Zarica,mi imamo isto,pa imas zlicu na straznjoj strani koja se provede kroz rupe na povrsini za vadjenje tog nastavka za povrce🤔 I nijedan stapni mikser nece do kraja srediti male kolicine,odnosno nijr problem u mikseru vec u sirini posudice u kojoj miksas. Propusta kod bledanja🤔Ja bi reklamirala na tvom mjestu…
Aha, ja tu zlicu izvadila jos prvi dan,ne znam di mi je vise. A i ja sam razmisljala da reklamiramo al vidjet cu. Napravim ja to brzo svaki dan tako da mi se neda komplicirat. Jesi ti skroz zadovoljna?
🤣🤣🤣 e pa to ti je za to. Provedes kroz jednu i drugu rupicu i preokrenes u posudu i izblendas. Ja radim izmedju 150 i 200gr pa mi je ok sjeckanje.
Ne,nije mi se desilo ovo da javi prerano da je gotovo🤔
Mislim da su nespretno pozicionirali otvor za uljevanje vode i citala sam par recenzija da im je plastika negdje pukla al zasad da pokucam moje se drzi,radi posao 👍
Zarice meni je frendica pricala da je imala s tim kuhalom slicnih problema te ga na kraju prodala na njuskalu.Njoj se znalo kuhalo iskljucit usred kuhanja i morala je ponovno stiskati da krene.
Ma daj, pa bas bezveze. Ocito termostat ne radi dobro. Eto, ja konkretno to kuhalo ne bih nikom preporucila. Da je recimo 500kn mozda bi, al za 1200 ni pod razno. Al kuhalo kao napravu bih svima preporucila :)
Moja jučer jaukala cijelo popodne tako da sam joj dala žlicu sirupa prije spavanja i baš je super spavala. Ide joj i druga gornja jedinica pa vjerujem da je boli za popizditi.
--
Kuhalo imam ono babymoov 7u1 ili ne znam koliko već, svašta nešto radi. Meni je super za kuhanje na pari, samo ubacim i gotovo. Ne miksa dobro male količine, ali ja to sve uvijek radim na nutribuletu jer mi ljepše izmiksa.
Zadnjih 2, 3 dana ne jede ništa zbog zubiju pa što god skuham bacam. (tj. spremim za kokice pa bar ne propadne). Čari života na selu 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija ja svom pojedem ako slucajno sta ostane,jos i po blenderu pokupim 🐷🤣🤣
Pa kad fino bude...dns je jeo borovnicu,jabuku i rizu...a boja kasice predivna ljubicasta.
Koji sirup joj dajes...znam da ste prije spominjalae...al ja sam na pocetku uzela samo cepice za temp poslije cijepljenja a sad bi mu isla kupiti gel za zube i sirup ako zatreba.
Mare ne znam o kojem je sirupu rijec ali mi doma imamo neofen. Kad je malo zakurio 39.5 nakon cijepljenja cepic mu nije spustio temp pa smo u dezurnu ljekarnu isli po neofen. E sad ne znam postoji li nesto trece
Meni je ped umjesto čepića za tempr. i bolove preporučila paracetamol, baš samo to piše na kutiji. Od JGL.
[/url
Btw ja sam zaključila da se ona stalno budi jer joj je vruće. Probati ćemo noćas spavati u dnevnom..
[/url
Kod nas nocas isto buđenje svako malo. Mislim da je zbog vrućine ili skok ili zubi ili mjesec ili neznamsto... No dobro vidit cemo nadam se danas boljek danu.
.
Nama za temp iato pedi dala paracetamol na recept koji ide.
.
Curek jel vama radi app bebin dnevnik dohrane? Meni vec 2-3 dana nema nicega.
Sortiraj odgovore
Najstariji