ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    31. Srpanj 2020. 14:45

Petra hvala ti, to mi je i mama rekla. Da ona prvo "slini"par dana dok se ne iscisti i onda je to to. Ja sam kao mala imala teski oblik astme al me spasilo sto smo zivjeli u Dubrovniku,4 mj bi bila danonocno na plazi,i ni traga astmi.
    Grizli ja sam smrznula tako i tikvice i blitvu i svasta!
    Anna crkoh na patuljke i snjeguljicu🤣 Ni moj ne zna sta je sve navedeno, ide u krug i unazad nekad i dize guzicu ko crv🤣
    Sta ste sve navalile na taj pastrnjak🙈
    Lorena otkazi inace ce biti samo jos gore uz goste,tj.to bi ja napravila...

Lavica27
    31. Srpanj 2020. 14:49

E da bocice,Petra je pisala da jedna od curka ne zna piti na bocu,moj ima Tommee Tippe i svako 5.hranjenje on zaboravi kak se vuce i onda pizdi i urla. Ne razumijem jednostavno. Jest da ga dojim prije toga al kako 4 hrnjenja popije normalno a to 5.ko da prvi put bocu ima!? Mi imamo 4+kljunasicu od twistshakea i DeeDee isto ne zna sta da radi s njom,on je cucla🤣 I halapljiv je jako i kad mu dam vode da pije na obicnu bocu,da ulijem 200ml rjesio bi sve i kad ga prekinem nakon 30ml to je plac samo takav. 

• Zarica
    31. Srpanj 2020. 14:53

Nama isto tikvica hit ljeta :)
    .
    Znaci sinoc bar 5 budjenja, prevruce je konstantno. I svaki put hoce cicu da zaspi. Sad smo se dog da ce mm sutra bit pored njega i uspavljivat ga ako se bude budio, eventualno ce mu vode nudit. Inace ne reagira lose na vrucinu al dns ga ocito satralo. I isto bude sav ljepljiv i prljav tak da smo s kupanja jednom tjedno skocili na 2x put dnevno.
    .
    Zaboravila iskomentirat casmatino na plazi. Nama je to prekorisno ispalo, ne znam kako bi drukcije s njim duze boravili na plazi. Stavimo ga djelomicno isood satora i mali moze satima se vrtit po tom. A stanemo i ja i mm :)
    .
    Vidim da su ova Kinderkraft Pilot kolica o kojima ste pricali Amazons choice tako da vjerujem da su dobra. Nikad me njihov izbor nije razocarao.
    .
    Lavica, jesi na Bolu? Ako jesi bila sam u tom hotelu. Ima jedan malo bolji pa malo losiji i oni apartmani, al je sve kao jedan kompleks. Boravila sam na sve tri lokacije i svaki put je bilo odlicno tako da 👍

• Zarica
    31. Srpanj 2020. 15:00

I moj je puno brljao s kljunasicom, al dosta sam je forsirala i sad vec ide nekako. Bas nisam htjela da vodu i kasnije sokove pije na dudu...
    .
    Lorena, bas sam htjela rec da uvalis malo pospremanja dragom ako vec moraju dolazit :P

• AnnA
    31. Srpanj 2020. 15:47

Ni moj ne kuzi kljunasicu. I isto tako bi popio pola litre vode. Ne zanima njega sta je to. Dok curi dobro je

Lavica27
    31. Srpanj 2020. 15:48

Zarica

Nama isto tikvica hit ljeta :)
    .
    Znaci sinoc bar 5 budjenja, prevruce je konstantno. I svaki put hoce cicu da zaspi. Sad smo se dog da ce mm sutra bit pored njega i uspavljivat ga ako se bude budio, eventualno ce mu vode nudit. Inace ne reagira lose na vrucinu al dns ga ocito satralo. I isto bude sav ljepljiv i prljav tak da smo s kupanja jednom tjedno skocili na 2x put dnevno.
    .
    Zaboravila iskomentirat casmatino na plazi. Nama je to prekorisno ispalo, ne znam kako bi drukcije s njim duze boravili na plazi. Stavimo ga djelomicno isood satora i mali moze satima se vrtit po tom. A stanemo i ja i mm :)
    .
    Vidim da su ova Kinderkraft Pilot kolica o kojima ste pricali Amazons choice tako da vjerujem da su dobra. Nikad me njihov izbor nije razocarao.
    .
    Lavica, jesi na Bolu? Ako jesi bila sam u tom hotelu. Ima jedan malo bolji pa malo losiji i oni apartmani, al je sve kao jedan kompleks. Boravila sam na sve tri lokacije i svaki put je bilo odlicno tako da 👍

Nisam,Milna,vidim da imaju kompleks i u Supetru!

• Zarica
    31. Srpanj 2020. 16:15

Mi se isto puno vrtimo u krug i sad vec dosta konkretno u rikverc. Citala sam u onoj knjizi od Leach da kada krenu tako sigurnije u rikverc da nas dani dijele od puzanja tako da jedva cekam. Isto je pisalo da nepravilno puzanje nije bas pozeljno i da se treba poticati pravilan stav, ali nije objasnjeno nista zasto. Valjda mogu razviti krivi stav za kasnije? 
    .
    Za kasice ja nekak ne pratim nista. Dodajem polako nove stvari i doma ih spremam :) Eventualno se konzultiram sa sogoricom tu i tamo da bas ne fulam negdje ceo futbal. 

DeeDee
    31. Srpanj 2020. 16:27

Moja isto pivotira na veliko i svako toliko izgleda kao da skače padobranom 😁

[/url

mrgud_zg
    31. Srpanj 2020. 17:09

E ja isto ne znam kaj je pastrnjak 😂
    Moj pije i na kljunasicu  i na nukovu magicnu casu. Al nakon 2 pravilna gutljaja 3 se redovito zagrcne
    Moj puze skroz krivo 🤦‍♀️ Znaci vojnicki i onda 2 koraka nakoljenima i onda dize guzicu u piramidu 🙄 nadam se da ce ipak savladat ta koljena i da necemo imat problema. 

• Hani
    31. Srpanj 2020. 17:42

Moj ne puže još. Čim stoji malo dulje na trbuhu, uspuše se i malo legne odmorit prije daljnjih akrobacija🙈pomalo😊
    Grupu dom.kasice nekako zamisljam ko zbirku cudnovatih recepata. Meni i tikvica- jabuka djeluje onako... Malo neukusno. Pa zato pravim samo kombinacije koje i ja sparujem inace.  Morat cu se malo odvazit, da ne zakidam maloga za fine kasice.
    Kumovima nece nista bit u neurednom stanu😉
    Kad je mali nemiran, dode mi da ga stavim u nosiljku, imam proslijedenu maitai, ali neprakticna mi je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.