ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    05. Kolovoz 2020. 05:15

Lavice, ja kod Zadra tak da je ipak druga plaza Ali cini mi se da je u zadnje vrijeme bum blizanaca. Sjecam se kad sam mala bila da je to bio totalan sou kad bi vidjela blizance. Mislim da do negdje 20 i neke sam znala za samo dve, tri obitelji s blizancima. Sad ih bas cesto vidim i dosta mojih frendova ima blizance (a nitko nije isao na ivf).

Grizli
    05. Kolovoz 2020. 06:38

Jutro cure... Kako ste provele noc? Kod nas solidno dobra. 
    Kazu da je stresan nacin zivota jedan od faktora za blizance pa ako je suditi po tome bit ce sve vise blizanaca. 🤭

PetraB
    05. Kolovoz 2020. 09:34

Jutro
    Ok, nakon jucerasnjeg kaosa, noc bila ok. K se pocela budit u pola 6 no uzela sam ju odmah k sebi i uspjela se smiriti i zaspati. Spavale do pola 8 sto je za zadnje dane O D L I C N O 😬
    E sad... Jucer sam ja malo bila u rasulu pa sam kasnila njima sa kasicom pa ju na kraju nisu htjele jer je vec bilo vrijeme za flasu. Ponudila sam par zlicica poslije tak toliko ali nisu pojele kolicinu kao inace. Danas cu preskociti kasicu skroz jer mislim da ih (pogotovo K) muci probava onda pred jutro. K se obisno kod tog izvijanja pred jutro pokaka odmah. Danas kak se smirila kod mene brzo kakala je u pola 8, cim je oci otvorila. Ako se to pokaze tocnim, onda cu im samo uvoditi namirnice, po par zlicica i onda za nekih mjesec dana pokusat zamijeniti jedan mlijecni obrok. Bas me zanima. I da... Mislim da cu morati na dvojku prec nakon sto pojedu ovu zalihu jedinice Novalaca. Slabo su mi nesto dobile sada u tjedan dana, jedva 100 grama. A ni prosli tjedan nije bio bolji. 🤔
    Nosiljke.. Nemam iskistva s njima jer s M sam imala neku noname (2011 to definitivno nije bilo toliko popularno pa samim time ni nosiljki nije bilo koliko danas, tada su marame bile hit) ali kak ja imam problema sa kicmom, meni to nije odgovaralo nikako. S J sam probala sling no nije bio odusevljen... Lorena nadam se da T uziva u njemu 😘
    Kod nas su sva pomagala koja bi ih sputala nakon sto su prohodali bila totalno nepotrebna... Megz sa godinu dana vec kolica nije htjela jer je hodala, Juraj isto, cim je prohodao, nema sanse u kolica vise.
    Sto se tice blizanaca... Mi ih nemamo u familiji, znam samo dvije curke iz srednje koje ih imaju. Kad sam krenula na kontrole sam se zacudila koliko nas je 🤭... Kazu da zenine godine i broj trudnoca mogu povecati sansu za blizance 🤷🏻‍♀️.. Zadovoljila sve kriterije 🤣

url=https://lilypie.com][/url

mala.le.90.
    05. Kolovoz 2020. 09:44

Bok mame, mi smo se vratili s godisnjeg nakon 15 dana i super smo. Za to vrijeme izbila 2 zubica, sve bolje sjedimo, spavanje dobro i po danu i po noci, nadam se da nije faza nego da se jednostavno vratio na pocetne postavke.
    More oboozava. Nisam kupovala crveni Fredov kolut nego neki zuti u Mileru, 60ak kuna...i super je, stabilan i nije kompliciran.
    Nisam vas stigla citati, nadam se da ste svi dobro❤👋

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    05. Kolovoz 2020. 09:53

PetraB moja M od kad je punala 5 mj dobiva jedva 100 gr tjedno i pitala sam pedi za to i rekla mi je da za njezinu dob mim tjedno je 90 gr i da je to jos uvijek ok dok dobiva. Al mozda da probas sa dvojkom ako miwlis da im kasice rade probleme. M je pocela vece kolicine jesti i da je probava dobra joj tek prije 7 dana do onda je to sve bilo par zlica nis extra iako je proslo vise od mjesec dana od kad je krenula sa kasicama. 

Lavica27
    05. Kolovoz 2020. 10:09

Jutro cure.. moj je vec dva jutra nervozan za pop...cim se probudi. Cini mi se da mu je jedinica malo i kupujrm dvojku kad dodjemo doma. I krecem s ruckom napokon. Malo smo stagnirali sad na moru. Nemam pojma kolko ima kg,odokativno 7,5-8kg. Mi odmaramo na plazi,malo je oblacno,mali spava,kcer je u kids clubu,tocno ne znam di bi sa sobom🤣 
    Mene au svi "plasili" da mi kcer nece u kolica kad nauci hodati al stvarno nismo imali problema s njom. Kad se islo u setnju,isla je u kolica. Da hoda 2-3km to bi trajalo sto godina... a i nemoguce je a da se ne umori. Do 2.godine se htjela voziti u kolicima. 

PetraB
    05. Kolovoz 2020. 10:50

Grizli da, morat cu probat... Mozda im je bila prevelika kolicina koju bi pojele.. Nemam pojma, sad opet moram isprobavat 😅
    Lavice super da je htjela, moji su vec padali s nogu od umora al nema sanse... Znali su trazit da ih se nosi al to nismo htjeli, nego bi stali malo i sibaj dalje... Ja vise nisam znala otkud im energije, mene bi noge bolile a oni kao navijeni 🤦🏻‍♀️...  Jos uvijek su takvi 🤣

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    05. Kolovoz 2020. 14:27

miki0

Cure pitanjce…
    Curka mi maloprije povracala al ono u mlazovima ful. Izbacila je sve kaj je jela danas. Nije jela nista novo. Sjedila je u hranilici dok smo mi rucali i igrala se i samo pocela povracat po svuda. Cicala je sat vremena prije toga, a 3 sata prije toga je jela kasicu zobene pahuljice i krusku 150g ko i inace, ujuteo nakon budenja cica. Nocas smo joj dali ad na bocicu u ponoc, to je jedino novo sto smo uveli zadnjih 3 dana…
    Vesela je skroz, nema temp, normalno se ponasa, puze, penje se, klasika.
    Kaj da radim? Normalno joj nudim cicu ko i inace? Da ne dajem ad danas? Ona za sad nis ne trazi, proslo sat vremena od povracanja.

Mikio, moja je isto jednom tako.. Mislila sam da joj se samo zaletila slina, pa onako krenuo nagon za povraćanjem.Jer,kao ni tvoja, nije imala nikakve simptome. 
    Ja sam ju hranila/dojila normalno kao da ništa nije bilo.
    Samo ju prati, ako nešto bude da možeš reagirati na vrijeme. 
    Drzim🤞da prodje kao i kod nas☺️

beba2025❤
    05. Kolovoz 2020. 14:29

Moja jučer pojela kasicu od pola banane i pola tikvice. Mislila sam da je slučajno 😄zabunila se🤭, ali i danas je pojela isto to. Zasad drugo ništa neće, pa ću joj davati to što hoće. 
    Sad ima 9kg i nest sitno, prerasla sve 74..presli smo na 80🥰🥰

Lavica27
    05. Kolovoz 2020. 15:32

Mikio moze biti nista kao ovo sto spominje beba a moze se razviti u crijevnu virozu. Moja je vecinom prehodavala te crijevne viroze,a blagom temp,puno kakanja i pokojim povracanjem od 2-3 dana i jela jako malo a ja je nisam forsirala. Tako da pripazi malo danas,daj joj cesce pomalo
     Ako se ne ponovi do navecer vjerojatno je nesto bzv. 
    P.s. nisam jos cula da netko ne podnosi ad pa kao posljedicu povraca,al nemora znacit da ne postoji. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.