ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    31. Srpanj 2020. 07:32

Jutro
    Mi smo nakon tog jednog izleta vristanja imali mir i spavanje do sad...sad se probudio i prica sta je sanjao 😂
    Isto nekako mislim da mu se sve poremetilo kako smo za vikend bili kod mojih jer tam nema ustaljeni ritam koji je navikao pa mu mozda treba sad dok kod kuce se ponovno navikne.
    Ajde barem se jutros mužu nasmijesio kad ga je vidio..
    .
    Lorena kupuj klimu 😁 ja kombiniram ventilator u klimu...držim ju upaljenu da rashladi pa onda ugasim malo i upalim ventilator i tako u krug. Jbt jucer gledam na termometru...27 stupnjeva u stanu..koliko je vani onda😂 ne izlazim do jeseeni 🙈

MaRe
    31. Srpanj 2020. 07:34

Mikio joj to moj radi u kadici...poludim jer se tako cvrsto drzi za rub da ga jedva odvojim..mislim da ak tak nastavi cu ga kupati u velikoj kadi.

Grizli
    31. Srpanj 2020. 08:19

Joj nama u stanu bas i nije nesto vruce jer klima radi kontinuirano na 26 i bas je ugodno u stanu tako da tokom dana doma je u dugim tankim hlacicama i bodiju kratkih. Nocu se otkrije pa budu joj nogice led ledene tako da između ovo malo sto odluci ona spavat ja ju pokrivam. Nocas joj carapice obukla pa nek se otkriva koliko oce. Znaci spavala je od 6 do 7.30... 
    Ja mislim da je neki virus među bebamama ili neka urota protiv nas mama, lobij farmaceutskih tvrtki ili Trampa. 🙁 Ili nas jw jasna zacoprala

PetraB
    31. Srpanj 2020. 08:52

Grizli tak su i moje obucene u kuci a kad idemo van onda maltene gole 🤣
    Lorena vjeruj mi samo cekam kad ce se prva dokotrljat. Od Vesne obicno dobijem pred jutro nogom u glavu.. Krevetici su jedan za drugim uz moj i one spavaju glava-glava jer tak mogu ak se skvrcim na donju polovicu kreveta, jednu ruku jednoj, jednu drugoj. 🤪
    Losa mozda sutra da muz ode na kavu jutarnju s njim pa da se druzi s ostalim tatama 🤣
    Mikio ja tvoju N vidim kao malog vragolastog Denisa 😅
    Vidis Mare sad si mi dala za misliti... Tko zna kak ce ove dvije suse reagirati na mm kad se vrati. Sad preko video calla nis ne kuze 🤔
    Joj da...jucer sam se isla otusirat popodne jer sam navecer strgana a one nervozne pa ne moze Megz sama s njima bit. I izadjem van iz kupaone al s rucnikom na glavi jos... Nastao je kaos, to je bio takav strah u ocima i vriska... Bas su blentava djeca nekad. Cim sam skinula rucnik, smijeh 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    31. Srpanj 2020. 08:59

Ja sam davala svjeze voce i nije joj nista bilo😁😁...
    Bas je pakleno vruce ovih dana...i mi isto pod klimom u sobi ventilator cijelu noc🥴🥴...doslovno nema zraka i sparina...ko prezivi pricat ce

PetraB
    31. Srpanj 2020. 09:36

Cure… Jel zna koja kakva je situacija na Goljaku u onom smjestaju za mame i bebe. Frendica ide sa blizancima pa je na forumu naisla na dosta kritika sto se tice organizacije i smjestaja. A ide s obojicom i isao bi i muz, jel mogu oba roditelja uopce? 

PetraB
    31. Srpanj 2020. 09:37

LoSa

Kad smo lod vrucine… Bila sam u Texasu kad je bilo 45 stupnjeva i vlaga u zraku. Ja jos bila na nekim sastancima koji su se odvijali u klimatiziranim prostorima te sam morala nositi poslovnu odjecu. E to je bila vrucina….

E da... Meni ne smeta vrucina kao vrucina nego vlaaagaaaa... Ubi me to

PetraB
    31. Srpanj 2020. 09:41

LoSa

Ha ha Petra tako ja obicno imam rep kad sam doma jer me vuce za kosu. Jednom kad sam isla u grad raspolustim kosu i mali se sav cudioprvo nisam kuzila u cem je problemMoj se smije apsolutno svima bilo gdje… i nepoznatima… tako da kod njega nema razlike poznati/nepoznati. No sigurno ce doci u fazu kad ce se pocet bojati nepoznatih. A bas je postao neki kenjkav zadnjih dana. Npr. igra se zveckom i lupi sam sebe… prije bi se nastavio igrati a sad krene plakati i urlati sa suzama. I tako reagira na sve sto mu ne pase… ukljucujuci more

E da... I ove suse pocele tak... 🤦🏻‍♀️Prije nebi ni trepnule a sad kaos. A nedaj boze da jedna dotakne drugu... Jbt, krokodilske suze odmah. Razdvajam ih kao u ringu. Kaermen obicno podj... Vesnu pa se okrene taman da moze nogicom do nje i onda ju lagano lupka a ova se ne pkmakne nego ili cendra onak kenjkavo ili odmah dreka. A na trbuhu pak Vesna lovi Jarmwn pa joj grize nogu... Znaci... Cirkus

PetraB
    31. Srpanj 2020. 09:45

*Karmen... Karmen, dijete mi se zove Karmen... psmtr... Mislim da sam umorna

PetraB
    31. Srpanj 2020. 09:46

LoSa

Petra nisam ja bila no bile su zenice koje su sa mnom u bolnici bile. Ako se radi o blizancima mogu oboje, svako pratnja jednom… no treba pedijatrica dati tako doznaku za bolovanje. Taj dio bolnice na Zelengaju je noviji i relativno obnovljen. Prostorije za vjezbe sam vidjela i bas su moderne. Zenice su mi rekle da je i smjestaj ok… mislim nije hotel sa pet zvijezdica no nista gore nego ostale bolnice u HR.
    A zasto frendica ide na odjel mama-beba? Nije iz Zg? Moze se bez problema dogovoriti da ide ambulantno ko mi recimo.

Ma da, nije iz zg cura

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.