Grizli moji ih imaju..tako da je svježi da svježiji ne može biti i tikvica iz maminog vrta :)
Ja ne gledam neki plan nego eto što imam dam mu...svugdje piše da sve sezonsko mogu a ima svega sada. Imam domaću piletinu, zečetinu i svježu ribu jer su brat i tata svaki dan na vodi a puretinu i junetinu sam kupila i sad ću mu tak svaki drugi dan davat netko drugo meso.
Losa kad si ti krenula s drugim obrokom? Ne znam jel to ide s 7 mjeseci ili ako dobro prihvate prvi može nakon par tjedana?
Ni meni ne radi aplikacija Bebin kalendar dohrane, a nekad pogledam neku ideju jer bi inace kuhala jednoteisto svaki dan.
Sjetila sam se da ti Grizli nisam odgovorila za Twistshake...Isprobali smo full opremu i sve nam je super. Jedino sam negdje zaj*** narudžbu, imam 2 kljunašice (veću i manju), nemam običnu bocu. Imam nove sisače, a nemam glupu plastiku kroz koju sisač ide
. Mislim da ću užicat od nekog da mi to da, bočica nova 70 kn, a ne treba mi uopće cijela bočica...
Danas nam stigla hranilica i Twistshake kuhalo tako da smo sve novo koristili . Na tom aparatu sam danas koristila kuhalo, blender i održavanje temperature i mnogo mi se dopada
. Polovno platila 550 kn, mislim da mi se već isplatilo koliko sam s guštom danas to odradila
.
-
Prijepodne probao borovnicu, sviđa mu se, ali kakoo je to izgledalooo .
Hej cure,
Mi danas otišli na selo ipak. Ajme kako je to izgledalo, getz koji takoreći nema bunker, nas dvoje povećih, beba u jaju, pas, kolica, krevetić, nastavi niz.. 😂😂😂😂
Uopće ne kužim kako je stalo sve. A šta je najbolje meni pod nogama nije bilo ništa. Ni na bebi kunem se 😂
Sad sam skuzila da u Pazinu ima Muller pa idemo u shopping kašica 🎉🎉
.
Grizli radila mi je jedan dan, sad opet ne radi 🤷
[/url
Htjela sam pitat kako je Grizli, obzirom na vrijeme u Poreču, ali sad se za svih brinem, ovakve tišine nije bilo bome dugo 😁
[/url
Evo i kod nas kisa. Izgleda da ce sutra bit kisni dan. Malo prije je pukla munja u dvoriste do nas, mali je iste sekunde pao u jaki plac. Bila nam je terasa otvorena tak da smo i mi poskocili pa ga je to valjda jos vise uplasilo. On isto gleda moju reakciju kad nije siguran jel nesto izvan granica normalnog. Mm me cesto zeza, skaklja, splasi il tak neke stvari, i onda mali uvijek zabrinuto pogleda u mene pa kad vidi da se smijem umre i on od smijeha. Tak da se moram smijat i kad bi najradje opalila ovog mog😅
.
Dns je mali napokon bas uzivao u moru. Ujutro je bio skroz zadovoljan pa smo se odvazili popodne stavit ga u kolut. Onaj iz dekatlona mu nije bio bas dobar pa smo mu kupili tu neki na standu. Znaci to je bila uzivancija. Bas se smijao i gustao, napokon! Cim smo krenuli hodat po moru je krenuo s uzbudjenjem, presmijesno. Inace je dobio ful pristeve po vratu i guzi ispod pelene, a more mu pomogne. Pa tako pristevi dolaze i odlaze ovisno kad se kupamo. Tako da smo ga poceli bez pelene kupat. Pelena mu smeta i more bolje djeluje bez nje. Inace ga nosimo dok nam voda nije do trbuha da nam ne umru ledja i onda ga buckamo. Tako mu bas pase. Eto bas smo super dan imali. Uspjeli smo i golf odigrat mm i ja. Bas sam ga sredila💪
.
Sto se tice cicanja jucer se budio samo 3x. U 1, pol 3 i 5. I ovo u pol 3 sam ga uspjela uspavat sa suskanjem za 2 min. Wooohooo. Tak da bi rekla da je dobra noc bila. Sad je pojeo obje cice pa cemo vidjet kak ce danas bit.
Zarice možda se danas izmorio pa prespava noć
DeeDee kišni dan pa svi spavaju haha
Ja jedva čekam da padne kiša jer ova sparina nije za ljude xD Klimu skoro cijeli dan ne gasim...mali kad ide spavati samo mu šator napravim s jastucima i dekom da mu ne puše.
Ne znam šta da mu sutra pravim...možda palentu s jabukom i bananom
Inace ovdje po plazi vidim cesto onaj kolut iz dma. Bas mi dobro izgleda. Manji je od svih drugih kaj sam vidla i ima kao neke leptirice iznad ledja koje podupiru bebu. Cini mi se dosta siguran.
Zarice možda se danas izmorio pa prespava noć
Mare iz tvojih usta..... drzim fige
Trebao bi biti siguran, međutim, kad imaš malog orangutana kao ja onda se beba itekako može prevrnuti. Moja inače "podnosi" kolut samo ako može povremeno nogama hodati po dnu, a problem je što kad stane se prevrne u more na leđa skupa sa kolutom. Veselo...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji