Mi smo dobili zimsku vreću s nogama zajedno s kolicima tako da mi je šetnja riješena, planiram još neku jaknu i to je to, kod nas nisu hladne zime. Bila sam joj prošlu zimu kupila skafander i jednom joj ga apsolutno nepotrebno obukla, čisto da ne ostane nenošen :)
Jaaoo DeeDee, kako ovo zvuči.. prošlu zimu😔pa, već druga zima bebicama☺️kamo je to vrijeme odletjelo😏
Mi smo dobili zimsku vreću s nogama zajedno s kolicima tako da mi je šetnja riješena, planiram još neku jaknu i to je to, kod nas nisu hladne zime. Bila sam joj prošlu zimu kupila skafander i jednom joj ga apsolutno nepotrebno obukla, čisto da ne ostane nenošen :)
Jaaoo DeeDee, kako ovo zvuči.. prošlu zimu😔pa, već druga zima bebicama☺️kamo je to vrijeme odletjelo😏
To sam i ja pomislila dok sam tipkala, kako već druga 😶
[/url
Beba nek kupuje svak sto mu srce pozeli ali mikio je pitala za iskustva da zna sama kupiti pa sam joj ja to iskustvo dala moze i nemora poslusati,sigurno joj necu reci kad je pitala vec "odi i kupi sve sta vidis".
Mikio moja kolica su ti imala u "basic" opremi tu neku navlaku za sportski dio kao zimska vreca,alj je malo tabje od standard zimskr vrece. Kod najjace zime bi ju prvo dekom omotala pa ta navlaka. Original bas zimska vreca me dosla 800 il 900kn pa sam preskocila🤣 Al ima univerzalnih (npr fillkid robna marka) u baby centru za 200 kn. ABCdesign zna biti na akciji cca 300 350kn.
Anna bas mi drago fa si se javila!
Red 3 noci standardno spava (2 budjenja) a 2 noci kaos al mislim da je do vrucinr u stanu iskreno.
Lavice eda fillikid. Sad sam se sjetila da mi imamo tu. Sivi sa bijelim zvjezdicama.
Pitanje u vezi dohrane. Ako sam uvela rizu onda ne moram posebno rizine pahuljice, jelda?
Losa hvala ti, i mislila sam da je tako.
A kad smo vec kod hrane. Isla sam kupiti or gotovih kasica nek se nadju za odrdjene situacije. I znaci uopce ne razumijem te njihove mjesece. Znaci neke stvari koje sam vec uvela (nista spektakularno, ne sjecam se vise sastava ali nesto popit piletina mrkva krumpir) na toj kasici pise 8+ a neka kasica koja je radjena sa kravljim mlijekom, jos je i nacrtana na njoj casa mlijeka pise 4+. Molim vas, prosvijetlite me
Jutro... Nakon mame azdaje rezima M svoja nocas bez glupiranja i buđenja! Mm komentirao imala si pravo uz facu ko da je govno pojeo.
Znaci opet sam morala guglat sto je sto od tih naziva... Zimsku vrecu cu razmislit dal da kupimo sviđa mi se al realno kod nas sa debljom dekicom smo i ovu zimu setali. Jedino sto bi ona mogla dekicu bacat sa sebe. Skafander mi dala sestra necakov velicine 80, obukao ga jednom jer su morali ici u Slavoniju a bilo uzasno hladno. Plivao jadnicak u tome jer je imao samo 6 mj, a to bio jedini kojeg je nasla na brzinu. M ce biti taman velicina mozda malo veci. 😁 Ima one dijelove za noge i ruke sto se skidaju pa ce biti ok joj sigurno. Jaknice mi se sviđaju u c&a one neke sto su kao od 2 dijela pa moze biti tanja i deblja i za nju planiram koristiti kupon 50% popusta sto ima iz dm-a jos sto daju u knjizici kad se beba rodi.
Zimske robice sam naravno vec kupila 😁 na snizenju svega i svacega. Moram priznat da do sad sam pogađala brojeve jako dobro. Jedni fail je bio sa jednim hlacicama iz Kik-a jer su predebele za ljeto ispale. Moja je 62 kratko nosila, al 68 dugo, sad prelazi polako na 74 sve.
Anna znas da sam i ja to proucavala i nis mi nije jasno. Kao i neke 4+ sa mangom a on kao od 8+ tek preporucaju. Jante kupovne uzmem voce jabuku, krusku i tako nesto od jedne vrste pa pomjesam unutra malo cornelina. Vode njene uvijek imam za ga smiksat
Anna ti mjeseci na kašicama su nebulozni, samo čitaj sastav..
Mikio žao mi je da ste se vratili na staro, možda prođe brzo🤞
Ma nitko se ne prepire, samo se iznose različita mišljenja, bar je tu to super prihvaćeno 😊
[/url
Ma, Lavice, pa, logično, svatko piše svoje mišljenje, ne možeš misliti isto kao ja🥰
Mikio, mi smo vreću dobili sa kolicima , a ne bih davala 900kn za vreću. Ako ju odlučiš kupiti, ima jeftinijih opcija.
Meni je vreća po zimi super.
Beba kad mlatne nogama, nit jedna dekica mi ne ostane u kolicima.
A, jakna, skafander i toplije odijelce su mi nešto što moram imati da sam mirne glave.
Ali, u svakom slučaju, to stigneš kupiti kasnije. Još ne znaš ni koliko će beba uzrasti, tako da bih ja pričekala i kad zahladi već ćeš sama vidjeti da li ti trebaju te stvari ili možeš bez njih❤️
Ma, cure, Lavica i ja se skoro potukle oko Mikiinog shopinga😂😂
Šalim se.. Naravno..
Pretpostavljam da je Mikio mislila na nas.
Mikio....očituj se😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji