ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    04. Kolovoz 2020. 16:14

Čuj to,, naljutiti se.. Nemoj se nit zamarati time, ako su takvi. Kakva su to glupa razmišljanja. 
    Pogotovo, pretpostavljam da znaju kako ste se namucili sa bebom. Kakve veze ima i da ne vodis bebu, ako vi idete?
    Ja apsolutno ne vjerujem medijima i nemam u ostavi 500kg brašna i 5kg kvasca. 
    Svejedno, činjenica je da virus postoji. Zvao se korona ili gripa, meni nebitno. Imunitet nekih meni bliskih osoba jedva pretrpi prehladu, tako da ni ne razmišljam otići niti na iduće dvije svadbe. 
    Kod ovih smo otišli doma sa poklonom, popili kavu, podruzili se i gotovo. 
    Ako su ljuti, njihov problem. 
    Losa,, NE IDI😂

• Zarica
    04. Kolovoz 2020. 17:33

beba2019

Losa,, NE IDI😂

😂

• Zarica
    04. Kolovoz 2020. 17:35

Nama je Ergobaby odlican, ali cula sam da ga bebe brzo prerastu. Nekada i s godinu dana. Ja sad ne vidim jos bojazan da se to dogadja al mozda da i to proucis ako ces ga uzimati. Sad vec imaju puno mjeseci:)

ifkaminja
    04. Kolovoz 2020. 17:56

Zarica

Nama je Ergobaby odlican, ali cula sam da ga bebe brzo prerastu. Nekada i s godinu dana. Ja sad ne vidim jos bojazan da se to dogadja al mozda da i to proucis ako ces ga uzimati. Sad vec imaju puno mjeseci:)

😲 Pa kaj nije do 20kg? To bi trebalo biti tam negdje do 5-6 godina? ak nije baš neki sumo borac 😂

Grizli
    04. Kolovoz 2020. 18:11

Mislim da cemo prvo u baby centar na probu te omni 360 ili kako vec pa odluciti sto kupiti. Ova koju imam je ergobaby original neki model prvi sto je izasao i to smo dobili od prijatelja pise da je do 18 kg, alnjihov mali recimo sa 2 godine je imao 15 kg i stao je on al je bio njima full tezak za nositi. Mislim da sve preko 10 kg tako nositi je tesko bez obzira sto se kao moze

ifkaminja
    04. Kolovoz 2020. 18:14

Kolko ja znam, ova može i na leđa. Odnosno, beba se može nositi na prsima, na boku i na leđima. S tim da može na prsima biti okrenuta i prema prsima i prema van. Baš zato sam ju i uzela. 

• Zarica
    04. Kolovoz 2020. 18:36

Ma da, po kilazi je, al po grupama za nosiljke uvijek pisu da se brzo preraste. Ne znam koji su jos faktori. 

ifkaminja
    04. Kolovoz 2020. 20:53

Fak. Nisam čitala te grupe 😂

• Zarica
    04. Kolovoz 2020. 21:21

Petra, sjetila sam te se danas. Na plazi bila pored nas obitelj s malim blizancima. Preslatki malci. Pitali ih mi kolko su stari i na kraju ispalo da su se rodili isti dan kad i nas malac😃 Svak u svom kolutu uzivao. Ti koluti su totalni hit. Mislim mozda su oduvijek i bili, ali valjda nikad nisam primjecivala do sad.

Lavica27
    04. Kolovoz 2020. 22:05

Ma Zarice da nisi ti samnom na plazi danas bila🤣🤣🤣 Isto blizanci,dva koluta,tu negdje dob😅😅😅
    Realno nakon godine i pol ne vidim bas potrebu za nosenjem...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.