ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Kolovoz 2020. 22:24

Mare ti si od onih sve sam uzgojim, zakoljem, ocerupam... Aaaa svaka cast tvojim, al meni milo uvijek zekana. Luda glava a fin mi.
    Bas sam i ja mislila pitat sta je sa 2.obrokom. Al mislim da cu pricekat da uvedem jos koju zitaricu da dijete ne bude na palenti i rizi samo. 
    Taani bocice su uze od kljunasice nisu iste. Ja mislil da su identicne pa uzela samo velike bocice kao loristit mozemo i kljunasicu al sipak. Ako nisi otvorila pakiranje možeš probat pitat u Kauflandu da ti zamjene bez obzira sto nije kupljena kod njih. Meni frendica neki dan kupila u ja mislim Bipi te twistshake al rozu, a htjela je mint boju i zamjenila ju u kauflandu rekla im da nema vise racuna. Ne znam ja bi se sva spetljala u muljanju al njoj upalilo pa ako mozes probaj zamjeniti.
    Nema Annike?! 
    DeeDee ne pitaj, otišli do moje none ostali zarobljeni doalovno u 5 kvadrata prostora dok je tutnjalo. Mama zove da joj puklo staklo na prozoru od necega sto je doletilo u staklo joj. Mm kao ce nas pustit doma kad se izvucemo od none i ici vidit na kraju dosli u stan a nama vjetar potrgao balkonska vrata iako su grilje bile zatvorene. Pa je na kraju krpao nasa balkonska umjesto mojoj mami isao to je isao sogor rijesavati. Uopce nam nije jasno kako je kroz grilje vjetar uspio otvoriti pvc balkonska vrata koja su bas cvrsto zatvorena bila. Uglavnom imala sam sta cistit po dnevnom boravku. Bas je grdo nas nevrijeme prošlo opet. 
    Super da ste se uspjeli nakrcat u auto! Uzivajte! 

Grizli
    03. Kolovoz 2020. 22:26

Meni je taj fredov ispao super za M. Iako ga je samo 2 pit koristila vidim prednosti. 

Taani
    03. Kolovoz 2020. 22:33

Kod nas ni kapi kiše danas 🤷‍♀️. A kod vas bas nevrijeme 😬 .
    Thanks Grizli, bila sam danas slucajno u Bipi pa mu uzela jendu bocicu, a nisam znala.da su uze od kljunasica... vidjela nekada reklamu kako se hvale da su im sve iste 😒😒.

DeeDee
    03. Kolovoz 2020. 22:36

Super za more zarice 😊
    Mi smo prezadovoljni pepcovim, uziva na najjače.
    Mare tu je baš lijepo ofriškalo, nadam se napokon dobrom spavanju.
    Ajme Grizli, uzas..vidjela sam snimke. Mi se taman vraćali iz dućana kad je krenulo, morali upaliti grijanje jer se ništa nije vidjelo, mala počela vrištati jer se sva preznojila, jao, sreća pa je samo 15 minuta vožnje bilo u igri.. i kako je ovo prastara kućica, i mi smo skupljali vodu i izmišljali kako da ne ulazi kroz raspadnuta vrata 😅Sreća pa je krov renoviran..

[/url

PetraB
    04. Kolovoz 2020. 00:06

Helou
    Prezivjeh jos jedan dan... Energije i entuzijazma sve manje. Krizamo dane do povratka mm 😴😴😴
    Zao mi je curke da vas je nevrijeme pokosilo. Nadam se mirnoj noci. Kod nas pada ali nista strasno. Zagrmilo par puta onak jako a sad samo tutnji u daljini. Megz jadna prestrasena a nemrem nikak s njom spavat pa mi ju je bas zao.
    Juraj i danas niti jedne popisane gace, no kakanje ipak jos ne ide. Ali super je. Cak je plakao da ne zeli pelenu po noci no nemam snage sada jos po noci pazit jel se zapisao ili ne. To cemo kad se mm vrati. Iako njemu je vec mjesecima suha pelena ujutro kad se probudi al svejedno nisam jos dovoljno sigurna da bi nju maknula.
    Svima mirnu noc zelim 😘

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    04. Kolovoz 2020. 04:02

Mislim da u koje god doba dana da se mm vrati ja idem spavat... Koji vrag je toj deci? K je popi.. Pljune dudu cendra, dodam dudu cendra... Samo cekam V 😒

url=https://lilypie.com][/url

Angelly
    04. Kolovoz 2020. 08:56

LoSa mi recimo idemo na svadbu sad 22.8., ok muz je kum i njihova svadba je pala sa 180 na ispod 100... ovisno kako se ti osjecas i kolko vam korona igra ulogu. Moje misljenje je da se puno previse dize panike oko nje i ja odbijam dozvoliti da mi strah upravlja zivotom ali postujem misljenja onih koji se ne zele izlagat riziku. Slazem se da je veci rizik na vecim okupljanjima ali ja to usporedjujem sa padom primjerice aviona...normalno da u padu aviona strada uzasno puno ljudi, i cujemo na vijestima i bude strasno ali to ne znaci da se necu voziti avionom jer avioni se vecinom ne ruse...pa tako nije korona nit na svakoj svadbi a kad se pojavi na nekoj odma bombasticni naslovi,frka panika...

beba2025❤
    04. Kolovoz 2020. 09:29

LoSa

Jutro! Ja sva nikakva… ne znam.jesam li se zalezala ili me klima napuhala no boli me desno uho, vrat i grlo kad gutam
    Imam jedno pitanje odnosnontrebam savijet. Trebali smo ici na svadbu u svibnju koja je odgođena za srpanj no kako je bas ono drugi val dolazio javili su da je otkazano. I sad jucer javljalju da ce u rujnu biti svadba od 300 ljudi kako su planirali jer kao oni ne vjeruju j koronu i bla. Moram priznati da smo bas iznenađeni s tim njihovim forsanjem svadbe pogotovo jer su takva okupljanja bas rizik za širenje koroneNo oni nekako to sve ignotiraju. To je od muza rođak a ja mladu znam vec od prije… zapravo su se nekako preko nas upoznali. Jel bi vi isli na svadbu?

Ja ne bih išla. Nisam paničar.Nego,realno,na svadbe dolaze ljudi iz hrpe mjesta, a ne treba ih biti 100bolesnih,dovoljno je da jedna osoba donese virus sa sobom.
    Mi nismo išli na dvije takve svadbe prošli mjesec. Dovoljno mi je da postoji 1% mogućnosti da mi se djeca razbole, to mi je već ne. Teško se izboriti sa običnom prehladom i virozom, tako da nam ne trebaju neke veće bolesti. 

Grizli
    04. Kolovoz 2020. 09:44

Jutro... Moja M odlucila u 5.10 jutros da je zapravo podne i zenska se igrala u kreveticu sama sa sobom i svoje 3 dude do 7. Naravno mi u polusnu jedno oko dpava drugo gleda u nju i tako... Al dobro sad je osla u carstvo snova. 
    PetraB bravo za J... Bravo za mamu... Uf V i K... Malo me strcnulo za tvoju M sto nisi mogla k njoj osjetljiva sam na ime valjda 😉 al sigurna sam da je ona shvatila zasto ne mozes. Drzi se... Sto si rekla kad ti se muz vraca, sad idem i ja krizat dane da odes spavat.
    Losa mi smo trebali na pir onaj vikend kad smo isli kod muzevih, trebalo je biti 180 ljudi, ali na kraju covjeku potvrdilo dolazak 40 ljudi i to najblizi rod. Mi odnjeli samo poklon i otisli ispred crkve vidjet ih i to je to. Nije mi se bas riskiralo koronu, mozda ne bi nama bilo nista al jbg stave te u samoizolaciju a di cu 2 tjedna biti u 4 zida sa bebom i sama sa sobom i muzem... Nama bas igra ulogu sad da on moze ici na posao jer realno sto sad ima posla to je vjerojatno to za ovu godinu, pa je veci strah mi bio da se M ne razboli ili da on ne moze na posao nego da nas dvoje pokupimo koronu. Odluka je vasa kako se vi osjecate ali valjda su razumni da shvate ako se ne dodje ako nisu razumni da shvate onda mi ne bi bilo ni zao da ne idem. 

DeeDee
    04. Kolovoz 2020. 09:52

Jutro.
    Ja i dalje, tj. sve više ne znam uopće što da mislim. Toliko oprečnih informacija.. pročitam komentar od angelly, pomislim tako je, nek nas puste na miru s dramama, pročitam losin i bebin pomislim, pa naravno, tko bi normalan riskirao.. aaaaa kako ostat normalan 🤯🤯🤯
    Mi idemo na pir u 9.mjesecu ali mali (70ljudi), a s većim dijelom gostiju smo ionako u stalnom kontaktu pa mi to ni na trenutak nije bilo upitno, ali evo ni sama ne znam što bi da nas pozovu na neku tako ogromnu..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.