Uf vidim da je kod svih nesto u zraku😅😅
Kaaos, cure, kaos! 😵 Drzite se.
Kod nas je okej, s mora smo otisli u Ri kod mojih, pa cemo tu bit tj dana i odosmo (napokon?) u zg.
Uspjela sam na moru odrzati rutinu, pa nam je to okej.
.
Cure koje su na moru, uzivajtee✨😁
.
Mi smo si uplatili Motovun vikend putovanje na kraju 8.mj pa sad to jedva cekam🙃
.
Upijam sveee o kasicama. Valjda ssmo sad jedine koje nisu krenule😂 kad se vratimo u ZG krecemo✌️
Ja nisam na FBu u nikakvim kasica grupama, ni mamecim. Tj jesam u jednoj mame i trudnice recenzije i tjt
Ocito smo mi jedini koji su iz kuce "pobjegli" u stan da ne moraju okucnicu odrzavati. 😂
Anna mislim da bolje ujutro ponudis lubenicu
Mrgud aaa joooj uzas jos te trajektne su sve u klincu.
Lavice uzivaj... Mi danas isto 2h mm i ja se gledamo i neznamo sto raditi jer ona spava... Al bar kavu popila u miru
Lavice ljuborna sam da ljubornija nemrem bit 😬
url=https://lilypie.com][/url
Hvala za savjetw o lubenici.
Mi bi kucu zbog malca ali i zato jer nema bas tako velikih stanova koliko bi ja kvadrata hahaha.
Kuca-stan
Ja sam odrasla u stanu i stvarno nisam za taj nacin zivota. "pobjegli" smo iz Zg pred nekih 15 godina i to nam je bio potez zivota. Tu slobodu Megz nebi imala u gradu nikada a kada se vratimo s posla (radimo u zg) kava na nasoj terasi je neprocjenjiva... Koliko god je nekada logisticki tesko... Navazanje u skolu i iz skole, za sve je potreban auto, svakodnevno putovanje na posao, vrtic u zg i tak... Svejedno nebi ovo mijenjala nikada za stan. Mi smonpp tom pitanju bili uskladjeni. I jedan i drugi smo oduvijek zeljeli kucu tako da nam je to bilo lako a lokaciju smo birali prema financijama 🤣... Daleko smo od svih nasih, to je tocno i to je jedina mana... No nekada je i prednost 🤣🤷🏻♀️ kak se uzme 😅
Mrgud ovo stvarno zvuci grozno... Bas mi je zao da vam je put bio takav. Nadam se da ce ostatak boravka biti bolji 😉😘
Grizli hvala za link bas si mi dala sad ideju za ovaj dio koji nadogradjujemo (muz ce biti presretan 😅)
Odoh kupat cure i spremit ih za krpe dok ovo dvoje "potrazi Nema" 🤣
Drzim fige svima za bolju noc 😘
Cure koje samo dojite par pitanja…
Dal vam bebe ikad prespavaju noc duze i/ili u komadu?
Da li kod budenja po noci odmah nudite cicu ili uspijete nekako preskociti cicanje i ako da kako?
Pitam jer mi smo dosli na 4 cicanja nocna i ja nemrem vise i gledam kak da joj to odgodim… Sumnjam da je gladna jer zna proc po 1 sat do max 2 i pol sata izmedu cicanja. Najcesce to bude ponoc, 1,3,pola 6. Bas su kratki ti razmaci. Probali smo da mm ju kao utjesi, doda dudu, pomazi al ona vristi dok ne dobije cicu i neznam kak to rijesiti… Dal pregrist pa pustit da par dana tak bude i vristi pa ce se odviknuti ili? Imate kakav savjet? Jel premala za to jos?
Imam sličan problem, prije je mogla bez problema odspavati najčešće 6h, u zadnjih 2 mjeseca se počela češće buditi i neko novo normalno nam je svaka 2h, s tim da moram napomenuti da ona oduvijek po danu jede na svaka 2h max. Ja realno uvijek ponudim jer tako najbrže nazad zaspi, al da mi je tlaka je. Isto sam 100% sigurna da uopće nije gladna, nekad zaspi samo kad ju stavim pored sebe tako da mislim da traži blizinu. Ponekad ju ostavim kod sebe u krevetu ak sam sama i tad zna dulje spavat. Ne znam kakvu politiku imaš o zajedničkom spavanju, al meni nekad upali.
Cure pratim vas, ali nikako pisati, a sad me ovaj post od mikio zainteresirao pa da odgovorim jer sam i sama mislila to pitati.
Moj je isto dojen, imamo jedan obrok kasice i do nekih 5 mjeseci je noc znao odapavati do 4-5 ujutro bez hranjenja. Znaci od negdje 21-22 do 4-5 ujutro. I od nedavno znaci isto tako, budi se svaka 3 sata, max 4. Isto ne znam kako da ga vratim na spavanje. Pokusam nunati kak se inace uspavljujemo i ne pali dok ne dobije sisati. S tim da sam ja stvarno na pocetku mislila da je gladan jer imam malog bucka kad se to pocelo dogadati pa smo mu uveli jednu bocu AD-a prije spavanja, ali ni to ne pali. Tak da stvarno ne znam. Nekad mi se uopce neda boriti i nunati dok on place, a opet ne zelim ga nauciti da samo dobije sisu da bi nastavio spavati jer tko ce ga od toga odviknuti 🤦🏽♀️ Uopce nisam pametna po tom pitanju
Mikio znas da nemam iskustva jer su moje curke na ad-u al moje frendice koje su dojile na zalost nisu prespavale noc dok nije doslo vrijeme odvikavanja. Glad stvarno mislim da nije u pitanju vec samo utjeha i tvoja blizina. Znam da su vecinom klinci spavali s njima. I jos jednom svima vama koje dojite i imate "mikio-nights" 🤭 svaka cast 🤗❤️
Moja spava od nekih 22, a mene uhvatila insomnia, e mozgu, neprijatelju😅
Proradila je aplikacija bebin kalendar..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji