ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    30. Srpanj 2020. 22:44

Beba sretnih velikih 8!! 🎉🎉🎉 Wow, vec 8 😲
    Mikio N je prava curka... Bravi, bravo, bravo!!!! Ali, bas kako Beba kaze, pripazi ako imas koju tvrdu igracku, taj cas su na nosu, na ledjima...ali meni je ta faza najsladja... Sada ce igranje biti posve drugacije 😊😘
    Djelatne tvari paracetamol i ibuprofen... Ostalo su samo nazivi lijeka... No... Mojoj M nista nije skidalo temp osim Dalsy sirupa. Djelatna tvar ibuprofen... Probali smo Neofen i ima jos neki nemrem se sjetit koji... No Dalsy je godinama jedini skidao visoku temp a on ide na recept recimo, tak da nekih razlika ima a sad jel u pomocnim tvarima stvar nemam pojma.
    Lavice super da ste zadovoljni, sad samo uzovancija.
    Lorena nadam se da ce biti bolja ova noc... Ma kod mojih su sasvim sigurno zubi... Odbijam bilo koji drugi razlog 🤣🤣
    Iiiii... Danas svo cetvero prije 22 u krevetu 💪🏼😎...ponosna sam sama na sebe... Sad sam si s gustom pojela mlijeko i kekse i odoh i ja spat... Sutra sve ispocetka... 4 dana prezivjeli, jos 8! 🤪

url=https://lilypie.com][/url

• sunshine1
    30. Srpanj 2020. 22:45

Mali je povraćao taj paracetamol sta daju na recept, a ne ovaj od jagoda. Sad vidim da je krivo napisano

• sunshine1
    30. Srpanj 2020. 22:47

Ok, sve sam sjebla. Nije mikio 8mj nego beba 🤦‍♀️čestitke u svakom slučaju😂

Skužajte žene, mi smo cilo popodne na moru, mozak mi je žvaka. 

PetraB
    30. Srpanj 2020. 22:51

E da Grizli J je smetalo jako sirovo voce u pocetku tak da probaj malo po malo. I njemu je uzasno smetalo voce poslijepopodne, te noci nismo spavali obicno. Mrezicu/dudu sam ja koristila s J i to mi je bilo super dok jos nisam bila ziher da grize komadice. Jedino sto... Ima i na istu foru silikonska (mislim da sam u mulleru vidjela) i nekako mislim da bi to bilo bolje. Mrezica s vremenom potamni i meni je uvijek djelovala prljavo iako sam ju prala i iskuhavala 🤷🏻‍♀️... Ali fora je stvarcica to, pogotovo za bebace koji ne prihvacaju komadice.
    E da... Kasice... Danas prvi dan tikvice... Mogu reci da je K fino prihvatila kasice a V i dalje radi face ali pojede. No 2/3 pojede Karmen sigur o a V ostatak jedva... Danas opet puba zdjelica otisla. 🤭

• AnnA
    30. Srpanj 2020. 23:49

Cure bravo za zubice i za posjedanje i za odlazak u krevet do 22. Meni sad sve to nekako zvuci kao znanstvena fantastika. 
    Evo gospodin se okrece po krevetu. Malo place malo se smije. Jeo je prije sat vremena. Znaci taman kad zaspi odspavat ce sat i onda ajmo budjenje. Ah

DeeDee
    31. Srpanj 2020. 00:18

Mikio pakleno je da, mi imamo i novu izolaciju i novu stolariju i svejedno je pakao, upravo je 29, a klima je radila dobsr dio dana :S
    Sad sam sve otvorila ali zapuše svakih 20 minuta :S
    Beba i ja spavamo u dnevnom na casmatinu kao siročad, ali tu mi se čini da ima donekle zraka.. kako vi pomažete bebicama kod ove vrućine? Ona je nervozna na najjače cijeli dan, tuširala sam je 3 puta, doslovno je samo pod tušem dobre volje, konstantno je mokra od znoja a samo u peleni mi je. Čak je dobila onaj osip od vrućine šta inače dobije po glavi sad i po vratu i leđima. Danas nismo ni izašle iz kuće :S
    E da i sinoć mi je prvi put u životu vrištala u vožnji tako da sam morala stat sa strane, zabrijala sam da ju je nešto ugrizli/ubolo., A kad sam je izvadila iz jaja,mogla sam joj bodi valjda iscjedit, a bilo je 9 navečer. Sve me strah sad ići bilo kamo :S

[/url

MaRe
    31. Srpanj 2020. 03:07

Mikio bravo za posjedanje...i definitivno potpisujem da ih sad treba vise nadgledati...ovaj moj samo otrese u pod...sva sreca pa je ili na podlozi ili onom cupavom tepihu pa kad zaroni se ne udari ali bome da.je na parketu bilo bi veselo...i samo moram gledati da mu ove tvrđe igracke nisu u blizini da ne padne na njih...podsjeca me na onu igracku sto bude u autu,sto joj se samo glava mrda.😂😂😂
    .
    Muz dosao nakon dva tjedna terena...mali kad ga vidi vristi ko da ga kolju..bas mi je veselo 😕 I evo vec treca noc da se budi i plače...iskreno se nadam da su zubi iako nigdje nista ne vidim 😒 Ima tko normabela od trudnoce ili cu pocet s rum colom🍷😂😂😂😂

Grizli
    31. Srpanj 2020. 04:34

Kod nas jos jedan luda noc. Od kad smo bili kod muzevih potpuno je pogubila kompas imam osjecaj. Zaspala sinoc jedvice u 23, a u 0.30 place u snu, u 1 opet place, u 2.30 tek htjela sisati, kao zadrijemala al onda je krenulo bacanje po kreveticu, lupa nogama o stranuce da imam osjecaj da ce se krevetic raspast, dere se, vice, ako ju mazim jos vise se baca. Sisa prste mi i grize me, al cicu nece... Sad se upravo gospođa igra u vrticu i melje i sve baca oko sebe. 🙄

PetraB
    31. Srpanj 2020. 06:24

Ooo znaci veselo svima... Mi od pola 6. Taman da cu umiriti Vesnu i kao da bi zaspala kad evo druge gospodicne. Nikad ih ne stavljam sebi u krevet ak druga spava bas zato da akontteba mogu i drugu umirit. I danas stavim Vesnu jer je Karmen bas lijepo mirno spavala i nisam ocekivala njeno budjenje, ali... Nis od tog.
    Nama u kuci super... Ako treba klima radi cijeli fan jer je kod stepenista pa ne puse direkt nama. Ugodnih 24 odrzavam tak da nam je super. A ak nije na hladjenjj onda je na odvlazivanju i tak nam spusti temp za sigurno 2-3 stupnja

Lorena94
    31. Srpanj 2020. 07:06

Jutro... Evo i kod nas veselo, gospodin sad spava a do maloprije je zaj... Sinoć smo sve otvorili kao da napravimo propuh al ništa, stvarno moram kupit klimu. Mikio mi imamo silikonsku dudu s rim rupicama, rekla sam da je jedna od boljih investicija. T odgrize previše ako mu damo sa sam papa pa moramo čupat van iz usta. Jučer je jeo lubenicu malo je reć da se poslije odmah morao kupati 😂
    Grizli osjete promjenu, mi kad smo ono bili kod mojih pa doma nakon par dana urnebes, dok se nije opet privikao.
    Ja mialim da T počinje reagirat na pun mjesec, 🥴 ili ne znam zašto me zaj.. Po noći... 
    Petra nama kinderbet spojen sa krevetom i gospon se naučio prebacit kos nas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.