ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    27. Srpanj 2020. 22:12

Bas zanimljivo ovo sa skidanjem iz pelena.. ja sam si kao zamislila iduće ljeto da skine ali očito to ne ide baš tako 😅
    Mislim, ja sam je mislila stavljat na "turu" čim se posjedne, kroz igru. Bo. Vidjet ćemo. A ovo da je do 5.godine sve ok mi je fakat prečudno 😱
    .
    Ja sam mislila da mi bude gola ovo ljeto ali kako smo nećakinji kupili ekstremno male kupaće (kao za godinu su, jedva ih Viti navučem) onda joj ih stavim kad ide u kolut da nije direkt na plastici. Ali čim izađe je skinem da ne bude u mokrom a i dosta brzo joj stavim pelenu kako ide spavati tako da nije da je nešto dugo gola 🤷
    Moram priznati da nisam fer po pogledu nošenja kupaćeg kod djece, oduvijek mi je čudno vidjet dečkiće bez, a curice nije, kao ništa se ne vidi ionako 🙈 
    Iskreno uopće ne razmišljam o pedofilima, osvrnem se ali uglavnom se i kupamo okruženi poznatima.. više mi je čudno vidjet curice od ne znam, tri, četiri godine s gornjim dijelom kupaćeg nego gole, to mi uvijek upadne u oko, ostalo stvarno ne primjetim 🙃
    .
    Btw bila sam se brzinski bacit u more s psom, tu je ful zabrijalo.
    .

[/url

DeeDee
    27. Srpanj 2020. 22:15

Na tutu, jebote tura 😅
    A Lavice i ja otkinem nekad na svoj tok misli 🤣🤣🤣
    Uglavnom ovako odokativno bi rekla da mi je ok da su bez kupaćeg do neke četiri (čuj mene znalca pelena i kupaćih😂)

[/url

DeeDee
    27. Srpanj 2020. 22:16

Zagrijalo ne zabrijalo 😂😂😂😂
    Dosta interneta 🙈

[/url

PetraB
    27. Srpanj 2020. 22:45

Da, moram priznati da moji nikada nisu na plazi bili goli, uvijek barem pelena... Badic je Megz nosila od dduge godine i uvijek jednodijelni jer... U stvari ne znam pravi razlog, jednostavno mi je bilo "normalno" kupiti joj jednodijelni a ne dvodijelni 🤷🏻‍♀️... I da definitivno, dijete od cetiri pa nadalje vidjeti golo na plazi mi je stvarno cudno 🙄. No...svatko zna svoje, mi bas ni doma nismo da nam klinci mogu uletavati u kupaonu dok se tusiramo i slicno pa mozda je do nas... 🤷🏻‍♀️
    Sto se tice bas pedofila... Bilo ih je oduvijek no kako su sada informacije puno dostupnije nego prije, mi smo kao roditelji optereceniji time nego sto su nasi bili. Ja imam milion fotki s mora kad sam bila klinka i kupala sam se gola. Mojima je to bilo normalno... I svi klinci su bili goli 🤭
    A ne znam... 
    Da DeeDee i ja sam na tu info ostala u cudu 🤔 no potvrdila je i psihologica jedna u vrticu tak da 🤷🏻‍♀️...  

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    27. Srpanj 2020. 23:08

Znam da kasnim s temom, ali.. mene iskreno ne opterecuje dal ce mi dijete prohodat s 9 mj il s 15. Veselim se da se posjedne jef mislim da ce mu puno toga bit lakse al ko zna. Ono sto mene fristrira kod mog djeteta je njegova zivcana narav, koju je nasljddio od mene 🤦‍♀️, znaci on puze vojnicki i dize se na koljena, napravi 2 koraka na koljenima i tesko mu je. I to ga zivcira i onda kenjka i place 😫. I to je tako izludujuce. Mislim da mi je danas bio tolko grozan dan u top 5 dana odkad se rodio 😖. Jos uz to nije htio spavat skoro uopce. I zavidim vama kojima djeca nece na ruke. Pretpostavljam da sam to sama kriva, al on kad kreene kmecat samo trazi da ga se digne🙄
    A sto se tice mora, meni je neusporedivo bolje na moru nego doma. Tamo smo puno vise vani, ugl mi zaspe poslje kupanja dok mi je doma za svako spavanje borba, nismo predugo na plazi pa ne postane zivcan i tak 😁
    Mislim da je sunshine pisala, moj isto nema zube 😁

• mom12
    27. Srpanj 2020. 23:14

Ni moja nema zube...tako da nas ima vise🤣🤣...
    I ja u svojoj ponekad vidim sebe u zivcanim trenutcima🤣🤣

ifkaminja
    27. Srpanj 2020. 23:45

Lavice i moja sister tebe puno pozdravlja, kaže da te tak dugo nije vidjela da ne zna i dal bi te prepoznala (bez očala garant ne bi )
    Baš sam pročitala puno stranica zaostatka, i moram reći da se u skoro svakom postu pronađem. To mi je super. Znači da sam još normalna. Ili?!?  a DeeDee kad čitam ko da mi čita misli i piše 
    Zubići su nam do sad 4 vani i 2 će sad za koji dan. Donje jedinice su tu već cca mjesec dana, a gore su probile jučer desne i jedinica i dvojka, lijeve samo kaj nisu. A za gledat zube vodimo bitke.
    Pelene su mi do sad ppc najbolje od 3-4 kaj sam probala, pa sam kupila i pelene gaćice. Uopće im nisam vidjela svrhu do prije par dana kad sam zaključila da ih je definitivno lakše obući na guzicu koja se roštilja trbuh-leđa-trbuh.. a i drekec je sad ko mesna okruglice  pa više nije problem skinut takvu pelenu.
    Ja svojoj obučem kupaće pelene ako smo na javnoj plaži, ako smo na "našoj" onda ne jer ionak nema nikoga. I doma u bazenu ako ju stavljam u kolut s gaćicama, da joj nejde pipa direkt na tu plastiku. I na kraju sam kupila fredov kolut, jer sam skužila da joj fali to da može rukama do vode, samo ga još nismo isprobale- malo se ohladila voda u bazenu ovih dana.
    Pitanjce. Dat ću razviti neke fotke, koje su mi najljepše. Strah me da se nekaj ne pokvari (komp,mob,..) i da ne ostanem bez njih. Sad kad ste načele temu pedofila pa sam se sjetila. Imam, naravno, fotki iz kade, sa presvlačenja i sl. koje su prekrasne, ali me moj stari prestrašil s tim da pazim na fotke. Kaj vi mislite?

Angelly
    28. Srpanj 2020. 07:24

Moj se dns odlucio ustat u 20 do 1... i dizat se u krevetu..i tak 2h...taman mislim zaspao kad evo glava opet proviruje...i da je bar produzio onda spavanje do 7...jutro je tek a ja vec umorna🤦‍♀️

DeeDee
    28. Srpanj 2020. 08:21

Jutro. I moja je noćas izvodila nekakve benevreke, ne znam ni sama, odvuče se do dna kreveta i onda se odbija nogama 🙄🙄
    Imam osjećaj da se od mene odbijala cijelu noć, + par dizanja jer zašto ne.

[/url

DeeDee
    28. Srpanj 2020. 08:36

Ifkaminja a jadna ti ako se prepoznaješ u mojem toku misli 🙈😂😂
    Ugl. ja imam valjda više golih nego obučenih fotki kad sam bila mala 🤣 ali nju se trudim cenzurirati kod slikanja, tipa prekrijem nekako. 
    Imam njene fotke na fejsu, ove za svaki mjesec i još pokoju ako mi je nešto baš fora ali ne nešto puno. Prvo sam mislila da neću uopće, pa da ću samo iz daljine, a na kraju ipak stavim ponekad🤷

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.