Dakle ja se nocas nisam izdojila i probudila sam se sva mokra i iz obje sise izdojila 240 mL. A jucer sam imala bas malo mlijeka. To baš strašno varira kod mene. Mozda je zbog izdajanja.
Inace, imamo 10 oboljelih od koronavirusa te bi naši trebsli proglasiti stanje epidemije pa se nemojte prepast
Pozdrav svima! Citam vas redavno, ne piseminar bas jer je to meni umjetnost. Malac spava po 20ak minuta nekoliko puta. Tada odmorim ili nešto napravim . Jučer smo bili na kontroli i cijepljenju. Dobio je 1050 g i 3, 5 cm, prošli mjesec 720g. I on se izvija u luk...
Na kontroli je sve ok. Sve što trebaju bebe s 2mj on odradi. Obloge smo stavljali samo jučer, rekli su 1 dan. Temp je bila do 37.6°C. Nisam davala cepic, samo da češće papa. . Mi smo samo na prsima još. ..Ne jako su se ispuhale 😄
E sad sto se tiče cr, oboje sam rodila na cr. Razlika je nebo i zemlja. Ona je imala infekciju pri porodu, suzene arterije s lijeve strane srca, hemangiom, krvarenje na mozgu. .. prvo su rekli da je to zbog carskog, pa zato što je prisilan carski rez bio... tko zna..
Na vježbama smo bili dok nije prohodala, hemangiom smo operirali, uspješno iz 2 puta. Srce još kontroliramo... pa opet, ona ima 13g, aktivno sudjeluje u svemu, svira, pjeva i trenirati. ..tko bi rekao da joj nekad bilo teško hraniti se na cici. Preznojavala se dok bi posisala. .
A on je za sada ok, nema nista za sad...jedino bi trebali na uzv srca za svaki slučaj jer je seka imala problema. .
Jutro ženice🙊🙉
Evo jučer je dečko imao rođendan pa smo se prvo opustili s bebicom doma a onda je došo deda i čuvao unuku dok mama i tata malo odu u provod😁😂
Nisam sve pročitala šta se kod vas događalo ali sad ću.
Samojed jako mi je žao što ti je bebica u bolnici,ti se doma probaj odmorit koliko god to čudno zvući i držim fige da je sve uredu !
A kad smo več kod temperature ja sam dobila digitalni sa onim vrhom koji se miče,dali ja to mogu primjenjivat bebi u guzu? Ili ispod pazuha?? 😁😂..(nespsobna #nemajka)
Moja beba skoro cijelu noć uvijek spava,više nema zezanja ali zato mi preko dana uopče ne želi spavati i zna biti nervozna,muči je probava pa sam bila pitala za Espumisan pa je netko bio napisao da ga treba davat redovito?
Pa me sad zanima znaći da ja njoj stavim kapi ono tipa 3x dnevno bez obzira na njeno stanje probave? Jer baš kolike nema :) , hvala bogu.
Stella zaboravila napisat hvala za savjet probat cemo sto vise kombinirat polozaje sa lijevom stranom da ne bi toliko forsirali tu desnu vec kad ju preferira.
Skoljka ja isto imam u jednoj vise drugoj sporije se puni, al ona se uvijek najede. Ti si tek na pocetku pa vjerojtno zato trebas jos iz obe dojit. Al mislim da je pravilnije da prvu koju ponudis izdoji do kraja pa ako nije dosta das drugu. Na početku dojenja ae samo daje prvo jedna pa nakon 10-15 min druga. Prvo mlijeko j3 rjeđe pa ako mu se trbuscic napuni time ne popije zapravo ono hranjivo i "gusce" koje je na kraju.
Samojed drzi se i javi kako je maleni. Ako je do kanalica onda je vjerojatno urino infekcija i to uspjesno rijese. 🤞Sretno!
E za spavanje u kreveticu da ju vidim mi prakticiramo već neko vrijeme da ja nju uredno okrecem na oba boka al kako imam kameru to mi je onda spas da ju vidim lijepo i kad nije licem prema meni okrenuta. Cak ju bolje vidim na kameru nego direktno jer spavamo u mrklom mraku.
I curke jel vase bebe spavaju na jastučićima? Moja od kad sam joj stavila onaj tanki iz ikee puno bolje spava. Stavim ga tako da je rub jastuka na rubu od pelene za siroko povijanje. Tako da zapravo dpava ravno, prije sam imala osjecaj da joj je glava nize od guzice pa se budila puno cesce nego sad.
Grizli mi smo joj i u krevetiću i u kolicima podložili ispod plahtice da ima blagi nagib i nije skroz ravno, tako nam je patronažna rekla još u prvoj posjeti.
Ja prijavljujem da je moja bebe odustala od nespavanja 🥳🥳 jučer odspavala od 15 do 19, pa od 21 do 00, zaspala mi prije kraja bočice, opet do 03 spavala, i još jednom zaspala prije kraja bočice. Jedino od 05i30 stenjanje u snu, sve jače i jače, na kraju je digla jer sam mislila da je napunila pelenu a ispalo da ne može kakat. Nastavilo se u polusnu do 09 i sad kad se najela je uspjela napokon izbaciti sve šta ju je mučilo 🥳
[/url
Samojed zao mi je, ne mogu ni zamisliti kako ti je sada, ali na mjestu je gdje je najsigurnije kad je zdravlje u pitanju, nadam se da ce te cim prije pustiti bebici 🤗 Javi nam dalje..
Mrgud kod mene je u narucju najcesce ili lezecki.. Inace imam problem s namjestanjem, jer su mi manje cvrce grudi, pa ju moram dosta k sebi privuci visoko, a ni jedan jastuk mi nije skroz po mjeri, jos se nekako trazim, zato me na dane uzasno boli vrat i gornji dio leđa 😣
Moja cura spava u kornetu od Etherala od prvog dana i samo ju prekrijem poplunom do pola, mirna je jako, a trebali smo je malo od rođenja toplije umotavati, patronazna je vidjela i rekla da je to sasvim ok, imam i vrecu koja je malo tanja i u nju cu je staviti kad malo zatopli.
Bili smo na prvom pregledu jucer, dobila je 1200g i 5 cm je narasla, sad je 32inesto g i 50cm, sve super, zilava i zdrava.
Dobila je i D3 Oleovit kapi, ako netko ima iskustva, da li izazivaju grceve i sl...?
Proljevaste smrdljive eksplozivne stolice moguce da ima zbog mlijecnih proizvoda kaze pedijatrica, jer popila bi jogurt/kefir svaki dan, a zadnjih dana sam jela domaci mladi sir i mislim da je zbog njega.
Ja bila budna nocas od 2 do 6 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ pa zaspala do 7 pa opet budenje 😴😴😴
Ona spava al cijelo vrijeme stenje ili zaplace ili nesto. Sve si mislim da odem spavat u drugu sobu da to ne cujem a opet nebi onda ni tamo mogla zaspat od brige jer ju ne vidim i ne cujem ako bude nesto 😩
Pocela je sad spavati po 3,4 sata u komadu preko noci al nikako u tisini.
S cicanjem su jos borbe al cica. Ja ne odustajem, prosle smo 2 mastitisa, upaljene bradavice, soor. Nema sanse da sad popustim. Idem do kraja 💪🏼💪🏼
Cure da vas pitam kak stojite s apetitom i jelom? Ja imam takav apetit da sam stalno gladna. Non stop bi mogla jest. I onda kak uz nju ne stignem nekaj pametno uzmem prvo sta mi dode pod ruku i nisam sretna zbog toga.
Ja jedem sve do cega se dohvatim.mm ne gleda i kazr bome stvarno puno jedes 🤪🤪🤪
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
IMacutica mi koristimo Oleovit kapi vec mjesec dana i nisam primjetila da izazivaju grceve njemu
Sortiraj odgovore
Najstariji