Tek sam oci otvorila vec jedva cekam navecer lec u krevet 😴😴😴
Takoder 🥱🥱
Dao 1x nocas mm ad umjesto cice. Vristala je prvo nakon svaka 2 gutljaja kao nije to to i dizala se i trazila me okolo. Al popila je na kraju i zaspala. Ja sam se maknula iz sobe da me ne vidi.
Popila je 80 ml i opet budenje za 2 sata i trazila cicu.
A budemo i nocas opet 1x probali.
Losa slazem se skrpz s tobom. Pogotovo nakon 6 mj starosti bebe. Ja sam to jedva objasnila mm da ad nije otrov i da neke bebe samo od toga zive i da je sve ok. On se nikako nije dao da probamo s tim. Kaze da se radje izdojim. Necu, nije mi ugodno i bole me bradavice poslije. Zasto da se mucim ako nemoram.
Danas uvodim rucak i piletinu. 💪🏼
Naviknuti će se i na bočicu.
Moja pije izdojeno ponekad, ali nastavila je sisati bez problema i dudu ima kad ide spavati.
Bit će ok. Jesi bar ta dva sata spavala?
Joooj joooj vidim muke po cicanju i spavanju 😔.
Mikio, moj je iskljucivo dojen, ali spavaa cca 6- 7 sati u komadu, mislim otkad je bio 3 mjeseca. Imao je 2 faze po tjedan dana kada se budio oko 3,4 baš gladan.
Kod kuce uvijek dojim na lezeci jer nam je lakse, ne grije se od mene i tako je imao bolji hvat kada je bio mali pa nam ostalo. Uvijek posisa do kraja, obavezno jedni dojku.
Zadnjih nekoliko dana se budi od 4h nadalje, ali s dudom produzi do 5, pola 6. Nikad ne pretpostavim da je gladan, dobije sisu samo ako š š š nunanje gore-dolje ne upali 😀.
Otkad je ljeto pocelo, njemu je prvi obrok oko pola 6, malo se mazimo i ustajemo. Je rano je, ali budem naspavana s obzirom da on zaspe prije 22h, a ja sat dva poslje.
Forsiram rutinu od pocetka, naravno nekad ne ide po mome, ali nije mi bilo tesko kao tebi i nekima ovdje nikada.
Ja sam nekidan pisala da cu mu ubaciti jedan obrok ad-a samo iz razloga da se malo smanji ta ovisnost o sisi. Najlakse je, to stoji, ali mislim da treba biti moguce ostaviti ga s tatom ili bakom, a ne cekati da krene u vrtic pa da bude prisiljen odgulit 8h tamo bez mene. Idemo polako vidjeti kako ce ovo izgledati. Naravno da sam 3 dana odustajala i nisam mu davala ad jer glupi mozak ne surađuje i bori se s tim, ali eto jucer je za obrok u 18h dobio bocicu. Baka ga nahranila, ja spremala po kuci, preporodila se. Sljedeci obrok u 21h, prije spavanja, normalno sisao i zaspao. 🤷♀️
Morala malo izdojiti oko 4 jer je bila poplava 😂 . Ali motivira me da bi nekada mogla otici negdje poslje hranjenja u 15h i ostati do kupanja (20.30h). 😲😲😲
Pun mjesec i grmljavinsko nevrijeme malo nemira kod nas, al necu se zalit jer znam da je mnogima puuuno losije prosla noc nego nama.
Mikio ja se nadam da si bar malo odspavala nocas i da ce kroz koji dan malecka prihvatiti nocno bocicu da mozete svi skupa malo odahnuti. A nadam se i da ti je muz svatio poantu ad-a.
PetraB slazem se skroz lako je klatit slamu kad je karakter bebe takav kakva je moja M 100 put sam se pitala cime sam zasluzila takvu bebu koja je 98% vremena stvarno super ko da imam lutku bar za sada da se ne ureknem. I ja oduvijek govorim tajna je u imenu nije sve i genima. Nisam do sad upoznala puno osoba sa njenim imenom tako da neznam kakve su al ako su sve bebe takve onda bi jednog dana i drugo djete nazvala tako pa sam sigurna 🤭. Bravo J za uspjeh! 🤞👍
Dam se kladiti da za nekih 13-14 godina cemo sve luditi kako su pubertetlije nemoguci nam, a Ninuska ce biti uzorita.
Tek sam oci otvorila vec jedva cekam navecer lec u krevet 😴😴😴
😂😂😂😂 Čim ovo pomislim ujutro(a pomislim i prečesto) znam da će biti duuuuuuugi dan 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Moja je sinoć bila super, zaspala u 20, probudila se u 23 za cicu i onda tek kad je zagrmilo u 6 jer je mm spuštao roletne. Onda je papala i ustala u 9. Odmah je super volje kad je naspavana, jučer je bila super cendrava. Ne znam, ona nije po špagi ima baš svakakvih noći i dana.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Pozdrav cure od jednog padobranca 😂 znaci citam vas od samog pocetka, moja sefica je napunila 5 mjeseci prije 2 tjedna, tako da sam vas koristila kao wikipediju za sve zivo jer je vecina vasih bila mjesec - dva starija... inace nisam neki fan foruma jer se stvarno svasta mora procitati da bi dosao do neke informacije koja ti treba, al skidam vam kapu svima ( cak i gdinu. Jasni koja me uspila toliko nasmijat da sam jednom probudila malu😂) radi vas sam kupila i casmatino i onu hranilicu Cam Idea i pola dm-a zitarica, stvarno nemate pojma koliko ste pomogle jednoj mamici koja iako nije bas najmlada sa svojih skoro 34 godine, al oko mene ili su rodile prije 10-tak godina ili bebe jos nisu u planu
eee sad da i ja nesto pitam, mozda ste i spominjale prije, al ovaj mozak jos nije u svojoj punoj funkciji 😂 pocela sam sa mrkvicom ima 3 dana, sama parim, miksam, mali od kuzine hahaha, imam i onih zitnih iz dm-a, al mislila sam pocet sa onom Hipp - Baby First Semolina, sad nju kao davat predvecer, al za pocetak ipak kroz jutro... jel nju tretiram isto kao i kasicu od mrkve, znaci ne utjece na bocice mlijeka koje pije ili kako? ona je sad na Aptamilu ima 2 mjeseca, ne dojim je vise jer se moje govno od artritisa vratilo
Cecy dobrodosla :)
.
Evo nam oblaka..sad zavidim svima na moru jer u Os je sparina nepodnosljiva. Rekla sam muzu da idemo i mi s njime na Murter 😂😂
.
Mi smo dns papali 🐇, tikvicu i batat...i sve je smlatio ☺
.
Dal vasi kad se udare prvo cekaju da vide hocete li reagirati? Moj sad poceo kad padne prvo gleda sta cu ja i ako nema reakcije suti a ako slucajno me prepadne odmah krene plakati. 🙈
.
Petra #izdrzi...i nznm jesam napisala..bravo J za pelenu...mogao bi on to brzo ako tako nastavi.
Ja sam grozno reagirala kad je prvih par puta pala pa sam od frendice odgajateljice dobila po nosu da to ne radim jer da plašim malu, sad se nekako priberem iako mi nekad pobjegne onaj uzdah aaaah. Doduše moja mala je striktna oko pada, ako je boli plače, ako ne boli nastavi se igrati. Tako da sad reagiram ovisno o njoj, danas je stoput pala na nos (kad iz sjedećeg ide u puzeći) i niti jednom je nije omelo u onom što je radila a izgledalo je grozno, ali zato je u jednom trenutku kako je sjela krivo stavila nogicu i otišla joj ravnoteža i pala je iza na potiljak na parket i samo se čulo bum i odmah je krenula plakati. Onda sam je nunala par minuta i smirila se.
Mislim da kad krene padati "za ozbiljno" da ću na Vrapču završiti 🙈
--
Cecy dobrodošla 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Cecy pozdrav... Moja kad jede semolinu ja joj to racunam kao 1 obrok pa preskocimo dojenje ako pojede dovoljno.
Mare di si zekana nasla? Zasto ne iskoristiti priliku ako mozes ici u Murter... Meni odmah dodju suze u oci kad se sjetim da mi propao GO tamo. I da moja isto reagira kad se bubne samo ako ja reagiram. Naravno ako je to neki udrac ono laganini kad se posteno zvekla nekom igrackom po licu onda se derala bez obzira sto moji reakciju nije viidla.
Cure imate vi kakav detaljniji popis namirnica po mjesecina koje oni mogu jesti... Malo se gubim, a meni ona app kalendar dohrane ne radi. DeeDee tebi radi?
Sortiraj odgovore
Najstariji