ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    04. Kolovoz 2020. 10:03

Jutro
    Mi se digli oko 8,jeo,mal kenjkao i opet zaspao.
    .
    Hmm korona...ja sam tu ko Svedska..tko prezivi pricat ce. Dosad nema nekih tezih slucajeva kod mladih i beba tako da bi vjerovatno isli ako je uzi rod al bez malog i onda samo ne bi sa svojima i njegovima bila tih tjedan-dva u kontaktu i to je to. Mislim da ju ne mozemo kao ni gripu izbjeci...mozemo mi nosit i maske i sta ja znam al kad tad ćemo se zaraziti ako vec i nismo pa da nismo ni znali.
    Ne znam dal ste primjetile al ove zime a i godine nema obicne gripe...odjednom svi zdravi.

PetraB
    04. Kolovoz 2020. 10:45

Helou
    Losa iskreno ja nebi isla... Nasi svi su ili kronicni ili onkoloski bolesnici a i klinci sa svojim problemima tako da mi stvarno pazimo. Imamo neki svoj krug ljudi s kojima se druzimo. Sada u subotuse brat zeni no to ce biti vecera i ima nas dvadesetak. Naravno da to nije garancija no i brat i sogorica se s njima druze cijelo ovo vrijeme tako da mi je to nekako sigurnije. Svadba od 300 ljudi, ok ja inace nisam za to jer cisto sumnjam da ti je tih 300 ljudi uvijek u zivotu... Al u ovoj situaciji mislim da je to nepotrebno. Slazem se da ne treba panicariti no puno ljudi oko nas ovisi o mom ponasanju i ne zelim druge dovesti u opasnost. 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    04. Kolovoz 2020. 10:46

LoSa evo ti iz prve ruke savjet. Mi smonse jako neckali da li bi isli iako je to moj prvi bratic,od ujaka sin. Isli smo jer smo znali da ce se naljutiti ako ne dodjemo. Iz ove perspektive nakon svega sto smo prosli zbog te svadbe, sam zakljucila da sam ovako trebala u glavi postaviti: sto je gore,da se oni naljute zbog mog osobnog izbora ili da riskiram najgori scenarij,a to je 28 dana samoizolacije /14dana, bolnica i teske posljedice. Mi smo svi nazalost izabrali ovo drugo i iz ove perspektive nema teoretske sanse da bi drugi puta riskirala (mama je jos uvijek na bolovanju iako je negativna al upala pluca ostavi posljedice, sad je 2mj od svadbe). Testiranje,zli jezici,dug oporavak...no way. Imamo 22.8.svadbu od prve susjede al nema sanse. 

Angelly
    04. Kolovoz 2020. 11:00

MaRe

Jutro
    Mi se digli oko 8,jeo,mal kenjkao i opet zaspao.
    .
    Hmm korona…ja sam tu ko Svedska..tko prezivi pricat ce. Dosad nema nekih tezih slucajeva kod mladih i beba tako da bi vjerovatno isli ako je uzi rod al bez malog i onda samo ne bi sa svojima i njegovima bila tih tjedan-dva u kontaktu i to je to. Mislim da ju ne mozemo kao ni gripu izbjeci…mozemo mi nosit i maske i sta ja znam al kad tad ćemo se zaraziti ako vec i nismo pa da nismo ni znali.
    Ne znam dal ste primjetile al ove zime a i godine nema obicne gripe…odjednom svi zdravi.

Bas tako mi planiramo, nakon svadbe ne ic kod nasih u bliske kontakte a za mali ionako nije bio u planu da ide s nama. 
    LoSa s druge strane nekako mi nije fer od mladenaca ako bi se naljutili sto necete doc....osjecala bi se u tvojoj situaciji ko da me netko zeli samo zbog para jer ne postuje i ne zeli razumijeti moju sitiaciju 🤷‍♀️

Grizli
    04. Kolovoz 2020. 11:53

Cure ima neka preporuku za neku klokanjcu u kojoj djete gleda naprije? Mi isprobali fredu, bebybjorn, ergobaby al sve mogu beba samo prema meni da je okrenuta, i nece nikako toliko se odupire nogama o mene da gleda gdje idemo i sto radimo. Neznam vise koju uzeti a glupo mi kupiti ergobaby 360 dat jos hrpu novaca ako ima neka jeftinija kvalitetna varijanta jer tko zna dal ce gospodicni i to odgovarat. A klokanica ce ocito nam uskoro morat biti opcija. Slijedom losih okolnosti morat cu pocet raditi bar one dane kad me u firmi trebaju jer seka mora opet na lijecenje, pa si mislim da bi uz klokanicu s malom mogla barem dio posla da bas jadno dijete ne ostavljam na cuvanje tako malo cijele dane. 

Lavica27
    04. Kolovoz 2020. 12:16

Grizli, pa sto ne kupis rabljenu ergo omni? Ja sam svoju adapt platila 450 s postarinom, nekpj zeni beba nije htjela u klokanicu a dobila je na poklon,dobila sam i poklon racun i garanciju. Oprala je na 40° s onom dm tekucinom dezificijensom i ko nova je.

annika
    04. Kolovoz 2020. 12:23

Cure, kratko cu vas pozdraviti. Nisam vas stigla citati, nadam se da ste sve dobro
    Mi smo nakon onog pregleda kod kirurga morali do zg i stihijski odlucili zbrisati na more tako da smo se na brzinu spakirali i put pod noge. Jednostavno ne stignem tipkati, sto zbog plaze, kuhanja, sto zbog nespavanja- M se svaku noc dere i budj i ja sam premorena. Prvo ga je patio trbuščić a sad zubi, cak sam mu dala noćas panadol. Kako smo se vozili par duzih relacija on se od npr. 3 sata vkznje derao po 2 sata.putujemo kuci pa krecemo s pretragama za operaciju
    Kad se vratimo, tipkam 

[iimg]

• Zarica
    04. Kolovoz 2020. 14:53

Annika drz se. 
    Losa mi isto imamo svabu pocetkom desetog. Zasad planiramo ic, al ovisi jos o situaciji kakva ce bit. Za ovako veliku svadbu bi isli s malim ako smo bliski s mladencima, ali bi se pokupili dosta ranije. Sigurno prije plesanja, napijanja i tog dijela koji mi se zapravo cini da je kritican. Mi idemo u restorane, medju ljude, na plazi smo itd. ali drzimo neku distancu koliko mozemo. Vjerujem da tako i vi.. Mislim da bi taj prvi dio na svadbi bio jednako 'opasan' kao i to. Ne grlimo se i ne ljubimo s nikim vec duze vrijeme tako da bi se isto ponasali i tamo. Ko zna koliko ce to stanje dugo trajati, mi pokusavamo naci neki kompromis sa zivotom:) 
    .
    Malcu nisu puno pomogle dve cice navecer, budio se kao i inace hhhhhh. Ali zato je danas opet bilo totalno gustanje u moru. Vec smo se dvaput kupali, jos cemo i navecer ako ne padne neka kisa. Stalno se prijete s tom prognozom.. 

ifkaminja
    04. Kolovoz 2020. 15:55

Grizli, i ja sam svoju ergobaby kupila na njuškalu. Novu s etiketama, žena ju dobila na poklon a već si ju je kupila, pa smo ju kupili za 800kn umjesto 1350 kolko je u dućanu.
    Iako, moram priznati, prije sam ju više koristila, od kad su ove vrućine ipak je u kolicima. Ali sam uvjerena da ćemo ju opet koristiti.
    Samo sam prije kupnje otišla u dućan isprobati nosiljku sa bebom, da vidim hoćemo li mi to moći namjestiti. Na neviđeno ju ne bi bila uzela.

ifkaminja
    04. Kolovoz 2020. 16:00

Kaj se korone tiče, nisam za "zaključavanje", ali nisam ni za izazivanje vraga. Moji su već u godinama, prvenstveno zbog njih ne bi išla. Nisu nekaj bolesni ali.. Napokon imaju unuku, a i želim da unuka ima bake i dede čim duže. Ja sam imala samo jednu baku. Ostali su umrli prije moje prve godine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.