Joj kad čitam ovo uopće mi više nije žao što je sad na kaši i AD-u..jer kako smo to ustalili počeo je spavati i po danu a bome eto i cijelu noć. Sisa ujutro kad se probudimo jer mi se tu ne da ustajati još al to nije da se najede nego više da se napije :) i to je pitanje dana kad će presušiti
.
Sutra mu planiram zečetinu i tikvicu spremiti ili batat...ili sve troje...vidjet ću ujutro. Muž opet ujutro odlazi na teren tako da smo iduća dva tjedna nas dva sami...mislim da ću sredinom tjedna otići malo do svojih pa tam biti par dana...ovisi od vremena..malo da se kupamo u bazenu. Danas smo ga poslali baki na jedno 3-4 sata popodne a mi uzeli čistit stan...jedva sam čekala da idemo po njega :)
Zarice da, mozda bi upalilo ako par noci budes dosljedna. Neznam… Probaj pa javi 😏 ja jos nemam snage za to. Nadam se bar par sati sna u komadu trenutno. Mali koraci 🤪
Beba istina, i ja vec placem kad gledam slike kad se tek rodila kud je vrijeme otislo… Al ja sam hodajuci zombi. Doslovno. Ja trazim samo 5,6 sati sna u komadu. Vise ne funkcioniram ni po danu a ona je sve zahtjevnija. Po noci se jedva odrzavam budnom dok doji. Pa bi voljela ili da mm proba dat bocicu da ja prespavam bar 1,2 cicanja. Iako ona se nocas derala, mm nije trepnuo. On to nis ne cuje 🤦🏼♀️
Tak da i da odem u drugu sobu vjerojatno cu se ja dic probudit muza da joj da bocicu 😅
Btw sad sam joj prije spavanja dala cicati, 2 cice je ispraznila skroz i jos se derala pa sam joj dala 50 ml ad i jos se derala pa sam dodala jos 50 al je samo pola od toga popila. Znaci 2 cice + 75ml ad. 😳😳
Jesi već pisala, pa sam fulala??
Jesi joj dala AD da popije jednom u noći?
Moj se nekad skoči, a nekad se pravi da ju ne čuje.
Ako znam da sam ju nahranila prije pol sata, znam da nije gladna, podbodem ga pod rebra i kažem USTAJ!!!!!
Da vidiš kako čuje 😂
Jednostavno, odi spavati nakon što ju nahranis, neka nju muž uspava i iduće njeni buđenje neka ju nahrani bočicom. Stavi si čepiće u uha i spavaj tih 4-5 sati u komadu.
I bok. Kad se tata i beba naviknu, bit će vam super.
Zarice da, mozda bi upalilo ako par noci budes dosljedna. Neznam… Probaj pa javi 😏 ja jos nemam snage za to. Nadam se bar par sati sna u komadu trenutno. Mali koraci 🤪
Beba istina, i ja vec placem kad gledam slike kad se tek rodila kud je vrijeme otislo… Al ja sam hodajuci zombi. Doslovno. Ja trazim samo 5,6 sati sna u komadu. Vise ne funkcioniram ni po danu a ona je sve zahtjevnija. Po noci se jedva odrzavam budnom dok doji. Pa bi voljela ili da mm proba dat bocicu da ja prespavam bar 1,2 cicanja. Iako ona se nocas derala, mm nije trepnuo. On to nis ne cuje 🤦🏼♀️
Tak da i da odem u drugu sobu vjerojatno cu se ja dic probudit muza da joj da bocicu 😅
Btw sad sam joj prije spavanja dala cicati, 2 cice je ispraznila skroz i jos se derala pa sam joj dala 50 ml ad i jos se derala pa sam dodala jos 50 al je samo pola od toga popila. Znaci 2 cice + 75ml ad. 😳😳
Jesi već pisala, pa sam fulala??
Jesi joj dala AD da popije jednom u noći?
Moj se nekad skoči, a nekad se pravi da ju ne čuje.
Ako znam da sam ju nahranila prije pol sata, znam da nije gladna, podbodem ga pod rebra i kažem USTAJ!!!!!
Da vidiš kako čuje 😂
Jednostavno, odi spavati nakon što ju nahranis, neka nju muž uspava i iduće njeni buđenje neka ju nahrani bočicom. Stavi si čepiće u uha i spavaj tih 4-5 sati u komadu.
I bok. Kad se tata i beba naviknu, bit će vam super.
Pobjeglo mi. Moj je na terenu po mjesec dana i onda dodje na tih par dana. Tada ja odmaram.
Ako "ne čuje" bebu, čuje mene ☺️
🤞🤞Večeras spavaj💪
Isuse, premorena sam 😔
Grizli kao da sam ja pisala... No... Tvoja M je vrlo slicna mojoj M (kazem ja da je nesto u imenu 🤭) ali J me zato vrlo brzo spustio na zemlju... Ma kaj spustio, bacio me 🤣... Jaaakooo puno ovisi o karakteru. Tocno kaj Lavica kaze, ak je dijete takvo, na zalost mislim da pomoci nema osim ovoga sto Beba kaze a to je pomoc muza u noci. Mikio tako ti zelim da nije N takva vec da joj je ovo faza i da ce jednu noc to samo prestati ❤️
A sada... Da pohvalim svog sina... Znaci ciiiijeeeeli dan piski na tutu, iskoristio je guzvu kad je popodne trebao spavati pa sam mu stavila pelenu i tad se pokakao. I kad su nam dosli frendovi, zsigrao se sa njihovom curkom i upiskio se al odmah mi je dojurio, promijenili gace i do spavanja opet samo na tutu. Ja sam tako ponosna na njega. 🤭 Da se razumijemo, ne ide on sam od sebe, ja ga svako malo podsjetim al svejedno... Ovo je ogromna stvar za nas... I to bas iz raxloga ovog sto sam navela gore, karakter... S M je to bilo toliko jednostavno, a on je uzasno tezak i mi borbu vidimo vec skoro godinu dana. Tak da ovo je 💪🏼😎
A sad se idem onesvijestit... Jos 5 dana 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Ja uvijek dojim lezecki (osim ako sam izvan kuce) zato sto mi je tako najzgodnije. Dugo nam je tako odgovaralo zbog grceva, a mene tako ne bole ledja. Ne mislim da to ima veze s nocnim cicanjima - bar kod nas. On meni fino popapa po noci, nisu to 2,3 sekunde. Zato se i nadam boljem rezultatu kad uvedemo veceru. Kuzim da mu je cica i utjeha i mazenje, ali mislim da je moguce izbaciti nocna cicanja bez obzira na to. Al nije da mu ja dam cicati kad bi se on mazio nego kad je gladan. Preko dana je to na 3 sata ili duze. Meni je nocno cicanje bilo ok dok se on budio 2x, ali sad kad je poceo pretjerivat mi se i neda bas non stop budit🙃 S obzirom da sam uvijek u polusnu kad imamo te nocne rituale, nemam zapravo pojma kolko puta se to ponavlja kroz noc (osim da je puno😅). Tako da sam odlucila od danas sve zapisivat pa da vidim s cim imam posla😁 Moram si pisat u kolko se budi i kolko dugo cica svaki put.
.
Petra, kak je J izgurao danas do kraja?
Petra sad vidim komentar. Bravoooo za malca :) Bas super da je krenulo:) e da, slazem se da je isto do karaktera bebe...
Tek sam oci otvorila vec jedva cekam navecer lec u krevet 😴😴😴
url=https://lilypie.com][/url
U globalu se slazem sa svime, ali nek se nitko zbilja ne uvrijedi, vi koje imate najzesce stavove imate i srecu da ste dobile bebe koje spavaju. Ja sam s mrgudom imala faze da je on znao spavat po 6 sati, a sad smo trenutno u fazi da se budi svakih sat i pol- dva. Ok mozda nije glad, a mozda i je. Nemam pojma. Cesto pokusam svasta, dudu mazenje nosenje i ako nista ne upali onda dam cicu. A kad budenja budu po 5 puta u noci onda dam odma jer doslovno ne znam za sebe.
Vjerujem ja da se on mozda ne najede kak spada jer zna da moze dobit kad hoce, al fakat vidim po sebi kad se imalo odmorim kolko imam vise smage za sve. A zadnjih par dana nam je i duze spavanje poslje rucka koje smo zadnjih mj i pol imali ispraksano i to postala borba. Tjesim se da je do promjene okoline i da ce za koji dan bit opet ok. E a i danas je pun mjesec 😂🙈
Jutro cure. Ne dnam dal da kazem dobro jer vidim da je bilo veselo.
Ajmo najprije sa dobrim Petra bravo za J. Pravi decko :)
Eh sad nespavalice. Ja stvarno nisam pametna sta reci. Mi smo kombinacija dojenje/izdajanje kasica ad. Mrgud moj malac je prije isto bolje spavao. Znao je odvalit po 6-7 sati u komadu. Doduse tada bi do popodne jeo na svaki sat sat i pol ali odspavao bi. Ali inace je beba koja bas ne spava. Preko dana je znao odspavati u dva navrata po 20-ak min. A sad po noci ne spava. Zapravo, zaspe izmedju 23 i 00:30. Nekad nas pocasti pa to bude oko 22:30 i evo budni smo uz dosta budjenja nocu. Sad sam vec lagano premorena da bih uopce i brojala koliko puta. Mislila sam da je gladan pa se zato budi jer vidim da fakat imam manje mlijeka al s druge strane znala sam mu dat 5 mjera ada i probudio bi se nakon sat i pol. Ni sama vise ne znam sta da mislim i radim
I da, Mikio. Nemoj se molim te naljutiti jer pritom ne mislim nista lose. I znam da je mm stvarno angaziran i da uzme malecku da bi mogla odspavat (sto bi zapravo svaki partner i trrbao jer njihovo je dijete kao i nase al budimo realni, ima masu slucajeva gdje to nije tako) ali zasto je on toliko protiv ad-a i forsiranja tebe da se izdajas. Da meni to moj muz kaze a ja premorena i boli me i sve to skupa, mislim da bih ga zatukla.
U svakom slucaju, drago mi je da je shvatio da to nije djavoljev napitak ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji