ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    27. Srpanj 2020. 15:58

beba2019

Cure, kako vase bebe u moru?
    Ja sam se pripremila na svašta, ali bespotrebno, beba se ne da van,, bas uziva😄😄mamina🤭

Tako i moja. Baš gušta gušta gušta 🥰
    Razmišljam da li da se odemo okupat danas ili da je pustim doma još par dana 🤔

[/url

DeeDee
    27. Srpanj 2020. 16:09

Što se tiče ljetovanja isto ne znam što očekivati i malo me strah ali mi smo još na jednom, rijetko koji dan dva obroka pa mislim da će nam bit ok po tom pitanju.
    Što se tiče uspoređivanja, moja npr. ful kasni za forumskim vršnjacima ali me to ne brine baš, vjerujem da bi ped primjetila da nešto nije u redu, ne želim se opterećivati 🤷

[/url

• sunshine1
    27. Srpanj 2020. 16:19

Losa, evo moja curka je u par dana sa tvojim bebačem pa da ti kazem da i moja puze vojnicki, jos se nije postavila na sve 4, ponekad se dovede u stav vrtnog patuljka Al mislim da to napravi slučajno, nema ona pojma čemu to sluzi. Ja mozda to ne smatram kaskanjem jer se moje prvo dijete, isto kao od PetreB posjelo prvi put sa 10mj i propuzalo par dana iza toga, a vojnicki je puzao nekih 2mj. Nemam pojma, ja se s tim ne opterecujem previse, po ovome sto citam moja je najstarija u grupi a motoricki je losija od nekih mlađih pojedinaca. Jasno mi je da se drugacije gleda na prerano rođene bebe i koje su na vjezbicama itd,Al Losa mislim da je to sve u redu. Iako, moje prvo dijete je u istim okvirima kao od PetreB prohodalo itd, i dan danas je smotan kao sajla🥵 Al je zato na nekim drugim poljima puno ispred svojih vrsnjaka.

Ugl mi nemamo nikakve naznake dizanja na noge, pravog puzanja il ne daj Boze posjedanja😂  mislim i da je jedina tu koja jos nema nijedan zub? 🧐 Nemam pojma da vam pravo kazem, znam samo da ce sve to napravit kad tad, mjesec prije ili poslije apsolutno mi je nebitno dokle god ta motorika napreduje svojim redoslijedom kojim treba, a vremenskim okvirima se ne zamaram. Naravno da bi potrazila pomoc da u necem bas kaska Al ovako mi je sve to ok. I mi imamo pincetan hvat od 3 mj😂💪

DeeDee
    27. Srpanj 2020. 17:06

Stalno da ću pitati, a taman vidim Petra o skidanju pelena, čitam na preskokce danas, sorry. Ugl. kad je "uobičajeno" skidati pelene? Meni stvarno nitko dovoljno blizak nije imao bebu da bih znala kad su skidali pelene, meni kao apsolutnom outsajderu u toj temi ove 3 godine zvuče kao kad mi netko kaže da doji dijete od 3 godine 😅
    Znam da su i po tome djeca različita ali ono, cca?  Da se odmah nasmijem sama sebi i svojim "planovima", tj. očekivanjima🤣
     Znam samo šta mi je mama rekla kad smo brat i ja pa sam se kao po tome ravnala, a sad nakon tvog komentara, Petra, mi fakat ništa nije jasno 🙈
    A taman jučer neka žena u grupi platnenih pelena komentirala o skidanju pelena, dijete ima 2 i pol godine i ja kao, Bože pa kako je još u pelenama 👌😂
    Kako bi mrgud rekla, demantiram samu sebe iz mjeseca u mjesec 

[/url

PetraB
    27. Srpanj 2020. 17:24

DeeDee 🤣🤣🤣🤣... Nema tu nekog pravil... Kcer je sa 2,5 skinula pa mala regresija kakanja na dva/tri tjedna i onda skroz skinula dnevnu, nocnu smo jos neka 2 mjeseca stavljali (sve dok joj ujutro 2 tjedna u komadu nine bila suha pelena). A poceli smo sa upoznavanjem tute sa godinu dana otprilike... Pa je to bila igra par mjeseci pa smo probali i skuzili da nije to jos to... I onda smo za drugi rockas se ozbiljnije primili toga ali ja sam isla polako (bila sam doma, ona nam je bila jedina pa sam imala vremena i zivaca 😅 pustit ju da ide svojim tempom). Kad joj se desila ta regresija s kakanjem sam pitala pedicu jel to normalno da jos uvijek ima pelenu za to... I sokirala sam se odgovorom... Do pete godine nema potrebe za intervencijom 😲.. Ostala sam u soku. Ali da, do pete godine pedijatri toleriraju to... Mi roditelji smo druga prica 😅... S Jurajem krenuli isto kao s njom... On je s godinu dana znao reci da se upravo popiskio pa smo probali, ali daleko je to bilo od odvikavanja... Sad je vec krajnje vrijeme (za mene 😅) jer su mi ove dvije male suse sasvim dovoljne al kazem i zao mi ga je da se dufta u toj peleni... Ali... Bojim se forsiranja jer znam dijete koje je i sa 6 godina imao jos problema sa obavljanjem nuzde bas zbog krivog pristupa u pkcetku kod odvikanja. Tako da pokusavam pratiti njegov tempo no nekad mi se cini da bi on u skolu mogao krenuti s pelenom 🙈

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    27. Srpanj 2020. 17:25

Iako smo recimo pred dva tjedna doslovce prek noci maknuli dudu pa me mozda iznenadi 🤞🏼

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    27. Srpanj 2020. 21:45

Ja imam pelene gacice  one koje se mogu vise puta koristit kao kupaci...al ih ne koristi.🙈🙈...na plazi mi je u normalnoj peleni a kad je stavljam u more u kolut skinem je golu...dakle samo je gola u moru...
    Meni nije lose sa malom na moru kako sam ocekivala...ja sam mislila da ce to bit opci kaos al ok nam je...
    Losa meni muz samo govori nemoj da stavi kamencic evo dira kamencic stavit ce ga u usta....🤣🤣...
    Pa ja kazem kako ce ako je ti gledas..
    Al on ne odustaje...
    Dee sretan polurockas...🤩🤩...

• mom12
    27. Srpanj 2020. 21:57

I ja se trudim da ne stavi nesto da se ne udari...al ovaj moj za izludit...nad glavom mi kljuca...🤣🤣..al srecom spustim ga na zemlju brzo...🤣🤣

• mom12
    27. Srpanj 2020. 21:58

Kaze njegova sestra samo pazi auto i malu da se ne ogrebu🤣🤣🤣

Lavica27
    27. Srpanj 2020. 22:09

LoSa bas sam to muzu komentirala prekjucer jer se neki mali od 6-7god kupao gol i bilo mi je nevjerojatno i bas isto sam za pedofile komentirala. 
    Deedee otkidam da tvoje postove. Moja kcer se s tocno 2god odviknula od pelene, veliku ulogu je imala teta u vrticu koja mi je odradila prakticki sav posao, kad sam dosla po nju,rekla je da je ona spremna i ja joj skinula pelenu into je bilo to. Samo mi smo ful brzo presli s tute na wc skoljku(ikea podest /klupica i nastavak za wc). Nocnu pelenu je imala jos mjesec dana. 
    Moj ne reagira na kamencice i ostale "horore" po plazi, rekla bi da je to sindrom drugog djeteta😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.