photo upload sites
Moja prasica je između 2 i 3 🥰
Konstantno je u ovoj pozi na ispruženim rukama, uvjerljivo ima najmišićavija leđa u kući 🤭 i krene noge postavljati i dizati guzu ali nema koordinaciju, onda se tako par puta zaljulja i samo digne ruke i noge u zrak kao da skače s padobranom i vrti u krug po trbuhu🤣
Danas je pak krenula u rikverc više puta, kraj cijelog casmatina, ja je nađem ispod fotelje ili u balkonskim vratima zabijeni guzicom😂
[/url
Zarica tnx za savjet za posjedanje. Neznam zasto al meni sve te vjezbe izgledaju kao forsiranje. Drugo da beba zaostaje tjednima za nekim motorickim razvojem al unaprijed raditi takve vjezbe kad si malo razmislim necu. Tvoj opis me preatrasio imam osjecaj da bih ju polomila da idemo to izvoditi. Ne zbog opisa nego sto sam ja seprtlja.
Losa ja mislim da je tvoj malac sasvim u skladu sa svojom dobi, nemoj si postavljat krive predođbe. Mene dosta cesto tu nagne kolicina hrane koju bebe jedu i kilaza beba vasih na pomisao da ju ne hranim dovoljno, al opet mislim da bi osjetila da je gladna ako vec ne bi mi dala jasno do znanja. Rekla bi moja mama da mame znaju ipak najbolje. Naravo ne bas sve i uvijek al u principu osjetimo nase bebe i njihove potrebe.
Mikio sestricnu bi si ja poslala na kratko posebno ako nema djece ili ima a sigurno nije bas sve radila po spagi. Hvala za savjet za kremu bas cu pitat pedi onda sto da radim jer njoj kad amo 2 dana bili doma samo i u prostorima di je ugodno jer je klima nije toga bilo.
Ja svoju redovito vazem, ne zbog opsesije nego radi fore. Nama je to ko neki ritual da ju vazemo, prvo me mucilo kad njje dobivala bas nesto al sad sam skuzila njen tempo i ne sekiram se vise. Hranu joj vazem cisto da znam. Meni je vaganje valjda se uvuklo pod kozu 🤭… Recimo danas blitve s krumpirom pojela 20 grama nije htjela nista vise ni hranu ni cicu pustila sam ju trazila je cicu 2h kasnije. Ne svida joj se krumpir. 😆
Tako i ja razmišljam o tim vježbama, šlampava sam, strah me da ne bih nešto krivo pa bolje neka ide svojim tokom kad već lijepo napreduje, polako ali sigurno 🤷
Iako sam malo pokušavala ovo što je mislim Zarica napisala, za posjest se preko boka, i čak je jučer sama par puta dosla u kakvog takvog patuljka. Inače se već dugo apsolutno nepravilno diže kao da radi trbušnjake/sklopke, ne s poda nego ako ima nekakav oslonac (,kolica ili krilo), ne potenciram u svakom slučaju.
.
Hranjenja presvlačenja zapisujem iz navike, nekako mi žao prestati 🙈
Ali ne vazem hranu.
.
Lorena htjela sam te pitati, naglašavam iz čiste znatiželje a ne osude, kako to da si prestala dojiti ako su ti tako pune cice? Ja uopće ne znam do kad da se izdajam.. mi smo u biti prestali s dojenjem, svaki drugi dan jednom cca. A izdajam se 2-3 puta na dan, tipa sinoć sam se oko 21 i sad sam izdojila 120 iz obje. Znači nakon 13 sati. I to osjetim da je lijeva skoro prazna a u desnoj se kao nešto skupi..
[/url
Obavili anesteziologa, sve ok. Zvala na odjel kirurgije, kazu nazvat ce me za 7-10 dana za termin za operaciju i da se trenutno s djetetom moze biti 15 min, da vidim s liječnikom. U os je dječja kirurgija u sklopu kirurgije za odrasle. Ja sam vec riješila ako se ne uspijem dogovoriti sa dr da trazim uputnicu za klaićevu jer koliko čitam tamo mogu ostati s njim a i brže se ide kućo
[iimg]
Ako ima koja mama koja je bila s bebom u klaićevoj, koliko dugo se čeka na pregled?
[iimg]
Imam jedno pitanje, dajete li vi vodu koliko mogu popiti ili po onim preporukama? Moja voli vodu i pije je iz svega, kljunašice, bočice, čaše ako smo negdje (a mama zaboravila bočicu 🙈), sad imamo i onu magic cup od Nuka i obožava je.. Međutim ona zna zdrmati dosta toga, ja joj nakon nekog vremena uzmem jer me strah da pretjeruje, a opet s druge strane ljeto je i vruće. Preporuka je sa 6mj 60ml i onda za svaki mjesec povećavati za 10ml. Ona može 200ml bez beda (kroz dan).
--
Danas smo joj vadili krv i urin za kontrolu, grinta jer je ustala prerano i sad je gospođa nenaspavana jer smo joj zdrmali rutinu.
--
Što se tiče posjedanja ja sam svoju prije nego se posjela držala u hranilici prilikom jedenja, znam da se se savjetuje krilo, ali ona je jednostavno bila prenemirna za to. Mislim, to je bilo tih par tjedana, a pedijatar nam je to isto savjetovao bolje hranilica nego da se zaguši. Nadam se da joj nisam naštetila tim potezom..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
.
Lorena htjela sam te pitati, naglašavam iz čiste znatiželje a ne osude, kako to da si prestala dojiti ako su ti tako pune cice? Ja uopće ne znam do kad da se izdajam.. mi smo u biti prestali s dojenjem, svaki drugi dan jednom cca. A izdajam se 2-3 puta na dan, tipa sinoć sam se oko 21 i sad sam izdojila 120 iz obje. Znači nakon 13 sati. I to osjetim da je lijeva skoro prazna a u desnoj se kao nešto skupi..
Moj mali gospodin kaže bjak za sisu i bočicu, doslovce se tako čuje. Izdajala se davala na čašu, žlicu. Onda je i to počeo odbijat, a ja mlijeka imam 😵🥺 sa 3,5 mj krenuli sa dohranom jer nismo znali što više sa njim. I na spavanju je odbijao. Sad AD ili mm samo ako mu se umješa u kašicu. Da se mene pita ja bih još dojila, al što kad ga ne mogu natjerati. Ova hranilica što će biti u Lidlu nije uopće loša, kuma ima za svoje dijete, mi isprobali prošli tjedan kad smo bili na rođendanu ga nahraniti u njoj i ok je. Mi doma imamo chicoo ne znam točan model.
Petra super za uživanje na izletu!
Annika u Virovitici daju da jedan od roditelja bude stalno a djetetom (provjereno iz prve ruke). Simbalija meni neki dan rekli da ak je dijete žedno dam koliko ono traži. T se jako znoji zadnjih dana, piški, pa su rekle da povećamo unos tekućine.
.
Moj mali gospodin kaže bjak za sisu i bočicu, doslovce se tako čuje. Izdajala se davala na čašu, žlicu. Onda je i to počeo odbijat, a ja mlijeka imam 😵🥺 sa 3,5 mj krenuli sa dohranom jer nismo znali što više sa njim. I na spavanju je odbijao. Sad AD ili mm samo ako mu se umješa u kašicu. Da se mene pita ja bih još dojila, al što kad ga ne mogu natjerati. Ova hranilica što će biti u Lidlu nije uopće loša, kuma ima za svoje dijete, mi isprobali prošli tjedan kad smo bili na rođendanu ga nahraniti u njoj i ok je. Mi doma imamo chicoo ne znam točan model.
Petra super za uživanje na izletu!
Annika u Virovitici daju da jedan od roditelja bude stalno a djetetom (provjereno iz prve ruke). Simbalija meni neki dan rekli da ak je dijete žedno dam koliko ono traži. T se jako znoji zadnjih dana, piški, pa su rekle da povećamo unos tekućine.
Tnx na odgovoru, preskočila sam to, vjerujem da si pisala već :)
I hvala za iskustvo s hranilicom iz prve ruke :)
[/url
Da Lorena ali nemaju u vt dječju kirurgiju
Simbalija ako jede normalno, ja bih dala da pije. Vruće je i njima
[iimg]
Hej cure...bas sam htjela napisati za lidl - krece opremanje za jesen 😀
Mikio ja imam istu taktiku s hranilicom za wc 🤣 ako je ostavim u kreveticu onda se dere i zabija se u ogradicu...
-
Evo moja sefica se posjela ali samo ako se prvo na nesto osloni, na mene, jastuk ili nesto i onda se okrene i sjedne. S ravnog jos ne moze. Ja ju ne forsiram, pustim ju da sama pokusava, samo drzim strazu da ne zvekne negdje. I da, isto se penje po meni....skoro mi je do glave dosla 🤣
-
E da, neki dan je neka rendom zena imala komentar - jao sto je zanimljiva beba, kao iz Kremenka (sefica je bila sva cupava i imala hlacice s leopard uzorkom)... 🤦♀️
L 💛
I htjela sam.jos za sisac komentirati. Mi imamo nukove bocice i koristimo onaj 0-6 mj sisac, probala sam joj staviti onaj od 6+ mj ali jako hlapljivo jede i s njim se bas naguta pa sam odustala.
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji