DeeDee sretna polugodisnjica:) ja svako malo listam slike od prvih mjeseci i cudom se cudim:)
.
Mi isto u apartmanu. Nastojimo be puni razmisljati. Djeluje cisto i uredno. Al turista hrpu, bas smo se iznenadili.
.
Losa tnx na hitnu. Otisli do milera i pokupovali kasica za plazu💪
.
Mrgud da prezivis pocetni sok. Skroz sam se zacudila da si u Zgu, vec sam te smjestila u glavi da si ti na moru i to je to:)
Nez, ha se isto jezim na pomisao da mi malac lizne alkohol. A sta ja znam, s nekih 8 godina bi mu dala da lizne pivu. Tak su i meni:) ovo sad mi bas premalo.
.
Meni sve sogorice bas super, imam pu o srece s tim. Al zato svekar, hhhhh. To je onaj dio kad moramo malcu dozvolit da se upozna lijepo i druzi sa svima kakvi god da nama bili - sto se tice rodbine.
Jutro!
Cure budne od 7 danas, u pol 8 smo se digle... Al bila je super mirna noc (ili sam samo jaaaakooo cvrsto spavala pa ih nisam dozivjela 🤣) tak da sam ok iako sam zaspala oko 2. Za sada smo svi dobre volje 🤞🏼
Danas cemonprobati jabuku. Nisu bas odusevljene kasicama, komentirali mm i ja da ce njih dvije mozda cak biti i normalne sto se hrane tice 😅😅😅. Ovo dvoje je vec u ovoj dobi tamanilo na veliko 🤦🏻♀️ a Juraj jos nije stao, taj moze jest 0-24.
Uglavnom, odlucila sam u ova 4 tjedna sto ce J biti doma, odviknut ga od pelena 🤦🏻♀️🤞🏼
url=https://lilypie.com][/url
Damnarexx nisam...živjela na Viškovu 3 i pol godine :) Ja sam baranjka Najistočnije sam od svih vas hahaha
Petra sretno s odvikavanjem :D
DeeDee sretna polugodinica :)
Dobro jutro 😊
Mi standard #novonormalno 3 noćna urlanja 😏🙄😒 (to je kolut napred pa nazad očima, budite oduševljene kao ja🤣)
.
ccc Beba kako se usudiš imati svoje mišljenje?! Svi na Bebu!! 😉
Ofc da joj necu dat da pije ali ne vidim ništa loše u tome da lizne za foru, tipa moja npr. obožava šalicu iz koje pijem kavu jer ima neku šarenu mačku veliku nacrtanu i uvijek pokušava doći do nje i uvijek joj je dodam pa ona pokušava piti, a ja umirem od smijeha, bar popijem kavu ujutro s nekim tko ne priča puno, di ćeš bolje🤷
.
Moja cura ima 6 mjeseci, podosta me peru emocije, kao da sam je jučer proučavala u rodilištu i molila se svim bogovima da nije gladna i da se ne probudi jer kako da je podignem iz krevetića tako sićušnu bez da je ozljedim 🙃
I prvo presvlačenje doma neću zaboraviti valjda nikad, trajalo je brat bratu 20 minuta dok sam joj presvukla bodi😁
Čestitke maloj DeeDee!! ♥️
Ajme što vrijeme leti... Već je kraj srpnjaaaaaa, meni je ovo baš grozno ni ne okrenem se već mjesec prođe.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Evo zvao me dečko da neplanirano ima g.o. od 3. do 17. pa se možda i podružim s nekom od vas 😉
Prvo ćemo na selo moje malo u Istru, a onaj tamo tjedan Cres ili Rab, di ste, di ste 👀👀😁
[/url
deedee a jesi dobila termin, pih. mi za vikend idemo na jug.
zarice ja dosla samo na 5 dana nazad u zg, tu sam tek od sinoc i ludim haha
ja cu danas ponudit rizu, to cemo 2 dana jer valjda nije neka sansa za alergiju pa da od sri-pet stignem piletinu uvest.
prijavljujem sve ceste ustajanje na sve 4, i neki pokusaji sjeda koji izgledaju opasni po zivot. on je par puta sjeo tak da se penjao preko mojih nogu pa se odgurnuo u sjed. znam da je to krivo al kazem sam je to napravio. do sad nije kuzio vrtnog patuljka, al sad nes pokusava iz 4-noznog polozaja, bumo vidli...
petra sretno s pelenama
Pa ne smije čovjek dozvoliti da se sretnemo 🤣🤣
Ma inače imaju kolektivni druga dva u 8. ali kao zbog korone imaju masu zaostataka bla bla, prvo im je bilo rečeno da će pola firme početkom, pola krajem mjeseca, pa onda da će svi u 9. i sad na kraju 90% njih ide od 3. do 17. 🤷
Nisam pretjerano oduševljena jer mi je sad sve na vrat, na nos ali ajde, nećemo se žaliti 😄
[/url
Jao DeeDee sretan polurockas V!!!
Losa da, njihove kasice su meni katastrofa. Uzimala sam hippove obicno. I isto kao i vi... One povrtne s mesom su mi 🤮, njih nisam uzimala. Kakve su mullerove? Jel netko probao?
Jabuka danas prosla bolje od tikve, ali i dalje V ima facu wtf?! bi ja trebala s tim sad... Pa se krene igrat, onak jezik van pa pljucka... To joj je jako fora zadnjih dana raditi. 😒
Za sada pelena suha, tri piskenja na wc-u al naravno ja ga vodim ne trazi sam
url=https://lilypie.com][/url
Petra ja uzela milerove. Najbolje su mi za ovu dob. I nema sranja u sastavu. Ove Lino sam prekrizila vec u glavi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji