Beba tnx, to sam skuzila sve osim ovog s promijenjivim protokom. Kakve crtice? To ne kuzim di su. Ja imam doma 4 avent bocice i sisace br 2 i br 4 al neznam jel promjenjivi protok na njima il ne i kak se to mijenja. 🤷🏼♀️
Vosu joj dajem na sisac br 2.
Ad joj dam na sisac 4 al mi prebrzo to pojede a na br 2 mi se sva uznoji i namuci dok jede pa gledam dal da uzmem 3 il bude to sve slicno.
Btw i ja kupujem na kadulji od pocetka, sve sam tam kupila kaj imam od aventa, imaju dobre akcije. Dude mjenjam svaka 2,3 tjedna jer se meni gadi kamenac koji ude unutra 🤪
Kako na ovima imaš brojeve, tako na tome sa promjenjivim protokom imaš crtice, na onom širem dijelu sisača, crtica koju staviš gore, znači do nosića, tako joj curi. Probaj prstom stisnust sisač, pa ćeš vidjet kako se taj otvor mijenja iz manjeg u veći.
Nije isto, ako joj je 2 sporo, a 4 prebrzo, uzmi joj trojku.
Ja to po potrebi.. npr.ako vidim da joj se jako spava i da će zaspat brzo, dam sa većim da uspije popapat prije nego zaspe.. ako hoću da se uspava pijući izdojeno, dam joj na jedinicu….. ma, ja samo kemijam nešto 😂
E pa to!! Po noci mi prebrzo pojede i gleda onda kaj je to to umjesto da ju uspava nazad 😅😅
Hvala ti puno! Kupujem trojku sutra pa cu isprobat ☺️
Eh nauke oko sisača 🤭
Ma, ništa. Super, škicni i taj sa promj. tokom da vidiš te crtice😊
Ni ja nista ne kuzim te sisace, moj sad ima 4+ od Twistshake-a i ne buni se, a ja pojma nemam 😆. S obzirom da ne pije ad svaki dan, mislim da i nije toliko bitno. A vodu na kljunasicu s ruckama pije sam i to mu je super 🤗.
-
Za hranilicu, ja sam se dvoumila izmedju te kinderkraftove Fini i Tixi i na kraju uzela Tixi, 750 kn u Magic babyu, a navlaka za sjedalicu se moze maknuti. Na Fini, mislim da ne moze, ali nisam 100% sigurna. I Fini mi se cinila kao da ima nizi naslon. Doslovce sam iz tih nekih razloga uzela Tixi, ali obje su mi bile prelijepe 😍.
Ifkaminja i mala.le nemojte se ljutiti ovo stvarno govorim iz dobre namjere
Kaj bi se ljutila? Da znam sve ne bi na forumu bila pisala bi knjigu za druge mame i bila bi bogata
Hvala na savjetu, znam da je iz dobre namjere.
Ne potičem, ali ne mogu ni svaki put zabraniti, odnosno stalno ju vezati da se ne diže u kolicima. A u kišobran kolicima vezanje ni ne pomaže. I to je sve kaj sjedi samostalno, i to skroz čvrsto s ravnim leđima.
To bočno sjedanje ponekad vježbamo, ali.. ona je 300 na sat, sve je zanimljivije od toga- naravno, ili uopće ne želi biti na leđima. I mo'š ju fućkat. Ak napravim 2-3 puta, to je plafon.
Ni to vježbanje ne forsiram jer se sjećam vježbanja, u istoj količini, okretanje s trbuha na leđa. Mogla sam vježbat kolko hoću, ona se okrenula kad je ona bila spremna. I to je izvela ko da nije prvi put. Isto očekujem i od ovoga.
Ona vježba na valjku za puzanje, e to mogu zaboravit, jer doslovce dobije popizditis ak ju stavim tak. To ne vježbamo uopće. Pokušam s vremena na vrijeme, ali je reakcija ista.
Tak da, hvala na skretanju pažnje, više ću se trudit spriječavati.
Kaj se tiče odnosa mm s njom.. ja sam pobjegla natrag mami i tati tak da imam rijetko slične doživljaje , ali ih ima.
Npr htio joj je dati sladoled, ja kažem ne može, večer je, u sladoledu ima jaja a to još nije ni isprobano. Ok, posluša me. Drugu večer opet mi u slastičarnu, a on pita konobaricu dal u sladoledu ima jaja. Naravno, žena kaže da, a on zašuti. Mislim, došlo mi je da ga storpediram u rodni kraj. I sigurna sam da je tip koji bi joj iza mojih leđa svakaj dao jesti.
Onda, uspavljuje ju tak da joj pušta daleku obalu. Mislim, uz glas od Bana bi svako zaspal, i onda veli kak ona voli daleku obalu. 2 puta ju je tak uspavljival. I već zna kaj ona voli.
Mah. Svakaj bi još napisala al se već živciram.
Ugl vjerujem da nisam zbrisala, bila bi udovica.
Jutro! Jucer bili na izletu i propustila prezanimljive teme 🙈
Mene zanima sto znaci samostalno posjedanje. Jel to da se dijete samo jednom sjelo? Il nakon sto to napravi 20 puta? Moj se posjeo sam iz 4-noznog, ne iz vrtnog patuljka, al kolko sam citala oba nacina su ispravna. Al on se jedan dan posjeo 3 puta pa onda danima nista pa onda opet jednom i tak... mislim i dalje ga ne stavljam da sjedi al me zanima.. ja ga ustvari jedino stavljam da sjedi u hranilicu. 2 puta po 10 min dnevno. Jer ga ne mogu drugacije hranit a hranilica nema nagib. U njihalici se stalno gura na laktove i jednom se cak bacio na nos iz “uspravnijeg polozaja”, srecom sam bila pored pa sam ga ulovila. Definitivno ju nakon ljeta pakiram i spremam, a sad mi u lezecem jos malo sluzi za ostavit ga na kratko dok nes napravim al obavezno ako ga netko nadgleda 🤦♀️
Mi nocas opet koma spavali. Nocan definitivno dajem sirup, rascistila sam sama sa sobom (moj problem u glavi) jer on fakat cvili od tih glupih zubi a jos uvijek ih nema 😫😫
Jutro cure..
Annika cak i za dojilje vrijedi pravilo o 15minuta😒😒😒😲 Bas mi je zao sto se s tim morate bakcati.
DeeDee ja ti imam tu kinderkraft iz lidla, super mi je bila s kceri her se posjela sa 6mjeseci. A nema podesiv nagib... a mali ce se ko zna kad posjest🤣 Buduci je ona i sad sa 3 i nesto godina koristi za stolom kao povisenu stolicu super mi je dto se uklapa u namjestaj i nije ogromna i strsi.
Mrgud to znaci da se posjeo,sad samo vjezba da bude sto cvrsci.
Grizli to je problem nas mama ili bar vecine. Mislimo da sve znamo bolje od njihbi valja nase i nista drugo. Slazem se sa komentatom od mikio ja bi ga pustila da se paca s njom,nece joj nista biti a on ce mozda stosta nauciti :) ali mu ne bindala da mi ju vrati razj... Nek dovrsi sam 😁
Ifkaminja i zara daleka obala🤣🤣
Tnx Lavice, zato mi se i sviđa da. Ma uzet cu je, pa kad sjedne sjedne :D za sad se uspješno hranimo u krilu..
Lako za muževe i daleku obalu, ja se držim pjesama s tribine, računam da je bar u ritmu a i nek se obrazuje malo🤣🤣🤣🤣
Mi njoj nikad namjenski ne puštamo neku glazbu 🤷
Znam joj stavit ako je mirna, a vidim da joj se spava one klasik uspavanke
[/url
Kad sam bila trudna, gradili su zgradu odmah do naše. Naravno, radnici su si puštali muziku valjda s mobitela. Ne ulazim u tuđe muzičke odabire, ali ja to nemrem slušat pa sam znala nafrljit razne klasike poput Queen, AC/DC, G'n'R, Amy, Adele i sl. Barcelonu smo na dnevnoj bazi bar 3-4 puta slušale. I All of me. I plesale.
I danas kad pustim razveseli se. I plešemo.
Isto ko i kad joj pjevam izmišljenu pjesmicu koju sam joj pjevala dok je bila skrooooz mala. (čuj ovo bila mala, ko da su prošle godine a ne mjeseci)
Lako za daleku obalu. To mu je još dobar odabir.
Mislim, imam i ja "izleta", al jedan. Pjevala sam joj fritulu od Graše
Moja kad cuje neku muziku onako malo ludu krene naprijed nazad naprijed nazad se njihat onako malo brze...ja umrem od smijeha😂😂
Isuse koja noc iza nas... 😴... K jos ok spavala al V zato nadoknadila sve one dobre noci... Cvilila cijelo popodne, bila na rukama cijelo popodne 😲 iako bi i tak cvilila, zaspala navecer uz cviljenje (dala joj sirup prije spavanja)... Spavala do ponoci negdje i onda je pocela s vristanjem na momente i tihim cviljenjem naizmjence. Do 3 sam spavala sfrkana u podnozju kreveta da ju mogu maziti a onda sam ju prebacila kraj sebe da se mogu izravnat... Nakon?pol sata (taman sam ulovila prvi cvrsti san) se okrenula na trbuh i tak zaspala 😔 al ja onda nisam mogla spavat jer sam se bojala da ju ili ja ne poklopim ili da mi se ne zabije glavom u jastuk ili mene. U pol 7 se obje probudile. Ne da spavam na pola nego mi se vrti... Valjda me i menga jos satrala dodatno iako nije nesto jaka al sam uzasne volje 😥
Grizli ja bi isto kao Lavica pustila ga nek se bori al nebi mi ju vratio sve dok ju ne umiri... I ja imam takve situacije gdje mislim da je moj nacin jedini ispravan, najbolji i ne znam kaj jer sam 99% vremena ja s njima ali pustam mm da radi kako on misli da je najbolje... Jbg... Moras... Ne mozete imati isti nacin odgoja i rjesavanja problema. Vjeruj mi jos ce biti masu takvih situacija. Npr... Evo jucer kod nas... Vecera, ja sredjujem cure, Sasa daje veceru Juraju... Namaze mu kruh putar i med... Ja mu svaku snitu prerezem na pola jer tak mi pojede ljepse, urednije i ne igra se. Mm ne, cijele snite mu da... Naravno da je tog bilo posvuda, on se igrao s koricom, bio je sav od meda, mm je pizdio i vecera je trajala i trajala, a da ne govorim o neredu nakon toga koji je naravno on morao cistiti, boli me uvo... Na kraju se njih dvojica i posvadjali al ja se ne petljam. Moras pustiti... Moji vec znaju da odredjene stvari s njim rade na drugaciji nacin nego sa mnom i to je u redu 😉
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji