ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    06. Kolovoz 2020. 17:22

Petra ja sam isto do nedavno davala samo malo kadica da sto vise isprobava okuse jer on nikako nije mogao sshvatit da je hrana zamjena za cicu 🤦‍♀️ A nisam ga htjela prejedat. I onda je samo jedan dan pojeo i nije trazio cicu i od tad san opet povecala kolicinu. Znam da to znas i sama, al sve ce to sjest na svoje, prije ili kasnije 😉 
    deedee ja sam dala oslica prije mesa. Imala svaki dan tu noc ulovljenog. Samo sam ga skuhala. Jeo i zblendanog i cak i komadice. Samo sam umirala od straha zbog kostiju makar sam stoput pogledala. 
    E a ja sam pocela njemu davat ono kaj i nama. Tipa danas sam nama u umak kuhala tikvicu i mrkvu, to sam dala i njemu i samo sam mu palentu skuhala.. 
    lorena moja sucut

Lavica27
    06. Kolovoz 2020. 18:03

Lorena,moja sucut!
    Ifkaminja pa prestrasno😳 Tocno znam kako si se osjecala,samo smo mi isli s hitnom do rebra,a doktorica je bila veca panicarka od mene🙄 Srecom mlada sestra je bila skulirana totalno.  Drago mi je da su curke bolje(mikio)
    Damnarexx kakvo oko :)) (a nije ni tebi lose bilo😁😁)Muz je pravi;samo se pojavio i rekao da sam drugi dan od 3-4.30 na tretmanu,piling, kupka i masaza. Ajme umrla sam i otisla u raj,probudila se sva podbuhla na masaznom stolu,zaboravila da imam djecu i muza u sobi🤣🤣🤣
    Petra gotov uzivancija,putujemo doma. Zapeli u koloni za trajekt🙄 Vidim kod tebe postojan kaos🙈 #izdrzi 
    .
    GRIZLI sad mi izasao oglas na fb u trgovini beba ili bebastore akcija povodom tjedna dojenja do 15.8. Na ergo omni -20%. Fin jw popust pa baci oko. I bravo za Mladi par,ima nade. Ja se razveselim kad mi nepoznato dijete u prolazu kaze dobar dan😄

Lavica27
    06. Kolovoz 2020. 18:05

P.s. deedee trebala si me vidjet jutros na plazi koja sreca jer mi je dijete naaapokon stavilo nozni papac u usta🤣🤣🤣Tocno kaska u svemu za sestrom po mjesec dana!

Lavica27
    06. Kolovoz 2020. 18:05

palac ne papac jebemti silu🤦‍♀️

DeeDee
    06. Kolovoz 2020. 18:17

Tnx Mrgud, sad sam se sjetila da si pisala dok ste bile na Cresu.. onda ce probat i to ovih dana kad se vratimo doma.  Ma tako joj i ja dam ono što mogu prilagoditi od našeg ručka, tipa  povrće i proso ili rižu ili palentu, ali mislila sam reći da ne kuham posebno za nju dok se malo ne konkretizira količina. Najviše ionako pojede banane a to ne moram kuhat🙈

[/url

DeeDee
    06. Kolovoz 2020. 18:22

Hahah lavice moja neće ni palac ni papac, ja sretna jer hvata noge ljenivica lijena.
    Bravo za muža 👍
    Joj nama jučer bila sestrična s klincima u prolazu da vide bebu dok smo tu, malci imaju 10 i 8 godina, nisam ih vidjela sigurno dvije godine i redovito zaboravim kako su ta djeca najdivnija, dođe mi da ih izgrlim na svaki odgovor ili komentar, pristojna djeca su mi nešto najslađe ❤️

[/url

PetraB
    06. Kolovoz 2020. 18:26

Lavice bemu misa, vec gotovo 😒
    Al bravo za nozni palac 😎💪🏼

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    06. Kolovoz 2020. 20:05

Kasnije citam ostatak, sad na brzinu pitanje.
    .
    Mislim da je Grizli imala slicnan problemcic.
    Znaci, mi smo jos uvjek samo na Novalacu i danas je dva puta kakala zelenkasti brabonjak i jako se mucila i crvenila. 
    A prije toga joj se stolica formulirala iz 'rijetkog' u 'pastu' kao malo gusce, jel..i sada dve kuglice.. 
    Kako joj pomoci da se pokaka ko covjek? 😶
    Da napomenem, nema temp, super je volje.

beba2025❤
    06. Kolovoz 2020. 20:40

Bravo za bebice🥰🥰
    Moja se diže par dana i jučer i danas napravi 2-3 koraka uz trosjed🥰🥰onda si valjda zamisli da zna hodati, pusti se, zakorači prema meni i tresne🤩sad su najsladji

annika
    06. Kolovoz 2020. 21:03

Vratija se šime
    Lorena moja sućut
    miki i ifkaminja dobro da su bebice ok
    Grizli ma to je neka droga sigurno cim su se tako ponasali klinci
    Ja ne znam kako vi mislite da vam djeca kasne, moj M jos ne radi hrpu toga, malo se vuce u krug i gmize unatrag i tl vi bilo to. Svladat ce sve, ima vremena
    Prijavljujem i prvi pad s kreveta na moru, fino na ledja

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.