Moja je isto noćas izvodila nešto.. Ne znam što, stalno se budila i plakala tj. više nekako grintala. Mislim da joj je bilo pretoplo.
--
Meni je puno bolje od kada sjedi što se tiče i igranja s njom i kupanja i svega. Čak želi biti u kolicima okrenuta prema vani dok sjedi 😁
Ali, of course, iz sjedećeg se ili diže ili ne želi ništa. Ma kakvo puzanje, ona lijepo sjedne i igra se i kad je dosta kmeči. I obožava biti na rukama čak i na ovih 150stupnjeva. Hvala Bogu na nosiljkama!! Sad je stavim na leđa kako sjedi i sve mogu napraviti.
--
Ja sam pokupovala i kupaće i pelene za kupanje, ali tako mi je milo što se safta cijele dane u toj peleni da je kupam golu. Mislim u moru je gola, vani je u peleni tako da mislim da nitko ne vidi ništa previše. Isto mi je ružno vidjeti golu djecu kako se kupaju, slažem se da je em sve prljavo em su onda i pokretni pa svi mogu vidjeti i fotkati sve. Ne bih baš da gola sjedi po betonu ili plaži di svi gaze, to mi je baš fuj.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Uh valjda sam sto popamtila...
DeeDee sretnih 1/2 sa zakasnjenjem 🎂
PetraB 🤣🤣🤣 33 mjeseca! Sretno sa odvikavanjem... Nadam se da ce curke dobro prihvatit kasice. Moja isto na prvu uvijek ima ja to zovem drek facu, al onda valjda kad razmisli ju krene. Cak zadnjih dana pojede i 120 gr kasice.
👍👍 Info za mullerove nisam ih gledala, pas budem za rezervu uzela koju. Smotana ja neki dan nisam znala sto joj kupiti od kasica za put da imamo sa sobom i imali samo frutekove i uzmem tu al nisam se sjetila pogledat neke 6+, ja sam mentalno jos s kasicama na 4+.😁 Iako koliko sam kuzila te 4+ su vecinom 1 max 2 okusa. Kel te frutekove jesu sto? Vidila sam da im je sastav 😒 al za prvu ruku nekad mozda i posluze.
Jeste probale vi pomjesat kasocu sa recimo kuhanom rizom ili u palentu? Moze se to ili?
.
Putni krevetic je i nama tako M lupala nogicama par dana dok se nije naviknula i teze je zaspala u njemu jer suska.
.
Alkohol... Beeeba obecajem necu tvojima nuditi... Meni recimo vino i pjenusac nisu alkohol u onom smislu cuge, meni je to doslovno zivot i posao i tradicija obiteljska. Naravno ne bi djetetu sad svaki dan mazala desni vinom jer tako kazu bakice bez obzira sto bi mozda pomoglo i mozda je manje stetno od svih ostalih pizd koje im se daju kupove.
.
Mikio 😩 svekrva ti je top... Moju bi mm vec lansirao da nam upadne u sobu.
Na kraju jucer mi isli doma, ja vozila cijeli put jer mi bilo mucno iza sjediti, M bila super, sinoc isto otisla spavat uredovno bez vristanja i bacanja po krevetu sto je imala zadnjih dana.
Jucer ujutro kad sam ju presvukla skuzim da ima leđa krcata plikovima, bas ko crvene mrlje, vec mislila danas zvat pedi, jos mislim kako ce danas bit gore od 6h u sjedalici međutim danas nema nicega. Ocito od vrucine i znoja joj.
Fajs samo slike iz dalekog ili detalj... cijele ne ne
Mikio da cu ti rec pa zaboravila 100 puta mozda nema veze za N ali znam da ti svako iskustvo moze mozda pomoci pa... Mama mi otkrila neki dan da sam ja pocela duze spavat bez vristanja tokom noci kad mi je pocela oblaciti carapice za spavanje iako sam uvijek imala tople ili cak ljeti znojne noge. Otkrila to slucajno jer me sestra jednom stavila spavat i kao da me ne budi vec kad sam teska bila za zaspat i divlja kad sam bila budna i na kraju kaze da sam spavala toliko da nisu mogli oni soavat od brige sto mi je.
Hej, kako vi bebama dajete proso, palentu i slično, tj. da li blendate ili samo onako kako ispadne kad se skuha? Danas bi joj proso i tikvicu za ručak pa nisam sigurna šta mi je činiti, do sad je samo prosene pahuljice jela
[/url
Helou... Cure danas u 6 opet, al ajde pojele oko pola 7 pa nastavile do pola 9 tak da je ok, jedino kaj su uzasno cendrave zadnjih dana, pogotovo pred spavanje... A one su mrgud jedne od onih kaj ne zele na ruke, tak da slusamo plakanje dok ne zaspu 🤦🏻♀️... Ne znam kaj mi je bolje
Grizli ja sam to vrlo cesto radila kad bi bili negdje... Ako nebi imala one svoje pasterizirane, mijesala bi s kupovnom. Moji su bili isti kao Losin samo povrce ili voce im je bilo premalo uvijek.
DeeDee ovisi ti o djetetu... Ja sam prvo probala dati neblrndano, no moji su vise voljeli da im je zblendano ili zgnjeceno. Budes vidjela kak ce V reagirat na jedno i drugo.
Sto se fotki tice i drustvenih mreza, Megz sam stavljala, nisam tada bila toliko upucena u to, no J i cure ne. Svi oko nas znaju da ja to ne radim pa nitko ne stavlja njihove fotke. Moze eventualno kao sto mi je ovdje Jurajeva fotka, s ledja ili iz daljine, ili odrezem pa kao i Grizli samo detalj neki stavim.
Red gdje si nestala? Kak noga? Kako je na moru?
url=https://lilypie.com][/url
Grizli vec su ti cure rekle ali da i ja tako pomjesam. Pogotovo u zurbi nekoj.
.
Ja ne znam.kako vasi al moj nesto izvodi s kasicama i dojenjem. Vristi na cicu, nocas ga nisam uspjela u pola 2 dojiti pa sam mu dala 120 i spavao je do pola 6,bila sam u soku,alinto je iznimka. Uspjela ga podojiti bez urlanja i spavao do pola 8. Kasicu mu izvadila na plazi, smiksala sam bananu mrkvu i jabuku i to je urlanje kod svake zlice,nRavno neke starije zene pune savjeta,mozda mu je vruce,mozda bi u more🙄
.
Ifkaminja reci joj da sam ostala ista,koja kila manje i bora vise🤣🤯
Ja ni nemam golih slika njih u mobu🤔 Al mislim kod nas da si sigurna za razvijanje...
.
ostalo sam zaborabila🙈
Meni je kosa na vrh glave...moja svekrva dok nisM bila kod male dala maloj sok od borovnice i ne nije djeciji nego onaj obicni sta pijemo🤯🤯🤯🤯🤯🤯....
Rekla sam da mala bez mog nadzora sekund nece ostat sama s njom...luda sam
Pozdrav cure!
Upadam sa proljetnih😊
Zanima me ima li koja od vas kisobran kolica Kinderkraft pilot? Ako ima, moze koja rijec kako ste zadovoljni.
Samo da prijavim, buđenje je bilo zbog zuba opet. Sad sam ga primjetila, gornja jedinica. 🙈🙈🙈🙈🙈 Taman sam zaključila da neću svaki put reći možda su zubi kad je nemoguća i eto. 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
DeeDee, ja palentu prvo nisam blendala, ali drugi dan jesam. Bude bolja, meni barem. 😅
-
Mom se ne sviđa banana? Wtf? Ali zato mrkvicu obozava 🤪
Jucer se cijepio, Frescopad zakon, nikakve nuspojave nije imao 🙏.
Pop... sam i narucila kuhalo 6u1, nek se nađe. Kako je krenulo, kad se uselimo nazad u nasu kucu, necemo imat kuhinju do daljnjeg. 😏 Svaka pomoc dobrodosla pa stoga, kuhaaaloo.
-
Skuhao mi se mozak pa moram razmisliti sto sam jos htjela iskomentirati..
Sortiraj odgovore
Najstariji