Deede welcome to my world 😉😂😂😂😈
Cure tnx. Tak sam i ja na kraju dala, piletinu tikvicu i prosene pahuljice (nije mi se dalo kuhat kak nemamo plin 🤦♀️)
Lavice drzim fige da se smiri kasalj
Hani kak to mislis da ne pratis domace kasice? Grupu na fb? Pa ja ne dajem bas po grupi, malo sam si proucila neke osnove al ne pratim po tome..
Mrgud još si i normalna relativno 🤪🤪🤪❤️
Danas je super ali sam noćas imala 937 živčanih slomova pa se još nisam oporavila 😅
Tu je napokon prava nevera ljetna bila pa je malo ohladilo, guštamo na balkonu, svako toliko nas malo pošprica, beb oduševljena 😄
I evo sad tamani jabuku i marelicu kao velika. Zaključila sam da ne voli proso, ni pahuljice ni proso proso 🤷
Hani ja pratim šta ima u vrtu 🤣 i tu aplikaciju dnevnik dohrane, ne slijepo ali ono, cca, ok su mi smjernice. Npr. neću sad kupovati buču ako će mi bit zrele za dva mjeseca u vrtu. Ali je zato šopam tikvicama na najjače 🤣
Iznimno sporo uvodim, mislim da ću od idućeg mjeseca konkretizirat
[/url
Zaostataka 10 stranica, procitam, natipkam i onda izađem skroz 🙄. Probat cu rezimirati...
Vidim svi su nervozni, drago mi je da nije samo moj 🤪. Danas cak odbio rucak, a bas voli piletinu s povrcem, međutim sisa je sisa. Nista ne stizem, slabo po danu spava, kenjka non stop, zahtjeva da ga se zabavlja, zubi se bijele mjesecima ali nema ih, ne zna sta je vrtni patuljak, puze i dalje oko svoje osi i nekad unatrag 😀. Ljuti se po cijele dane sto ne moze nesto dokuciti, i takoooo.
-
Odlucila sam mu obrok u 18h zamijeniti s adaptiranim (ako se ne predomislim 😔) jer mu svakako uskoro taj mlijecno zitni obrok planiram raditi s adaptiranim, ne sa svojim. Treba i meni malo vremena u jednom dijelu dana, a i svi kazu da je preovisan o meni pa eto, dobit ce bocicu barem tada pa da vidimo 😬.
-
Ne znam ni jesam se pohvalila da mi je stigao Twistshake set za papanje + napokon sm hranilicu narucila + treba mi stici polovno Twistshake 6u1, kuhalo blender stajaznam sta je ostalo 😄.
-
E sad mi je lakse 😆.
Mi imali noc sa 100 budjenja. Prevruce je stvarno. Kukat cu vise kad uhvatim vremena
Žene ja na rubu sloma, probudio se u pola 8, od onfa samo cendra, kenjka, držim ga isto… I uz njrga takvog nrma šanse da išta po kući napravim, a dragom su se najavili kumovi 😵
Pa ako je takva situacija neka im objasni i nek se dogovore za neko drugi dan, samo ti oni fale još
[/url
Taani super za twist. Nadam se da ce te sluzit. Moj isto ne zna sta je vrtni patuljak. Ali je zato bijel kao snjeguljuca. Ne znam jel se to racuna hahaha
Deedeei moj tamani tikvicu. Tikvica mi je baza za sve :D imam puno domace pa da se ne baci.
Lorena alergicna sam kad se netko samo najsvi ono tipa “mi cemo danas doc”. Neka ti dragi pomogne. Ili bar njega da pricuva pa ti obavis. Ok vjerujem da sad radi ali kad se vrati. I ne znam jel imas nosiljku. Kad je moj nemoguc stavim ga u nosiljku da bar nesto napravim. Osjecam se kao da nosim petorke al ajde bar se nesto da
Ahahaha Anna I moja Snjeguljica ne zna za patuljke 🤣🤣🤣🤣
Možda je do tikvice 🤔😂😂
Poznato mi je, tikvica s bananom, tikvica s prosom, tikvica s jabukom, tikvica s krumpirom, tikvica s tikvicom 😂
[/url
E da, zaboravila pitat. Kod kombinacije ad-a i dojenja, koje bocice koristite? Pojma nemam sto mi treba, a imam neke anti colic samo, e i ove twistshakeove 🤷♀️🤷♀️
Lavice da nije mozda preosjetljiv na crkvinu i koprive njima sad krece sezona i one bas znaju iritirat jako disne pute jer je pelud uzasno sitna i na jadranu je ima svugdje pa pretpostavljam da i brac ima. Nadam se da ce biti bolje. Ja sad kad to krene moram si ispirat nosi bar 3-4 puta dnevno ako sam vani.
.
Avokado otkrice... Pojela jabuku s avokadom prvi put da je kasicu s jabukom pojela sve a ne samo 2 zlicice. I nakon toga mama terorist stavila ju spavat... 6 minuta se derala, izbacila sve iz krevetica, ja ju samo gledala i mirno joj govorila da se umiri. Evo spava vec 45 minuta... Upalilo a mislila sam da cu se raspast i uzet ju u ruke. 💪💪
Ja uopce ne pratim onu fb grupu domace kasice stavila sam da mi se postevi ne prilazuju. Zivciraju me njihove filozofije oko hrane, sve moras sam uzgojit spremiti... Doslo mi nekoliko puta da ih pitam za objasnjenje nekih navoda a odustala kad mi je bas jako dosadno odem procitat.
Taani jeste vec testiralo set za jelo? Moja je odusevljema sa bocom i kljunasicom, dude joj se ne sviđaju.
DeeDee tako i ja gledam sta sad imam i sto je po onoj aplikaciji + uletim sa nekim mevezanim za nase podneblje.
Lorena ja bi zamolila da ne dođu iskreno.
Moja recimo nece u nosiljku jos uvijek tako da super Anna da imas tu opciju, bilo bi lakse ponekad definitivno.
Cure a zasto tikvicu viska ne smrznete. Ja dobila od prikatelja uzasno puno previse tilvica malih taman za nju a ne moze dijete pojest 10 kg tikvica ni da jede tikvicu s tikvicom svaki dan 3 obroka. Pa sam fino ocistila ju i na velike komade izrezala i smrznula sad kad trebam samo izvadim jednu saku kockica i tako smrznute bacim u rizu kad kuham ili u vodu prije nego palentu ubacim.
Taani ja imam mimijumi not so hungry, I veliku neku od 250ml twist pa se planiram samo na tu prešaltat kad počne više jesti. Btw, mona be zna pit iz kljunašice nikako i nikako.
Grizli a ne znam, računam da joj ih neću davati kad prođe sezona, meni su tikvice baš fuj zaleđene, tj. kad se odlede su mi kao spužva 🤷
Ali sam zato zaledila trešanja i jagoda pa joj možda ubacim prije iduće sezone 😊
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji