ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    30. Srpanj 2020. 15:57

MaRe

Simbalija ja svom pojedem ako slucajno sta ostane,jos i po blenderu pokupim 🐷🤣🤣
    Pa kad fino bude…dns je jeo borovnicu,jabuku i rizu…a boja kasice predivna ljubicasta.
    Koji sirup joj dajes…znam da ste prije spominjalae…al ja sam na pocetku uzela samo cepice za temp poslije cijepljenja a sad bi mu isla kupiti gel za zube i sirup ako zatreba.

Ja pojedem ako je voćna kašica to mi je fino 😁 danas je pojela sve 🤷🏻‍♀️ cikla, jabuka, tikvica.
    Sirupić je Paracetamol Jadran 120mg od JGLa, to nam je pedijatar dao na recept.
    Za bebu od 6-12 mjeseci je mislim 5ml doza, ali ja sam joj žličicu dala, recimo oko 2ml. Za zube imamo anaftin gel i malo joj se smiri kad namaženo iako je borba dok joj to stavim.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    30. Srpanj 2020. 18:24

Ja sam svoj nov lupila na njuskalu,nikad koristen za 800kn s dodatkom za kuhanje zitarica. Zasad sam,kazem jako zadovoljna, zao mi je sto kuhalo nisam s kceri otkrila. A ako bude reklamacija, hvala Bogu dobra sam u tome🤣
    .
    Zao mi je sto se bebe muce,nadam se boljim nocima. Inace lupocet ili paracetamol sta nije to potato potejto?
    .
    Mi stigli na brac i hvala ti Boze,nemam zamjerke od smjestaja do hrane,ovo je odmor napokon🤩 Ponijela sam kopovne vocno povrtno zitne kasice jer nemam ovdje gdje spravljati osim rizine i slicne pahuljice. Jel dajete neko svjeze voce osim banane? Jer uzela sam blender pa bi to mogla skombinirat...

• AnnA
    30. Srpanj 2020. 18:34

Lavice ja isto mislim da je to ista stvar. Samo drugi proizvodjac. Al me onda cudi sta to ide na recept. A mozda samo gluposti pricam. 
    Drago mi je za odmor ;)

Grizli
    30. Srpanj 2020. 18:43

Lavice drago mi je da vam se sviđa smjestaj! Ljubomorna sam malo 😉...
    Lupocet je paracetamol samo od belupo ja mislim, a paracetanol sirup je od jgl. Isto 💩 drugo pakovanje, al taj od jgl daju na recept jer je ja mislim najjeftiniji paracetamol na trzistu, ostali se kupuju. 
    Svijeze voce nisam joj jos probala dat, al kad malo razmislim ne vidim zasto krusku ili jabuku ne bi dala mogu se ko banana zgnjeciti. 
    Moja danas nemoguca... Zamislila sam si da je to skok u kombinaciji sa zubima gornjim... Da mi bude lakse! Sad je zaspala nakon sto je cijeli dan budna. Zapravo ovako mirno nije spavala od nocas kad se probudila u pola noći. A ja sam of kors imala danas hrpu posla u firmi koji sam bas ja morala odraditi. 🙄 Divan dan... Jedva cekam da padne mrak odmah cu ici spavat.
    A kasice nikad ne pojedemo sto joj ostane sve bacim. Neznam nije mi privlacno to da ja pojedem bez obzira sto je stvarno ukusno, sve probam prva da znam sto dajem djetetu al ostatk bacim. Nije pohvalno al meni je neprivlacno i gotovo. 

Lorena94
    30. Srpanj 2020. 19:29

Pozdrav drage moje žene! Mi smo imali koma noć, ne znam jesu li zubići, donja desna jedinica je izbila, boli li ga taj ubod ose. Ili je nešto deseto. Svakih 20 min je cvilio, stavili čepić tek se nakon 3 h smiril, temp mu je bila oko 37,4. Danas je bio ok. Igrao se, kupao se u bazenčiću, jeo ne znam ni ja sama koliko puta. LoSa, Zarica raspisale se vi o kuhalu 🤭 ja njemu ako nama kuham domaću juhicu, odgrabim prije soljenja i prije nego začinim, ovako inače na pari sve. Nemam kud sa aparatima, ovaj moj bi me iselio da još nešto kupim/naručim 😂
    Paracetamol je djelatna tvar negdje se zove samo paracetamol negdje Lupocet, Pandol, Efferalgan...
    Danas kroz razgovor sa šogoricom došle do zaključka da bi svaki roditelj trebao dobiti injekciju adrenalina bilo na recept bilo na slobodno, jer kako ćemo znat kolika će reakcija biti jaka i hoće li nastupiti anaf.šok!
    Petra možda su zubići 

beba2025❤
    30. Srpanj 2020. 19:37

Grizli🤭🤭kužim ja da je to u obitelji, nisam ja ništa loše mislila za tebe, nego samo kažem da ja ne dam😄
    DeeDee,, tvoja beba je morska, mora voljeti more❤️mi smo bili kratko, pa sam baš sretna da se htjela kupati i to baš uživala🥰
    Svašta sam još napisala, al ne nalazim komentar, ako je dupli, zanemarite. 
    Kasnim nekih 20-ak stranica, nešto se se raspisale.
    Nadam se da nije ONO opet u posjeti😂
    Moja bucka danas napunila 8mj...seke su provale čokolino sa 8mj.pa je i ona jutros dobila žličicu, nije uopće zainteresirana😄
    Ništa ne voli papati, samo bi sisala i gotovo 😄
    Nadam se da su sve bebice super ❤️❤️❤️❤️

• Zarica
    30. Srpanj 2020. 20:30

Mikio, bravo za posjedanje 🎊🎉🎊🎉🎈

Grizli
    30. Srpanj 2020. 21:13

Losa zato i mislim da mozda krusku i jabuku bi mogla i probat jer njih vec jede neke vrijeme...
    I moja je morsko dijete pa 1.put je reakcija na more bila nezainteresiramost totalna ono nit sretna nit ruzna kao a vec kad ste me stavili ok. A ja ko dijete nisam volila more nikako do neke 2.godine, a mm je tek poceo se pravo kupat sa 4. Ako nas slijedi necemo bas mora se naposjecivati.
    Mikio bravo za zubic i posjedanje. Znaci to je to sto ju je mucilo.
    Lorena nadam se da ce uskoro bolje biti.
    Beba wooow vec 8 mjeseci. Boze kako vrijeme leti.
    Ja se nadam da kod moje su u pitanju zubi a ne da je podemonila... Cak sam posumnjala da osjeca vibru od Nine 😂😉 Mikio... 😘

beba2025❤
    30. Srpanj 2020. 22:28

Hvala curke🥰
    Da,, vrijeme baš prebrzo leti.. 
    Moja je jučer i danas plakala, izuzev cijepljenja, to je jedino plakanje. Jedva sam ju utješila. Izbio je zubić, pa ju je valjda to mučilo, a možda joj samo fali more😄😄
    Mikio, bravo za posjedanje,,sad će baš uživati igrajući se.. Samo, eto.. Ne bih pametovala, nego onako.. Sad kad se tek posjela će neko vrijeme vjerojatno biti onako klimava, nestabilna, pa ćeš ju morati paziti još više, jer padne beba ko pokošena, pa ak je neka igrackica blizu, jako se zveknu.
    Moja se malo malo lupi u kinderbet, iako je svugdje okolo ogradica, ali tak kad sjedi, baš se jako lupi. 
    Sretno i sa što manje padanja, 🤞❤️
    Grizli, ja ponudim nektarinu, krusku i bananu sirovo, to je mekano. Losa dobro kaže, prokuhava se s razlogom, ali, kad su veće bebice, ja to voće više ne kuham.. Sama ćeš najbolje skuzit šta joj najviše odgovara 🥰

• sunshine1
    30. Srpanj 2020. 22:43

Prvo da prijavim prvi zub sa skoro 9mjeseci. 🤦‍♀️💪
    Čestitam mikio na posjedanju i na 8mj🥳

Što se sirupa tiče, ja još od malog koristim panadol baby. To je isto paracetamol samo sta nema onaj odvratni gorki okus nego ima okus jagode i sve bebe ga vole piti. Mali je povraćao uredno taj sirup a s njom sam od početka na tom. Mislim da je 20 i nešto kn bočica. Upravo joj večeras dala dozu jer je opći kaos zbog zuba cili dan, pa nek barem noć odspava kad vec po danu nije oka sklopila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.