ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    28. Srpanj 2020. 15:29

Meni dns došao prijatelj na kavu koji čeka blizance pa mu je ovaj moj priuštio doživljaj šta ga čeka...znači cijelo dopodne cendra a kako je ovaj otišao milo dijete se ne prestaje igrati i zabavljati 
    .
    Fotku okačim tu i tamo koju al isto kao nećemo objavljivati ništa pa čim se rodio mi muž stavio sliku s poroda...ak ga tad nisam zatukla neću nikad 
    .
    Kupovne kašice od DM-a one bio su mi top...pogledat ću i te iz Mullera...njih kad mi se ne da kuhati pomiješam s grizom ili rizinim pahuljicama. Koliko vaši pojedu? Moj zna pojesti po 200g...možda ostane koja žličica al u glavnom toliko pojede.
    .
    Mikio i Angelly vaši su bebači barem stariji pa ajde dižu se al ovaj moj je 6 i po pa je uporan ko slon da bi se digao...na jednoj nozi sjedi a s drugom se diže u zrak  Pokušavam mu objasniti da je premali al ne ide xD 
    .
    Taani bravo za cijepljenje...ni mi ne volimo bananu..kesi joj se ko limun da sam mu dala.
    .
    Gdje ste ciklu našle za kupiti? :/ mama nije zasadila i sad ne znam gdje bi ju nabavila..nisam naišla nigdje u trgovini

Jahanara
    28. Srpanj 2020. 15:44

Lavica27

Jahanara

Pozdrav cure!
    Upadam sa proljetnih😊
    Zanima me ima li koja od vas kisobran kolica Kinderkraft pilot? Ako ima, moze koja rijec kako ste zadovoljni.

Ja imam jos od prve kceri, pisala sam tu curama vec da su prosla brda i doline,avione,neravnu pokockanu italiju, pijesak i kolica su top. Brat ih dobiva kao nova :) Jos za tu lovu👌👍

Jos jedno pitanje, imaju skroz lezeci polozaj? Da mogu malca voziti.

Lavica27
    28. Srpanj 2020. 15:57

Jahanara imaju ali iskreno,ja kisobran kolica ne bi nikome preporucila prije tamo 6 mjeseci. Jednostavno toliko su lagana i beba lagana da ja imam briju da ce se prevrnuti🙈🙈🙈🙈 Mozda sam to samo ja al nekako mi ne djeluju zasticeno unutra. Plus, gotovo sva kisobran kolica su okrenuta prema van sto bude dosta nespretno kod tako male djece(traze poznata lica) plus sunce i te radosti. Ja svoja jos nisam ni na more uzela vec ona 3u1 iako mi pol gepeka (veceg)auta zauzmu. 
    Ja nisam tip koji ce obustaviti sve svoje aktivnosti zato sto sad imam djecu. Kad smo s malom putovali 90% ljudi nas je pitalo zaszo se maltretiramo i "vucemo"je sa sobom jer se ona ionako niceg nece sjecat🤯🙄 Zato jer dijete uklopim u svoj zivot. Volimo putovat, da tlaka je spakirat se,al sve ostalo nadmasuje 200% tu tlaku. Dijete nije nesto privremeno. Slijedecih 10 godina vise manje tako izgledaju godisnji odmori,samo je nama u glavi hocemo "obustaviti"svoj uobicajen zivot jer vise nije kao stari. Ja znam da necu. Postujem da je nekom tlaka al ne razunijem zasto takvi ljudi mene uvijek morajj odgovarati. Iskreno naputovali smo se ali uvjerljivo najljepse putovanje u zivotu nam je bilo krstarenje s kceri i toga se sjetimo milijun puta. Oduzila sam u svom stilu🤣

.
    Btw nesto je u zraku,vidim i tvoja deedee strajka cicanje i kasicu kao i moj🤯🙄

Grizli
    28. Srpanj 2020. 15:58

Anna welcome back...
    Taani bravo za cjepljenje... 👍 Da bude sve super.
    Mare mozda ovaj fred klince ostavi u rodilistu zbog tvog malca 🤣... Dobar je tvoj mali s kasicama. Moja je loš jedač bi ja rekla iako za sad osim sljive se sto je probala joj se svidilo. Zadnjih par dana je sa 80 gr uspjela dogurat na 110-120 gr po obroku. Danas je jela blitvu prvi put pa se odusevila.
    Ciklu ne znam gdje bi te uputila ja sam od lokanog opg-ovca uzela. 
    E cure kad beba smije pocet jest mango i avokado? Imam domaci pa bi probali... Salim se naravno nemam domaci nego im je konzistencija kad se gnjece super za kasice a ja ih volim pa bi probala nekad. 

mrgud_zg
    28. Srpanj 2020. 16:03

ajme cure bas mi bude grozno procitat da se tak patite na moru. ja do sad bila u 3 navrata po 10 dana i fakat mi svaki put bilo super. sad za vikend idemo na 3 tjedna. a iskreno ni jedna vikendica nam nije prakticna za dijete. ovo od muzevih gdje sad idemo je roh bau. ko prezivi pricat ce . i jos mi sveki frisko operirana, znaci ja njoj moram pomagat, nece ona meni..
    mikio sori ak ti se petljam, al zakaj se mucis s tim kasicama tih par dana kojih ste na moru? da joj je to pravi obrok nebi nis rekla, nego sama kazes da cesto trazi cicu brzo. ja mozda potpuno grijesim, al s obzirom da on meni isto jos cesto trazi cicu (vrucina, umor od puzanja, skokovi il kaj vec, al realno puno jede), ja i dalje nemam strogi raspored i necu si do poslje go ni stvarat presing. divim se losa tebi kak si organizirana, al imam dojam da si takva i u ostatku zivota 

Lavica27
    28. Srpanj 2020. 16:13

Da zaboravila sam komentirat sunshine cisto sumnjam ak ti nece AD da bi htjelo kravlje-mljecno je mljecno (njima).
    Grizli avokado i banana mojoj kceri je bila u top5 kombinacija! Mozes naravno!

• Zarica
    28. Srpanj 2020. 16:14

Lavica, moj isto povremeno ima ispade kod hranjenja. Stenjanje izmedju zlica, ali uredno otvara usta🤷‍♀️

DeeDee
    28. Srpanj 2020. 16:24

Lavica27

Jahanara imaju ali iskreno,ja kisobran kolica ne bi nikome preporucila prije tamo 6 mjeseci. Jednostavno toliko su lagana i beba lagana da ja imam briju da ce se prevrnuti🙈🙈🙈🙈 Mozda sam to samo ja al nekako mi ne djeluju zasticeno unutra. Plus, gotovo sva kisobran kolica su okrenuta prema van sto bude dosta nespretno kod tako male djece(traze poznata lica) plus sunce i te radosti. Ja svoja jos nisam ni na more uzela vec ona 3u1 iako mi pol gepeka (veceg)auta zauzmu.
    Ja nisam tip koji ce obustaviti sve svoje aktivnosti zato sto sad imam djecu. Kad smo s malom putovali 90% ljudi nas je pitalo zaszo se maltretiramo i "vucemo"je sa sobom jer se ona ionako niceg nece sjecat🤯🙄 Zato jer dijete uklopim u svoj zivot. Volimo putovat, da tlaka je spakirat se,al sve ostalo nadmasuje 200% tu tlaku. Dijete nije nesto privremeno. Slijedecih 10 godina vise manje tako izgledaju godisnji odmori,samo je nama u glavi hocemo "obustaviti"svoj uobicajen zivot jer vise nije kao stari. Ja znam da necu. Postujem da je nekom tlaka al ne razunijem zasto takvi ljudi mene uvijek morajj odgovarati. Iskreno naputovali smo se ali uvjerljivo najljepse putovanje u zivotu nam je bilo krstarenje s kceri i toga se sjetimo milijun puta. Oduzila sam u svom stilu🤣

.

Slažem se, ja samo ne znam što očekivati za prvi put. I definitivno ćemo se morati prešaltati jer smo mi prije bebe uvijek bili "najbolji plan je da nema plana" tip za sve u životu :)

[/url

Grizli
    28. Srpanj 2020. 16:50

Mom mozak mi zakuhao na sok od borovnice. Meni nije jasno zasto ljudi imaju potrebu nesto davat bebi bez da mame i tate to znaju. Ja nikad niti jednom djetetu cak ni starije dobi nisam dala bas nista a da prije nisam provjerila sa roditeljima. Mislim ako nisam znala dal jede/pije smije/ne smije. Moji svi za sad su oprezni jer znaju kako sam ja alergicna na puno toga a malo ko je popamtio na sto sve sam pa im lakse prvo me pitat. Za sad a do kad ce to neznam.
    Lavice slazem se skroz ovo za putovanja. Meni cak nije bila tlaka ni spakirat nas i nju sad za ova 2 kratka putovanja. Napravila si popis za nju i pridrzavala se toga. Bas nista nam nije falilo, a opet nismo vilo nakrcani do plafona. Svoje stvari pakiram vec po sabloni napamet i mislim da kroz neko vrijeme cu tako za nju imati sablonu pakiranja. 
    Bas sam mm rekla ka krstarenje da bi išli samo kad bi ovo govno od korone stalno. Meni to bas izgleda super opcija za putovat sa bebom. Reci jeste na krstenje morali uzet svoj krevetic putni ili ga imaju u ponudi? 
    Inace moram rec da su one vakum putne vrece iz ikee TOOOP! svu prljavu robu sam vakumirala, na kraju mm komentirao da kako ima vise mjesta u autu za natrag nego kad smo isli. 
    Mikio uzivajte tih sat vremena, mozda ako N bude dobra baki i dedi cete sutra dobiti 2h 💪... Mjesec dana nakon poroda sam bila nesposobna otic u trgovinu po kruh, a ne u Egipat. I nadam se da ce se N svidjet godisnji pa da cete uskoro moci planirat sve sto zelite.

Jahanara
    28. Srpanj 2020. 16:52

Lavica27

.

Uf, sad si mi dala misliti. U pravu si, nisam uopce ni razmisljala o tom svemu. Nismo ih mislili koristiti svaki dan, zapravo bi ih drzali u autu pa kad idemo negdje da ne moramo voziti ova koja imamo. Isto zauzmu pola gepeka od karavana. Hvala ti na odgovoru.🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.