.
    Ja je pitam: A poslje?

A poslje ćeš da se navikneš..

DeeDee
    14. Kolovoz 2020. 14:46

ifkaminja

annika

Oš reć da nejde ni nakon 7me na bolje?

To me podsjeća na vic:

Gatala mi ciganka, kaže da do 35 neću imati novaca.
    Ja je pitam: A poslje?

A poslje ćeš da se navikneš..

😂😂😂

[/url

Red Fox
    14. Kolovoz 2020. 14:52

Ifkaminja umirem 😂😂😂😂
    Anikka tebe sam se bas sjetila, znaci ide na operaciju? Budem nadoknadila zaostatke da budem u toku.
    Zarica to sam i ja isto vidjela na plazi, a i mamu s troje djece ciji je bebac jeo kamenje po plazi, kremu i slicno. A ja svom micala kamen cim je isao prema ustima 😂
    Vidim da su tema i muzevi. Mislim da je to normalni kad dodu djeca. Mene moj nervira jer je uzasno preopusten. Pusti malog kod psa, veli nece mu nista, pa ima teoriju da se mora lupiti glavom da nauci i slicno. S jedne strane je u pravu al opet necu riskirati da mali razbije celo.

mrgud_zg
    14. Kolovoz 2020. 14:59

Ah savjeti 🙄 nama rucak isao uz tolko vriske da sam mu na kraju odmah dala sirup. Cini mi se da ga je ipak mrvicu popustilo al nebi bas rekla da je manje ziv. Onda tolko zijevao mislim si super lako ce zaspat a kad ono egzorcizam. Evo me setam s njim u kolicima u zvizdan 🙄🤦‍♀️  Ja fakat ne razumijem zakaj in tolko mrzi to spavanje. Znaci ona rutina od mjesec i pol je zadnjih par dana potpuno izgubljena 😫. A zadnja 3 dana mrzi i kolut a prije ga je obozavao. Zube kad mu idem namazat s gelom vristi. Fkt ne znam koga su tolko dugo mucili 😔
    Mm i ja skupa 10 g, od toga zivimo skupa 6, u braku sad ce 2. Nikad nismo manje komunicirali. Ova zadnja faza s nespavanjem i zubima ne znam dal smo vodili ijedan razgovor koji nije bio jel mu treba promijenit pelenu, ko ce skuhat, ko ce ga ic prosetat. Volim malog najvise na svijetu al nekad mi bas fali da ga imam kome ostavit i otic setat sama sa sobom ako nista drugo 🙈

annika
    14. Kolovoz 2020. 15:07

Ifkaminja  ma jučer me izbacio iz takta, dobro je još i prošao. osim što ga on isto zna bolje od mene uspavati, smiriti itd on bi to sve drugačije riješio s doktorima a bitno da sam ja to sve sama obavljala

[iimg]

beba2025❤
    14. Kolovoz 2020. 15:12

Da vas pokušam utješiti... Moj je divan sa bebom, bio je takav sa sve trima. Tak lijepo nahrani i uspava djecu.. okupa bebu, šeta, hoda, pjeva, skuha.. Da, Jasna, stavi i sudje u perilicu, vadi iz sušilice..i to ne jer sam mu rekla, nego tvrdi da se ja umorim doma više nego on na poslu 🤭što ne vjerujem da je tako, ali eto.
    Tako da, strpite se, ima nade. Naviknuti će se oni na bebe i na novi život. Nemojte ih ubit do tada😂🤞
    RedFox, hvala ti. Ja sam pitala za Novalac IT. Tnx🥰

DeeDee
    14. Kolovoz 2020. 15:17

Ma i moj je takav (jasna😂) ali je naš odnos apsolutno skroz drugačiji i kao što mrgud kaže, 99% stvari je oko bebe pa onda ja sama sebe opteretim razmišljanjima i glupim zaključcima jer mi je ne znam, takav horoskop valjda 😅
    Overthinking for life 🖤

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.