Ajme mikio i ifkaminja nadam se da ste imale mirnu noc i da su danas bebice dobro.
Petra isto tako i moj...znaci nije proslo ni tri sata on urla dok ne dobije bocu...sad sam mu povecala ml i stavim mu 2 cajne zlicice rizinih pahuljica dok ne potrosim jos ovo jedinice pa cu na dvojku preci.
.
Mi smo dosli kod mojih na par dana da nismo sami i nocas show....doslo mi da usred noci odem kuci hahaha
Probudio se oko 2 i prvo cendrao a onda se razbudio pa bi se igrao...jedva sam ga uspavala...samo je gledao oko sebe gdje je..al ajd zaspao je i do pola 9 smo spavali.
Hej cure
Mislim da sam potvrdila teoriju o kasicama... Vesna spavala do pola 9, a Karmen krenula u 5 nesto se meskoljit pa sam ju opet prebacila sebi, zaspala odmah i spavala makar joj je promocila pelena u nekom trenu, a ja nemajka ostavila ju tak jer sam htjela bas vidjeti do kad i eto u pola 8 negdje se pocela budit, pokakala se odmah al bez izvijanja i kenjkanja... Danas cemo opet ipak preskocit kasice... A sutra krecemo sa par zlicica samo.
Problem na boci i dalje ostao tako da tu je ili problem radi zubica ili trebam na dvojku 🤷🏻♀️ vidjet cemo
url=https://lilypie.com][/url
Dan žene.. Baka nam je bila kritično 4 dana, noćas umrla 😔😭🥺😢
Mikio i Ifkamija nadam se da su dječica dobro.
Petra T uživa u slingu, hvala ti!
Dalje nisam popamtila, baš sam u komi od kad su nam javili iz doma da je baka umrla..
Beba tako je, hvala ti🤗🧡
Petra jao jao. Nadam se da ce curke bolje reagirati na dvojku. Msm da cu u iducoj narudzbi i ja ju uzeti.
Lorena moja sucut! 😩😩 Bas mi je zao. Drzi se.
sama imam staru, bolesnu i pritom jedinu baku...i uzasavam se pomisli da uskoro i to dolazi.
Lorena, moja sućut..
Moja cura je dobro. Noć je bila dobra. Pred spavanje je imala temp, ali sam joj stavila 2/3 čepića. Danas nema temp i normalno cica, dala sam joj samo batat. Rehidromiks nema šanse, ni običan ni banana. Ali ima dosta mokrih pelena, pa ne brinem.
Mikio ti kad si uvodila dohranu krenula si sa mrkvom ako se dobro sjecam. Nije ti bas bila prihvatila, kako si to rjesila? Mi krenuli sa tikvicom. Kad mu prinesem zlicicu do usta on vec ima nagon na povracanje, samo prvi put kad sam mu dala se radovao i kad je progutao imao je nagon za povracanje. Danas sam pomjesala sa jabukom, ista stvar, cim osjeti miris 🤢.
A kad jedem krusku ili breskvu dam mu da polize to mu je ok par puta i onda okrene glavu. Jesi ti radila pauzu ili si uvodila nesto drugo?
Lorena iskrena sucut! Znam da je tesko al baka ce vas cuvati s neba. Zvuci glupo i kao floskula, al ja u to zbilja vjerujem, i zelim vjerovati jer moja M ima tako nekoliko anđela cuvara. Cuvajte se i od tuguj!
PetraB dobro da si skuzila gdje je problem da se ne muce curke duze vrijeme.
Skoljka koliko se sjecam meni je patronazna bila rekla ako kad dajem razlicite namirinice kroz par dana bebi i ona svaki put ima nagon na povracanje da pricekam pa pokusam opet za par dana jer da mozda nije beba spremna. Al cure koje imaju cise iskustva ce ti rec tocnije meni je to negdje u sjecanju ostalo al kako kod moje to nije bio slucaj nisam to bas si memorirala... Sretno!
Moram podijeliti događaj dana meni osobno. Isla u trgovinu i unatoc kolicima i svim kukicama i vrecama, kupila sam puno previse, najvise zato jer sam uzela cijeli paket mlijeka koji nisam mogla dole ugurat u kosaru uz ostalu hrpu stvari. I vec na blagajni sam mozgala kako cu uopce do auta. Al me iznenadio mladi par klinci prakticki cca 18-19 godina. Ponudili se da mi ponesu stvari u auto iako jos nisu bili na redu na blagajni. Decko je prije nego sam se snasla i odgovorila, a jos mislila rec kao da ne treba da cu se snaci, on uzeo paket mlijeka i 1 vrecu stvari da ja ne moram nista nositi nego samo kolica gurati i odnio mi do auta, ne bas blizu parkiran. Jos je i sacekao da slozim kolica i stvari u auto da mi netko ne bi uzeo sto dok smjesitim M u jaje i jos mi zazelio lijep dan. Znaci meni je to toliko popravilo dan koji je kreno nizasto. Decko nije htio nista za zahvalu pa sam mu rekla samo da jednog dana zelim da moje dijete bude tako fino i lijepo odgojeno kao njih dvoje. Sto drugo rec takvim ljudima.
Lorena moja sućut 😔
Ja nisam vjernica ali imam ta neka svoja uvjerenja i isto tako volim vjerovati da nas vide i čuvaju ❤️
.
Mi smo tu na selu pa nemam WiFi a taman sam u nekoj promjeni tarife pa pokušavam štedit internet. A i odgovara mi isključiti se malo od svega, nemam baš nešto pametno za pisati :)
Danas sam joj u kašicu umiješala piletinu na skroz sitno ali očito nedovoljno sitno jer je svaki komadić uspješno pljunula a nemam štapni ni blender tu. Svaka vam čast oko truda oko kašica, ja sam zaključila da ću joj dok pojede ovako ništa i dok mi je jedna kupovna kašica dovoljna za dva dana (i još ja pojedem ostatak) kupovati jer mi se stvarno ne da kuhati pol mrkve i osminu krumpira. Kad ste i jeste li uopće dale ribu? Mogu dobiti najfrifškijeg oslića pa sam joj mislila juhicu raditi s tim i uvedenim povrćem..
Još sam nešto htjela pitati ali sam zaboravila..
Kod nas ništa novo, zubi ni u tragovima, od puzanja ni p, i dalje glumi da skače s padobranom i eventualno se vrti u krug :D
[/url
Grizli ja sam isto tako sokirana i odusevljena kad mi se tako nesto desi, pogotovo od mladje generacije (jbg ja vec stara 🤭). Al bas je lijepo to i stvarno se i ja nadam da ce jednog dana i moja djeca biti takva. Bravo za decka 😎
DeeDee ti kad opisujes svoju V kao da opisujes moje curke... 🤣, ajde V se jos i trudi ali isto pretezno izvodi skok sa 2000 m, a K je pak prica za sebe... Ili lezi na podu na ledjima i samo se zarotira malo da moze do V doc s jednom nogom i onda ju ritmicno zaj... A rucice obicno na trbuhu prekrizi i na drugu stranu gleda... Kao ne radi ona nista 🙈... Ali isto od puzanja nis, a kamoli neki patulja, vrtni ili snjeguljicin, svejedno 🙄. Jos mi K sad pocela se jace izvijat pa na glavi i stopalima (na ledjima) se kao odguruje... Onda letam i okrecem ju odmah na trbuh a to ne voli bas 🤣
Ali zato mije janje pelena je prava akrobacija... Jedan dan sam V za nogu uhvatila u zadnji cas prije nego li je "skocila" na pod.
Mikio kak ide s N? Jel je ima posvuda? 🤭
Lavica nam opet negdje u miru i tisini kavu ispija 😉❤️
I zaboravih pohvaliti sina ali i jucer i danas ciste gace skroz... I kakanje obavio na tutu 💪🏼😎
Sortiraj odgovore
Najstariji