Čuj to,, naljutiti se.. Nemoj se nit zamarati time, ako su takvi. Kakva su to glupa razmišljanja.
Pogotovo, pretpostavljam da znaju kako ste se namucili sa bebom. Kakve veze ima i da ne vodis bebu, ako vi idete?
Ja apsolutno ne vjerujem medijima i nemam u ostavi 500kg brašna i 5kg kvasca.
Svejedno, činjenica je da virus postoji. Zvao se korona ili gripa, meni nebitno. Imunitet nekih meni bliskih osoba jedva pretrpi prehladu, tako da ni ne razmišljam otići niti na iduće dvije svadbe.
Kod ovih smo otišli doma sa poklonom, popili kavu, podruzili se i gotovo.
Ako su ljuti, njihov problem.
Losa,, NE IDI😂
Nama je Ergobaby odlican, ali cula sam da ga bebe brzo prerastu. Nekada i s godinu dana. Ja sad ne vidim jos bojazan da se to dogadja al mozda da i to proucis ako ces ga uzimati. Sad vec imaju puno mjeseci:)
Nama je Ergobaby odlican, ali cula sam da ga bebe brzo prerastu. Nekada i s godinu dana. Ja sad ne vidim jos bojazan da se to dogadja al mozda da i to proucis ako ces ga uzimati. Sad vec imaju puno mjeseci:)
😲 Pa kaj nije do 20kg? To bi trebalo biti tam negdje do 5-6 godina? ak nije baš neki sumo borac 😂
Mislim da cemo prvo u baby centar na probu te omni 360 ili kako vec pa odluciti sto kupiti. Ova koju imam je ergobaby original neki model prvi sto je izasao i to smo dobili od prijatelja pise da je do 18 kg, alnjihov mali recimo sa 2 godine je imao 15 kg i stao je on al je bio njima full tezak za nositi. Mislim da sve preko 10 kg tako nositi je tesko bez obzira sto se kao moze
Kolko ja znam, ova može i na leđa. Odnosno, beba se može nositi na prsima, na boku i na leđima. S tim da može na prsima biti okrenuta i prema prsima i prema van. Baš zato sam ju i uzela.
Ma da, po kilazi je, al po grupama za nosiljke uvijek pisu da se brzo preraste. Ne znam koji su jos faktori.
Petra, sjetila sam te se danas. Na plazi bila pored nas obitelj s malim blizancima. Preslatki malci. Pitali ih mi kolko su stari i na kraju ispalo da su se rodili isti dan kad i nas malac😃 Svak u svom kolutu uzivao. Ti koluti su totalni hit. Mislim mozda su oduvijek i bili, ali valjda nikad nisam primjecivala do sad.
Ma Zarice da nisi ti samnom na plazi danas bila🤣🤣🤣 Isto blizanci,dva koluta,tu negdje dob😅😅😅
Realno nakon godine i pol ne vidim bas potrebu za nosenjem...
Sortiraj odgovore
Najstariji