ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Kolovoz 2020. 13:46

PetraB https://www.jub.hr/unutarnje-boje-i-dekorativna-obrada/proizvodi-za-dekorativnu-obradu-zidnih-povrsina/decor-blackboard
    S time da je nama pitur preko toga stavio neku mrezu s rupicama pa prosao pa izgleda kao mrezu da imamo. 

• Zarica
    01. Kolovoz 2020. 13:57

Mikio, alnatura je u mulleru. Meni su te najbolje. Ima isto alnatura instant s 4 vrste zitarica (riza, kukuruz, proso, heljda). Te sam ja uzela sad za more. 
    .
    E super mi je ova boja za magnete. Valjda ima i bijele. U nivom stanu nam je frizider ugradbeni tako da nemamo vise metalnih povrsina pa su magneti zvisili. Mozda s ovim iskombiniramo...

• Zarica
    01. Kolovoz 2020. 14:04

Mellorine, ja sam vecu kolicinu krenula sa 6 mjeseci kad smo i zamjenili obrok. Al mi smo kasice krenuli s 5 i pol mjeseci. Ako zeli papati vise slobodno malo povecavaj kolicinu. Nama su prvi pravi obroci bili oko 110 do 150 grama, a sada su i veci. Vise ne vazem nego mu dam koliko zeli.

Lavica27
    01. Kolovoz 2020. 15:17

Kad smo kod kasica,jeo je na plazi zobene-mrkva-jabuka od Mullera,250gr je nestalo dok si reko keks i iza toga 3 sata spavao😲😲😲 Kcer je otisla u mini klub oblacit se u princezu a ja sam slusala tisinu 2 sata i popila toplu kavu. Malo mi treba🤣

• AnnA
    01. Kolovoz 2020. 15:25

Moram se onda opskrbit tim muller kasicama :D
    Nego, mislila sam mu dat lubenicu. Kako to onda ide. Da mu ponudim nakon rucka, da taj dan preskocim tucak da mu ne bude previse. Ili dam ujutro a rucak normalno. I je li prerano za lubenicu? 

MaRe
    01. Kolovoz 2020. 15:30

Mi smo dns do pola 9 spavali 😯 sve nisam vjerovala kad sam pogledala da je toliko u komadu odvalio 😆 
    Mikio ja bila uzbuđena em sto sam Hell jucer drmnula em smo isli gledati dvije kuce pa sam pola noci vrtila računice u glavi umjesto da sam spavala 🙈
    .
    Sad uzivam u miru i tišini..muz uzeo malog i otisao kod baka i djedova a ja sam odlučila malo ostati sama. #nemajka #peglanjeumiru 🤣

• AnnA
    01. Kolovoz 2020. 15:32

Mare i vi kupujete kucu? Ja mislim da ce meni potraga za kucom unistit ono malo zdravog razuma sta mi je ostalo haha

MaRe
    01. Kolovoz 2020. 16:24

AnnA

Mare i vi kupujete kucu? Ja mislim da ce meni potraga za kucom unistit ono malo zdravog razuma sta mi je ostalo haha

Ili to ili ćemo se rastati prije nego je kupimo 🤣🤣🤣 Nikako na zelenu granu..sta se meni svidi ne sviđa se njemu...i za lokaciju svatko svoju stranu vuče 🤣

• Zarica
    01. Kolovoz 2020. 16:49

Kad kazem instant ja mislim na onaj prah, a za kasicu mislim na klasicnu gotovu. Ne znam kako drugi :)
    Mi isto gledamo, ja bi kucu a muz stan i isto svaki gravitira na svoj dio grada 
    .
    Anna, nemoj preskakat rucak. Bitna je dosljednost. Radje mu ujutro daj lubenicu, popodne im svjeze voce moze teze pasti. Ili nakon rucka, al riskiras da ce biti sit:P ne znam jel prerano, al mislim da nije prerano za nista sto joj nece muciti probavu:)

mrgud_zg
    01. Kolovoz 2020. 17:55

Samo da vas pozdravim. Najgore putovanje mog zivota, i jos nismo stigli 😫 mislili krenut u neko gluho doba noci da izbjegnemo guzvu i vrucinu, na kraju ono nevrijeme u zg, pa kao necemo po kisi. Pa dosli do splita i nismo stali u trajekt. Dobila slom zivaca. Ja koja sebe uvijek hvalim kako sve zivo kupujem prek neta nisam znala da je jadrolinija uvela rezervacije 😫😫😫🤦‍♀️  Kako rijetko idemo autom prek splita nisam proucila, a znam da je prije uvijek pisalo da kupovina preko weba ne garantira mjesto na trajektu. Ljuta sam najvise na sebe. I onda se nekaj desilo, i sljedeci trajekt je kasnio 2 sata u polasku. Mislim da cu umrijet danas. 
    A kad dodemo me tek ceka posao. A imali smo najbolji plan krenut rano da dodemo rano i stignemo sve pospremit, razluftat...
    Mrgud danas jeo prvi put kupovnu kasicu jabuka banana. Nije mu bilo dosta pa trazio i cicu. I bilo je kasice opet od glave do pete. On meni tolko cupa zlicu dok jede da cu izludit 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.