ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    31. Srpanj 2020. 10:01

Ma zadnja info je sa foruma iz 2018 ja mislim pa ne zna jel to relevantno.... Hvala ti Losa na info 🤗 

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    31. Srpanj 2020. 10:05

Za pocetak, bravo za ninu i posjedanje. 🥳🥳
    Bravo za zube 🥳🥳 ja mislim da mom nikad nece izrast. Imamo faze 3 dana da bi unro od bolova, pa 2 dana ga nis ne muci, mogu ih bas napipat vec, i to je doslovno nateceno dve do 3-ojki, al i dalje ne idu van 🤦‍♀️

Cure, tolko smo dugo kukale da je hladno, izdrzat cemo mjesec dana ljeta 😉
    Znate zakaj sam dobre volje? 😂 mali je zaspo u 10 i probudio se u pola 4 prvi put za jest. 5ipol sati!! To mi se vec 3 tj nije dogodilo. A znate kaj je najbolje? To kaj sutra idemo na more i opet mijenjamo sve i naravno da ce se sve posemerit 😂😂😂
    Moj se isto za kadicu drzi za rub i jedva ga odvojimo 😂
    Cure, kad ste uvodile meso, jeste prvi dan davale solo il odma s necim uvedenim?

DeeDee
    31. Srpanj 2020. 10:17

Znači aaaaa. Spavala sam od 3 do 4 i onda od 7i30 do sad. Ne mogu.

[/url

MaRe
    31. Srpanj 2020. 10:26

mrgud ja sam mu prvi put dala piletinu, batat i mrkvu...u biti ja kad dajem novu namirnicu odmah ju pomijesam s nečime..ak s ničim drugim onda s rižinim pahuljiccama..tako da se najede. Nemamo alergija ni ja ni muž a ni u obitelji pa se nadam da je i njega zaobišlo al da se osipa znala bi da je od te nove namirnice.
    Napokon sam dns našla ciklu u trgovini i sad mu kuham ciklu i batat. Onaj kalendar dohrane ne radi a baš sam tam htjela pogledati s čime da ju kombiniram xD 

• Hani
    31. Srpanj 2020. 11:56

Juutro😎😊
    Ja sve čekam moguće osipe od hrane oko usta. S obzirom da se on osipa od znoja svaki dan svugdje, nemoguće je skužit da je nešto na tijelu reakcija baš na hranu. Pitam ja pedijatra prosli put jel osip od znoja ili mozda od hrane. Kaze on: moze bit.🙄 Šta moze bit? Prvo ili drugo? I jedno i drugo. Eto. 😎😁

• Hani
    31. Srpanj 2020. 12:04

Jesam li jedina sto ne prati domace kasice? Dosad nisam sparivala namirnice koje mi nekako ne idu zajedno..
    Mrgud, mijesam meso sa dosad uvedenim.
    Mare, cikla i batat mi se cine ko fina kombinacija.

Lavica27
    31. Srpanj 2020. 12:20

Ja sam bila uvjerena da sam ostavila komentar🤔 Nina bravo za posjedanje!!
    I 8 mj beba 🤩
    Onda cu mu probat sa svjezim vocem smiksat ovdje nesto.
    Zao mi je za horor noci...moj kaslje ko nespasen... umjesto da mu sol i borova suma pomognu kod njega sve obrnuto,luda sam vise. 

PetraB
    31. Srpanj 2020. 12:32

Lavice moja M je imala bronhitise kao mala i kad bi dosli na more trebalo joj je par dana dok nije sve iskasljala van... Jednom su mi na pedijatriji u Sisku rekli kako roditelji cedto prekidaju razne terapije ili tretmane prerano jer im se cini da im ili ne pomaze ili je jos gore. No kazu da se skoro 90% stvari prvo pogorsa prije nego dodje do poboljsanja. Drzim. Fige da je kod tebe taj slucaj 😘

url=https://lilypie.com][/url

DeeSB
    31. Srpanj 2020. 13:00

Hej cure....evo i kod nas nervoza za poludit. Pocupala mi je pola kose dok nije zaspala. Mislim da joj fali jutarnja setnja ali prevruce je za bilo sta. 🥵 Sad sam je uspjela staviti u krevetic da upalim klimu u dnevnom.
    -
    L stalno ima sitne tockice oko usta bez obzira na to sto jede tako da mislim da nije reakcija na hranu, prije da je kombinacija vrucina, slina i duda.
    -
    Sto se tice kasica one zitno vocne bas voli i to pojede oko 150 g, ali povrtno mesne joj nisu bas nesto. Zapravo piletinu hoce kad joj dajem sitne konadice prstima a kasice pojede 50 g i onda se krene vrtiti pa je moram hvatati da joj jos malo dam pa pojede na kraju 70-80 g a to mi se cini bas malo. I pastrnjak definitivno ne voli.
    -
    Jooj svasta sam jos htjela napisati ali ne znam sta 🤔

L 💛

Lorena94
    31. Srpanj 2020. 13:24

Žene ja na rubu sloma, probudio se u pola 8, od onfa samo cendra, kenjka, držim ga isto... I uz njrga takvog nrma šanse da išta po kući napravim, a dragom su se najavili kumovi 😵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.