Ma ja ne mislim da kasni niti se brinem, samo kažem kakvo je stanje 😁
Drago mi je da si natrag 😊
[/url
Lavice bravo za muza, neka si ti uzivala zasluženo! Trajekt 🙄... Palac 😍...
Annika jeeej vratija se sime! Samo kad se nije M udario kad je pao... Al tocno se vidi da je kod tebe reakcija skulirane iskusne majke 😕👍
Damnarexx moja nije na AD, al je imala zatvor par dana i dok od kruske odradio svoje. S time da sam ja kuhala kruske pa na sokovnik ih sok joj dala da pije, a pulpu koja je ostala umjesala u palentu. A sad zna cim jede bananu ili mrkvu imat tvrđu stplicu mi to zovemo baline 🤭 pa joj ja obavezno uz to stavim nesto sto otvara recimo krusku ili palentu ili tilvicu od nje isto mekse kaka i drugi dan ne koristim ni bananu ni mrkvu.
Trešnja danas kod moje prosla fascinantno za jednu vocu! 💪💪💪 Ima nada da ipak ce jest neko voce!
Beba 😍😍😍 kako slatko... Zlato malo!
Mikio jesi probala zvat u rodiliste da pitas gdje se vade baterije... 🤭
Pozdrav drage cure 😍😍😍 Napokon sam vas malo stigla, usporile ste nešto ovih dana 😂 Čitam vas kad ulovim vremena, ali nikako do kraja doći. Drago mi je da ste sve dobro, kao i vaše bebice. Sve smo manje više u istim mukama. Kod nas je trenutno najveća muka hrana, ali proći će i to valjda. Prvo mu se nisu sviđali ukusi, pojede nešto malo, pa je onda počeo bolje jesti i najednom opet neće, ali sad neće ni da proba, tj da otvori usta. Frustrirajuće jako.
Male šmizle sve znaju.
Vi koje ste na moru uživajte i za nas koji nismo 😁
Lavice.. blago tebi.. sat i pol uživancije.. ajme, ja već sanjam da se negdje maaalo maknem. Kad mi je frendica pričala da joj je prvi izlazak nakon poroda bio koncert Rozge i da se zabavila, umirala sam od smijeha. Sad bi i ja. Kak se kriteriji spuste. Da se razmemo, i frendica i ja smo više tip za recimo Dubiozu i slično.. nek mi oproste fanovi Rozge
Bemu, zaboravila sam ko je pisal za klince 8 i 10 god kak su pristojni.. znala sam i ja, prije desetak godina, jednu djevojčicu od 8-9 godina, kćer od danas najbolje frendice. Dakle- pristojnije i kulturnije dijete ja još nisam vidjela, prekrasno odgojena. A onda se desio- pubertet. Kaj da velim, sad se nas dvije sprdamo kak sad znamo bolje za moju. Da se razumijemo, ona je i dalje kulturna i pristojna, sad već žena a ne cura, ali kaj radi od sebe i s tim izluđuje nju i mene.. ne znam. Ja bi ju već odavno lansirala (to velim sad, al znam da bum ko i ona ak bu sitacija slična). Kad je krenula s piz*arijama, nas dvije smo vodile razgovore o internatu za djevojčice u Alpama kod časnih sestara tak da ona čuje. Nije joj bilo svejedno
Dok je palilo. Mislim da sam se u tome školovala- ništa priča- direkt kupnja karte za bus
Moj malac je apsolutno nezainteresiran da jede prste na nogama. Mislim da nikad to nece ni radit. Grabi ih i zabavlja se time, ali ne trpa ih u usta. Nije procitao prirucnik kako se bebe moraju ponasati Bitno da trpa kamenje s plaze, zemlju i tako redom. Jucer sam se na plazi bila zapricala sa sogoricom i ugledam ga s grancicom u ustima. Opet se zapricam i ugledam ga kako znjopa kruh
Nasao ga ispod krpa i izvukao. A nit ne puze jos... Mi na moru jos 2 dana i onda se vracamo u Zg. Neda mi se :( Bas nam je super ovaj tjedan. Navikao se mali na more, a i mi na ovaj primorski ritam.Tak sam ljubomorna na morske bebe i mame (DeeDee, Simbalija i ekipa)… mozete bit na plazi kad zelite...nas mali je tak dobre volje na plazi. Cijeli dan budemo u hladu na casmatinu s povremenim buckanjima u moru. Njemu nikad nije dosadno i puno manje cendra. I jos se izdrzi vrucina puno lakse nego u Zgu.
Grizli 🥰kad vidiš svoju M tako,, istopit ćeš se❤️
Damnarexx, kao i Grizli, dala sam krusku, jer 4dana ne može kakati, a stalno pokušava. Mrkvu nije ni jela, nego tikvicu s bananom, ali eto.. Očito joj to smeta. Danas je pojela tu krusku, ali opet ništa.. Držim 🤞da vi uspijete s kruskom🥰
Zarice🤭🤭ja im također zavidim🤭🤭uživajte još ta dva dana❤️
Kod nas vec 2 noc Mikio night… 😕🙄😏 Ja ne kuzim sto njoj dodje svaki 6-7 dan da ono divno spavanje ode u krivom smjeru. Znam nezahvalna sam jer svakih 6 dana imamo 2 lose noci pa 2 onako pa opet nekih 6 dobrih ali ona izgleda toliko izmoreno da je mm komentirao da ima facu ko ja nakon poroda.
Stalno se nadam da ce shvatiti kako spavat na trbuhu al nikako vec mjesec dana se borimo s time. Okrene se na trbuh i u snu ostane ko sfinga. Tokom dana kad je budna sve moze i spusti se i dudu si stavi u tom polozaju sama u usta, al ne i tokom noci. I onda od umora udari glavom o madrac i tu krece show. Probala sam dežurat kad se okrene da joj ja spustim glavu al se probudi momentalno. Ima neka vjezba ili neki trik kako joj pomoc da svlada to?
Curke drage, ja sam na pilot modu već par dana, beba ne spava uopće, cijelu noć cica. Izbija joj još uvijek ta druga gornja jedinica i to je pakao, nervoza, ima 37temp, proljevastu zelenu stolicu..
Dodatak plus krenula je puzati 🥰 onako lijepo pravilno na koljenima i u dva dana je krenula biti ekstra brza i sad glođe cijelu kuću 🙈 ili se diže na noge.. Znači mira 0 minuta. Još se drugi tjedan cijepi, jao meni. Ne znam kako do Rijeke.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija a jooj kod tebe znaci turbo veselo...
Mikio drugi put me molim te lazi, ne govori istinu za boga miloga... Domah si skuhala kavu kad sam procitala tboju poruku i umalo zaplakala.
Jel probala koja pomjesat voce i/ili prosene pahuljice i semolinu hipp? Ili se ne smije s njom mijesat ništa osim vode. Imam je jos malo za potrositi a samu mi glupo dat kad isprobavamo tresnju ovaj tjedan, a i nece joj biti dosta za kasicu samo ona.
Curke drage, ja sam na pilot modu već par dana, beba ne spava uopće, cijelu noć cica. Izbija joj još uvijek ta druga gornja jedinica i to je pakao, nervoza, ima 37temp, proljevastu zelenu stolicu..
Dodatak plus krenula je puzati 🥰 onako lijepo pravilno na koljenima i u dva dana je krenula biti ekstra brza i sad glođe cijelu kuću 🙈 ili se diže na noge.. Znači mira 0 minuta. Još se drugi tjedan cijepi, jao meni. Ne znam kako do Rijeke.
Bravo za malu puzalicu🥰🥰mama, drži se🤞prvih 20 godina je najteze😂
Sortiraj odgovore
Najstariji