ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    28. Srpanj 2020. 21:39

Mda i moja s bočicom ima još zanimljivije poze ali poanta je u tome što ja ne moram bit u njima 😅
    Od kad je bila bolesna jede cca svakih sat vremena ful malo, nebitno da li je cica, izdojeno, AD ili kašica, strašno

[/url

Grizli
    28. Srpanj 2020. 21:49

najbolje da unajmimo kruzer jedan za nas i odemo svi skupa fino, prva plauba ce biti maseri, frizeri, pedikeri i svi ostali eri uz otvoreni sank za nas zene, a u potpalubi ce tate se druziti a klincima, Petrinom ce moj uskociti dobro zonglira sa vise djece odjednom nisam ni znala da ima taj skriveni talent... 😎😎 Moze i jasna s nama, jedino neznam kam bi krave stavile njene😁

Lavica27
    28. Srpanj 2020. 22:10

Grizli nemas brige s morskom bolesti, ti brodovi imaju takve stabilizatore da nema sanse da osjetis da si na brodu. Mi smo po noci dobili upozorenje da idemo kroz jaku oluju, nemam pojma o cem su pricali,nis se nije pomaknulo 🤷‍♀️ Inace,mi smo platili 8 dana/,7 noci Mediteransku turu (Genova-Cannes-palma de Mallorca-Barcelona-Ajjacio(Korzika)-Rim- cinque terre) cca 9500kn ali tu je all inclusive+lucke pristojbe (dijete do 12g je besplatno i placa samo lucke pristojbu od 130eur) plus put nasim autom zg-genova i parking 7 dana u luci. Tako da po meni isplativo,za taj novac u tolko dana sigurno ne bi vidjela tolko gradova..

Lavica27
    28. Srpanj 2020. 22:13

grizli ovo za krave umiiirem ahaahha. Lajkam ideju👌👌👌
    LoSa mi nismo njihove izlete uzimali,sve sami isli po pristajanju.
    Mikio i moj grozno cica,posvud ga ima🙄

Grizli
    28. Srpanj 2020. 22:16

Mikio i moja se jako zboji dok cica i danas je recimo popila 80 ml vode kroz dan sta nije nikad ocito je do vrucine. Nisam doduse za sad primjetila da češće trazi jesti, a da se ne ureknem sad. Jesi probala joj dat kakav caj one baby bez secera i tako to? 
    DeeDee V je znaci full sad na marendama. 
    Losa mi isto najcesce sami si organiziravamo sve po nasem tempu, al ovako krstarenja mi izgledaju ipak da su dosta opustenog tipa i po sistemu hocu/necu. Najgora putovanja su mi agencijska busom bila, al i sa njih nosim lijepa sjecanja i sastavni su dio nekih prvih putovanja. A da ne govorim koliko skuplje bi neku rutu placali agencijom umjesto u vlastitom aranžmanu a dobili bolje i vise bi ja rekla. 

DeeDee
    28. Srpanj 2020. 22:28

Grizli bas sad gledam, kako još uvijek zapisujem.. bili smo došli na 6 obroka u 24 sata, sad je opet vec tjedan dana na 10-12 🤪🤪🤪
    Ali prije bi pojela npr. 140ad, nekad i više, a sad se desi da pojede samo 60 pa traži opet za sat vremena. I sisa 4, max 5minuta. Tako da mi se čini da pojede istu količinu ali u dojenačkom ritmu 🤪
    I noć ima 3 hranjenja a ne pojede ništa, tipa noćas je u 3 pojela 40 🤦 bitno da urla dok ne dobije tih 40

[/url

mrgud_zg
    28. Srpanj 2020. 22:46

Ja nisam tip od krstarenja. 🙈 vise ko losa volim otic nekam i onda si sama slagat plan i program. 
    A i ne znam kako bi na jednom mjestu zabavila cijeli dan mrguda 🤪
    E dobro da ste spomenule dojenje, vec danima hocu pitat pa se ne sjetim. Prije par mj sam rekl da moje cijede jede ko “svinja” a ni do danas se to nije promjenilo. A ja sam mislila i da to mlijeko pocne ic normalnije, ali tipa ako se on odsteka nakon 30sek, meni i dalje to bude ko fontana 🙈. Ja sam svaki dan bas mokra po sto puta dnevno, a i on 🙈. I kad nekam idemo onda bas pazim kaj cu nam obuc

DeeDee
    28. Srpanj 2020. 22:50

Da, ni ja nisam tip od krstarenja, mislim da bi izgledali tamo kao da smo s drugog planeta pali 😅
    Ali super stvar tko može, želi i nije klošar 🤣

[/url

mrgud_zg
    28. Srpanj 2020. 22:56

Petra meni je takav jucer dan bio. Doslo mi je nakon digo vremena da se rasplacem od muke. Danas je vec puno bolje 😁
    Mikio da se probate otic okupat negdje drugdje? U kostreni ima dosga izvora pa je zato hladnije more. Steta da se ninocka ne okupa a fkt vam je tam sve blizu,  novi, crikva, jadranovo...
    Hranjenje... ja kad vidim da je posebno cendrav prerpostavim ds je gladan. Odkad su ove vrucine + puzanje koje ga umara na najjace jede ful cesce. A pije i vodu. 

PetraB
    28. Srpanj 2020. 23:17

Djeca su prezivjela jos jedan dan sa mnom. Svi nahranjeni, cisti i u krevetu. Ne moram napomi jat da sam na Jurajevo odvikavanje od pelena danas popodne zaboravila 🤦🏻‍♀️ Jadno dijete, to je sve sto cu rec. Sutra je novi dan 🤞🏼
    Dakle umirem od smijeha Grizli 🤣 Ali sam definitivne za, pogotovo za sve ove - ere, a i da muz hendla cure malo 😅
    Losa bas sam sad, dok sam ih hranila, gledala u tu kanticu novalaca i razmisljala o tome... A sve mi nesto rano, nemam pojma... Ali hranjenje, OMG danas... To je sve kaj cu rec... Znaci ovo kaj cure pitate za dojenje, jel se vrte bebaci... Znaci moje na bocici nedao bog da cuju sum neki a da im je iza ledja, gotovo... Odmah rukom odmaknu bocicu (nebrojeno puta je skoro zavrsila u zidu... Bocica jel, ne K ili V 🤣), okrece se, pa cendra jer nema flase u zubima, pa grizu sisac, pa bi drzale bocicu al ne mogu pa su zivcane, pa grebu po njoj... A K po novome ne zna jesti... Da, da, ona ne zna jesti na flasicu... To cmakce, cokce, curi posvuda, zagrcava se, pizdim lagano... Tak da sam razmisljala o novom sisacu (6+) i ovo Losa kaj ti velis, Novalacu 2...ti kad si presla, jesi vidjela neku promjenu?
    Mikio ti kazes da je tebi bed, ja svaki put kad napisem da je bila losa noc, pomislim na tebe i lupim se po celu jer svaka moja naspram tvoje je savrsena 🙈 al jbg, moram i ja cendrat nekome. 🤭

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.